Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ęfa78

Podjelam decyzje-to koniec.Pomozcie mi przetrwac te dni

Polecane posty

Gość anja1976
Hay NIe miałam sił ochoty nawet wstać .... dobrze że człowiek ma pracę .... Drach usmiałm się z hymnu a z wrony to oplułam monitor ze smiechu :D:D:D dobre :D miłego dnia!

Anja wiem ze to kiepskie pocieszenie ale lepiej ze to sie teraz skonczylo niz np zaraz przed slubem albo po. nie rozumiem , na cholere te zareczyny skoro on dalej nic nie zmienil dobrze zrobilas, dziekuj Bogu ze tak sie stalo :)) ja wrocilam z cwiczen, schudlam w ostatnim miesiacu ponad 4 kg;-)

Gość anja1976
QRWA nie dam rady ...nie umiem normalnie funkcjonowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(

Anja, kochana minie troche czasu, zadne nasze slowa nic tu nie pomoga, az dojdziesz do siebie zadaj sobie jedno zajebiscie wazne pytanie. czy to jest ten jedyny? czy tak mialo by wygladac wasze zycie? on tam Ty tam , on robi co chce itd, zapomina o Waszych swietach.. pozniej bylo by tylko gorzej. To boli, wiem...

Gość Anja1976
A_ona_ona wiem ze masz rację ale nie mogę sie z tym pogodzić rozumiesz ??!:O Drach tym razem on już nie zawalczy znam twardziela nie popusci , jest uparty i zawzięty ! zapisałam się dziś do psychologa ...chory polski system musze czekać 2 tyg (na kase chorych 3 miesiące... paranoja)mam nadzieję ze przezyję do tego czasu... dzieki dziewczyny :*

anja a to na pocieszenie :D :D :D Stoja dwie blondynki na przystanku autobusowym.I jedna pyta: Na jaka linie czekasz?Druga mowi: Na 1, a ty? Ja na 5. Podjezdza autobus nr. 15 i jedna mowi: O kurde,mozemy jechac razem :D :D :D :D :D Syn pyta ojca: -Tato,skad sie biora dzieci?Ojciec: -Bocian je przynosi.Na to syn: -Tatoooo, mamy taka ladna mame a ty pieprzysz bociany? Mam nadzieje ze troche sie ubawilas, ja plakalam ze smiechu :D A ja mysle ze zawalczy...zobaczysz...a teraz zajmij sie soba,paznocie i te sprawy :D

Anja, jestes sliczna kobietka i madra, on jeszcze pozaluje ale wtedy bedzie mogl spadac jak zda sobie sprawe co zrobil.Juz go nie bedziesz potrzebowac...

Gość tak was sobie pdczytuje
Anja oczywiscie, ze nie mozesz sie z tym pogodzic. wszystko jeszcze takie swieze no i bardzo Ci zalezalo. Normalne, ze nie mozesz sie pogodzic, zainwestowalas duzo w ten zwiazek, szarpalas sie bardzo, staralas by wszystko funkcjonowalo wiec normalne, ze nie mozesz sie pogodzic. Jedyne co mozna napisac to to przyjdzie z czasem.

Gość Anja1976
Drach super usmiałam sie i przekazałąm w domu mieli ubaw :D:D:D tymbardziej ze mam bratową blądynkę :D A_ona_ona jestem tego pewna ze pozałuje ... ale niech spróbuje z inna kobietą może bedzie miał lepiej :( kto wie :( szczerze mówiąc to nawet nie mam ochoty na paznokcie ale muszę się wziąsć za siebie i coś dla siebie zrobić moze wreszcie przyszedł czas abym się zapisała na angielski ale mam takiego lenia i brak ochoty ze nie pytajcie! :( przychodzi taki moment ze tak wyje ... nie mogę się opamietać :( miłego dnia

anja nie wydaje mi sie ze to dobry czas na nauke jezyka.Zrob sobie urlop, nie taki w pracy tylko taki emocjonalny.I spokojnie, nie wszystko na hura...bedzie dobrze,zobaczysz...a tymczasem wskakuj na lapki i cie pobujamy :) zycie jest czasami wredne...ale tez piekne,nie zapominaj :) zaraz po pracy jade ze starszym synem do galerii, butki sobie kupimy :P na dzien dziecka zorganizowalam im 3 godz. jazdy quadami, ale ich zaskocze...pozniej pojdziemy do kina i do knajpy.Jak sie bawic to sie bawic :D

