Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ęfa78

Podjelam decyzje-to koniec.Pomozcie mi przetrwac te dni

Polecane posty

to widac ze w anglii jest lepiej jak u niemcow . ja od 1 do 15 lipca jestem wylaczona z zycia,w tym czasie musimy nasze mieszkania z komandosem spakowac i odswiezyc oraz ,,zainstalowac sie " w nowym mieszkaniu, bedzie na pewno bardzo duzo pracy. teoretycznie z lipcem nie bylo by problemu, ale zaraz po urlopie na pewno w sobote bede pracowac, pracujace soboty niemcy ustalaja zawsze w piatek,takze nigdy nie wiemy kiedy pracujemy.W ostatniej chwili moge powiedziec kiedy bede miec wolne :D

moze zrobimy tak ze umowimy sie wstepnie na jakas date, ja kupie bilet i zarezerwuje hotel, jesli sie nie spotkamy to coz..., przynajmniej pozwiedzam. To moze sierpien a nie lipiec?

Gość Anja1976
Hallo ;) I po weekendzie :( dzis piękna pogoda a ja do pracy ...nic mi się nie chce:( Jak dla mnie to termin bez znaczenia więc głosu nie zabieram ;) ustalcie datę a ja sprawdzę czy nie mam terminów ale jezeli będą to postaram się je przesunąć :D sierpien może być weekend 4-5.08 mam zajęty na dzień dzisiejszy ,moj tata obchodzi geburstag (urodziny) 70 lat reszta m-c jak dla mnie moze być :D miłego tygodnia !

Witajcie :) Weekendzik udany :) pogoda dopisala :) Ale juz we wrocku i do pracy :/ ale kombinujecie z tym spotkaniem :) ja tak jak efa, berlin odpada :) ja w lipcu jade na tydzien nad morze nasze :) a w sierpniu bede miec kolejne 2 tygodnie urlopu ale 11 i 12 sierpien odpada:D jade na wesele przyjaciolki :) a ja mam 26 dni urlopu platnego( jak to w polsce ) i tez pracujemy w kazde swieta jak mi wypadnie to pracuje i mam za to dzien wolny inny albo kombinuje by sie z kims zamienic:) buziaki

oj dziewczyny dziewczyny ;-) ja dojade w kazde miejsce byle lotnisko bylo w poblizu , zdecydujmy sie w koncu i spotkamy! moze byc nad morzem ;-) zrobimy sobie imprezke z winem na plazy do rana ;-)) ja ostatnio duuuuzo cwicze schudlam jakies 3-4 kg, 9 czerwca lece do Hiszpanii na prawie 3 tygodnie

Gość anja1976
Blueoczka chętnie Cię zabiore:-P przez wrocek będę przejeżdżac :-D:-D:-D więc może jednak ;-)

Gość anja1976
A_ona_ona lepiej już nie może być :D:D:D zrobię to z przyjemnością heh tylko czy się zgodzi ...:P

:))))) anja dzieki za propozycje :) to moze jednak :) brzmi kusząco ;) a ona ona z ta imprezka na plazy do rana super sprawa :););) buziaki

dwa pierwsze weekendy w lipcu zwiazane mam z przeprowadzka, do innych terminow dostosuje sie :D to co Berlin?....,,Deutschland,Deutschland uber alles.....:D :D :D

Gość anja1976
Hallo ;) co taka cisza ......?????? pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia :)

Gość efa78
A bedzie ktoraj z Was przejezdzala przez Szczecin?;)chetnie bym sie tez zabrala:)

Nie mam czasu na nic zabiegana jestem biore dodatkowe dyzury dorabiam na wakacje albo jezdze do rodzinki i z moim M randkuje :) Buziaki

Gość efa78
hej,hej dziewczyny:) moja mama jest w miescie u kolezanki wiec pomyslalam,ze wysle jej kwiaty na Dzien Matki ale ssie z tym przespalam i... sama jej zaniose zobaczymy co z rtego wyjdzie czy mnie nie pogoni,nawyzywa jak nie zaryzykuje to nie bede wiedziala napisze co z tego wyszlo buziole pozddrawiam mamy-drach;)i Wasze mamy slonecznego dnia:)

Gość anja1976
A_Ona_ona u mnie nic nie gra ... Nic nie pisałam musiałam sama dobrnac do końca :O rozstałam się na amen z ''moim" r i nie chce już do niego wracać ani niszczyć sobie dalej moj cenny czas .... Ty o tym wiedziałas ! Co prawda ją też wiedziałam że musi koniec nastąpić ale się oszukiwalam :'(:'(:'( jest ciężko ale jestem silna osoba i sobie poradzę ! Na razie muszę od dziadów odpocząć !! Boli jak cholera :O:-(:'( żeby tego było mało to jesze mam chorego kotka :-( jakieś fatum krąży obok mnie :-(:-(:-( Efa jak było u matki ??? Opowiadaj ;-) Pozdrawiam i przesyłam buziaki

hej :D ja wrocilam wlasnie z polski ze spotkania z mama.Ja nie wiem jak wy z waszymi, ale ja z moja to juz sie chyba nigdy nie dogadam,normalnie stracony dzien.Wiedzialam ze tak bedzie juz w niemczech. ja tak nie lubie do niej jezdzic,jestem chora po spotkaniach z rodzicami.Ale juz jestem w domku i jestem szczesliwa :P anja dlaczego tak nagle? przeciez juz sie ukladalo? mnie 1 lipca stuknie rowny rok z komandosem, o zesz ty jak ten czas zlecial :D

hej laski ja sie wielkimi krokami szykuje na wakacje Ania przykro mi.. nie chcialam wykrakac ale poprostu nie pasowalo mi to co sie miedzy wami dzialo... Walentynki chyba skwasil czy tez Nowy Rok, pozniej zdjecia z klubu... Hello!!?? rozumie ze mozna wyjsc ze znajomymi ale o tym sie mowi a nie wypiera dasz rade, pisz do nas bedzie Ci lzej :))