Gość efa78
Anju przytulam Cie:(mozemy razem poplakac:( zaniioslam kwiaty mamie.najpierw byla w szoku,zaraz sie poplakala,przytulila mnie,powiedziala,ze tak strasznie mnie kocha i wie,ze kiedys wyrzadzila mi straszna krzywde i ze przez to tak teraz jest miedzy nami i plakala,szlochala az sie trzesla przy tej kolezance swojej ja na to,ze nie mamy wplywu na przeszlosc ale na to co jest teraz juz tak i to od nas zalezy przyszlosc,nasze relacje teraz musialam zaraz leciec do pracy wiec mowie momo jak chcesz pozniej isc na kawe to ja juz moge od 17tej daj znac bo nie wiem jakie masz plany ona ze oki w pracy czekalam i czekalam ale sie nie odzywala wiec o 16tej napisalam smsa czy za godzine chce isc na kawe ona zadzwonila,ze tak poszlysmy same do kawiarni,mama wlepila oczy w okno,prawie sie nie odzywala,mnie o nic nie pytala,ja jatez nie godzina dluzyla sie niesamowicie,zaczela najezdzac cos na ciotke,podpytywac o nia(to jej siosta)powiedzialam,ze nie wiem chociaz wiem bo u cioci jestem czesto mama miala sciagniete znowu brwi,zacisniete zeby:( na koniec zapytalam czy sie bedzie odzywala,zadzwoni ona ze tak,jutro jedzie do siebie od tamtego dnia sie nie odezwala ja tez nie dzwonilam wyciagnelam reke ale latac za nia nie bede chce zeby mnie sznowala a nie traktowala jak kogos nizszej kategorii:O

Gość efa78
relacje z x rewelacja.Codziennie spacerujemy mimo,ze pozno wracamy z pracy.W niedziele zaliczamy lodziernie i jakies jedzonko,w sobote pub albo winko w domu,kino zawsze mamy te 2 godzinki tylko dla siebie Spokoj ,bez klotni(tego dawno nie bylo)i bez cichych dni Razem spimy:D

Gość Anja1976
U mnie bez zmian :( Słuchajcie zeby tego było mało to mamy jakegoś POJ****GO sąsiada ...w przeciągu tygodnia drugiego kota ktoś porzadnie uderzył połamał mu kregosłup i przyczołgał sie do domu na dwóch łapach... myslałam ze mi serce peknie ...dziś go uspaliśmy :(:(:( a tego drugiego próbuję ratować ...błyłam na przeswietleniu a dziś bedzie miał robione USG ...:( wszystko mam pod górkę ale mam nadzieję ze ta gnida bedzie sie w piekle smarzyć ... jak mozna tak zwierzeta traktować !!!!!!!!!!

Gość efa78
Anju lprzytulam:(ale Ci sie posypalo:( ludzie serca nie maja:(komu taki kotek przeszkadzal:O

ta moja kolezanka anja z pracy,ma kota Tomiego,to ja kochalam mojego Ziomka jak wlasne dziecko,ale jak zobaczylam Tomiego,to to jest najpiekniejszy kot na swiecie.Tomi tez jest bialo rudy,nie ma jednej tylnej lapki i jest do bolu zezowaty.Sluchajcie,jak on patrzy na mnie tymi zezolami,to ja go tak kocham :D I jak ciagnie ta tylna lapke...Anja ma juz go 12 lat,uratowala mu zycie,bo chcieli go zabic.Ona ma wogole zwierzyniec,2 papugi,psa,2 koty, bo jeszcze jest popielata kocica Hexe ( czarownica) i 2 kroliki.I to wszystko w bloku.Ma dobre serce dziewczyna,wszystkie zwierzeta ktore ma uratowala przed smiercia. a ludzie to sa czasami takie sku****ny :O takich padalcow to trzeba tepic :P