Gość do onaonaona
rozumieM

Gość anja1976
Dlatego że wiele się tego uzbierało ... począwszy od sylwestra a gwozdziem był ostatni tydz. Nie dzwonił przez tydz bo się obraził ze za długo mu nie odpisywałam ...idiotyczna sprawa ! może też szukał dziury w całym ...nie wiem ...pojechałam do niego w sobotę do domu i co zobaczyłam ...siedział na dworze razem z tatą i drinkowali :O pomyslalam jezeli tak ma wyglądać moje życie to ja za nie dziękuję i nie mam więcej sił :O mama mnie zaprosiła do domu weszłam na chwilę ale on był na tyle wstawony że nie był łaskawy wejść ... mogę wiele pisac ale nie chce się już dłuzej zamęczać bo się wykoncze :O a najwazniejsze to że powiedział ze przyjedzie ale na miesiąc przed slubem ... myslał ze ustrzelił naiwną idootkę , NIGDY się na to nie zgodzę przyjezdza tu na conajmniej rok a pozniej się pobieramy taki był moj warunek ... niestety dla niego nie do przyjęcia :( miłego dnia !

Gość tak was sobie podczytuje
dziewczyny od samego poczatku, i chociaz sie nigdy nie odezwalam to zdazylam was polubic, ale teraz nie wytrzymalam i musze sie odezwac. Anja ulzylo mi strasznie gdy napisalas, ze dalas sobie spokoj z R. Bo jak przeczytalam , ze sie zareczyliscie to bylam w szoku, tyle szarpaniny, niepewnosci, podejrzen, rozstan i olewania z jego strony i Ty mimo wszystko zdecydowalas sie zareczyc. Wlasnie tak to dla mnie wygladalo, myslal, ze ustrzelil naiwna idiotke, ze da pierscionek i baba bedzie zadowolona. Ciesze sie, ze sie zdecydowalas. Przepraszam, ze tak pisze bo niby jakim prawem obca osoba moze tak do Ciebie pisac, ale naprawde mi ulzylo. Zycze Ci wszystkiego najlepszego.

Gość Anja1976
tak was sobie podczytuje Dziękuję serdecznie za Twoje słowa ...czasem się gubię ! mam nadzieje ze nie ma tego złego ...a pójdę w dobrą stronę w swoim życiu i gdzieś daleko czeka jeszcze na mnie jakieś malutkie szczeście ! pozdrawiam Blueoczka dzieki ! BUZIAK :*

Gość Anja1976
staram się nie okazywać mojego bólu bo widzę że moim rodzicom też jest ciężko jak mnie widzą zapłakaną :O wydaje mi się czasem że mój ojciec widząc mnie nieszczesliwą bardziej cierpi niż ja ...powiedział mi tylko tyle "powinnaś isć do Częstochowy po kolanach że tak się to skończyło ...a jeżeli bedzie próbował wrócić to go goń ...to nie był chłop dla ciebie a biorąc go na męża miałabyś dodatkowe obarczenie ...zrobić nic a wszystko mu się należy "

Gość dammar 14
Anja tak mi przykro, naprawde. Dziewczyny, nie wiem czy dam rady byc w lipcu w Berlinie, chyba ze ona ona poleci przez Dublin i mnie zabierze cha cha. Ale tutaj tez jest morze i to calkiem blisko.Ja musze znac date, wtedy cos postaram sie zrobic, bo w tym roku jedziemy do Francji. Pozdrawiam was dziewczynki, u nas byla piekna pogoda, upal potworny, dzisiaj juz jest chlodniej.U mnie nic ciekawego sie nie dzieje. Drach ty to masz teksty, uber alles, dobre.

hej :D dammar tekst mial byc przewrotny, a najlepszy ze starego hymnu :P jak przyjechalam do niemiec to myslalam ze oni tak do dzisiaj spiewaja :D :D ( a ja od dziecka tak spiewalam w domu :D ). i jeszcze jedno...czlowiek sie wychowal na 4 pancernych...i sluchaj ja bym sobie glowe dala obciac ze na niemieckich czapkach byly wrony, dopiero tu sie dowiedzialam ze oni mieli orzelki ale czarne :D taka jestem patriotka,ze pomimo tego ze czlowiek nie jest glupi dal sobie wmowic ze to byla wrona :D :D :D anja buzi...:) ja wiem ze masz zal i teraz ciezko...ale ten facet zawalczy jeszcze o ciebie i nie wiem jak to sie skonczy...dlatego nie bede komentowac twojej sytuacji.Wspolczuje natomiast bolu,bo to jestem w stanie sobie wyobrazic.... boje sie panicznie latac,ale gdyby bylo inaczej to bardzo chetnie polece do berlina przez irlandie i londyn ;)