Witam dziewczynki :) Anja:* scuskam:) Efa:* super ze sie uklada naprawde :) ze z Twoja mama jakos do ladu doszlas:)i ze z twoim X lepije :) U mnie podobnie jakos milsi jestesmy bardziej sie staramy nie klocimy by sie pozabijac ale male sprzeczki tylko ale i tak szybko sie koncza i dochodzimy do ladu:) ostatnio mielismy troche wolnych chwil ispedzalismy je razem i powiem wam ze bylo to nam potrzebne, nie chcemy sie meczyc klocic i sprzeczac i miec ciche dni bo po co, po co sobie robic nerwy i na przekor, chyba zaczynamy naprawde doceniac ze siebie mamy i chcemy by bylo lepiej:) Wiecej nie pisze by nie zapeszac. buziaki dziewczyny

hej dziewczyny! u mnie nic nowego, dzis ostatni dzien w pracy i od jutra mam wolne, wracam do pracy 29 czerwca, spedze prawie 3 tygodnie w Hiszpanii :))) Anja! dolacz do mnie :)) poszalejemy! Blueoczka , nie chce sie wtracac ale u was to troche jak w starym malzenstwie, mam wrazenie ze ciagniecie ten zwiazek na sile...

a ona ona to sie nie wtracaj ;);););) a tak serio to Ty chyba dawno w normalny zwiazku nie bylas bo krytykujesz kazdego..;)

udanego urlopu moze tam kogos poznasz i nie bedziesz juz tak krytyczna wogole jakos jestes niegatywnie nastawiona i odradzasz staran proby naprawienia zwaizku realcji uznajesz ze to nie ma sensu, myle sie ?;) Ty chyba singielka jestes idealna ;) baw sie dobrze :)

hej duzo stresu :D podejscie a ona ona podoba mi sie, dziewczyna bardzo szybko zaskoczyla o co chodzi z facetami :D logiczne Blueoczka ze nikt nie bedzie za ciebie wybierac, ja wole jak ktos szczerze ocenia moje postepowanie...przeciez ja i tak zrobie ja chce :D a ona ona viel spa, poopalaj dupke :D

Gość anja1976
Witajcie:) u mnie nic się nie dzieję bez zmian wczoraj calydzien sama ... smutna ... A_ona_ona dziękuję pojechałabym ale jakoś nie mam ochoty na nic a zeby wydac kase i się męczyć i zastanawiać to nie ma sensu wole siedziec w domu . UDANEGO URLOPU I DOBRYCH ŁOWÓW CI ZYCZĘ ;) :D pozdrowienia dla wszystkich!

hej ;-) no to was zadziwie ale od niedawna spotykam sie z kims narazie cichosza ;-) Blueoczka jestem krytyczna bo widze ze stoicie w miejscu a podejscie Twoje jest takie od dluzszego czasu "jest jak jest wazne ze jest, staramy sie nie klocic bla bla bla cicho siedze" tak to widze sory ale zycie jest za krotkie zeby je marnowac na niewlasciwego faceta ;-))) mialam racje co do zwiazku Anja, i co jak co ale sie nie mylilam :P mam nosa poprostu i swoje doswiadczenie ktore nie koniecznie moze sie sprawdzac u wszystkich , nie uwazam ze proby naprawienia zwiazku nie maja sensu, oczywiscie ze sa jak sa postepy.

Blueoczka zycze Ci jak najlepiej, nie odbierz mnie zle poprostu widze co sie dzieje u kolezanek, dziewczyny czekaja latami na slub, dzieci ze to juz to na zawsze tymczasem facet podwija ogon i szuka nowej laski albo nie robi nic w zwiazku bo mysli ze juz laske usidlil

a ona ona ok ok juz sie nie tlumacz :) kazdy swoje wie :) powodzenia z nowym facetem. Baw sie i odpoczywaj poki masz mozliwosci. drach no tak wlasnie wysluchac mozna ale tak jak Ty moiwsz i tak zrobisz swoje i co Ty chcesz :) wysluchac obiektywnej opini mozna ale i tak trzeba samemu podjac decyzje:) 3majcie sie

Gość anja1976
Zasiadamy w kanapy z pifkiem i kibicujemy naszym ;-) Miłego oglądania!!!

Gość efa78
a ja wlasnie wrocilam ze sciezki rowerowej:)pedalujemy codziennie z cicia-sistra mojej mamy ok.25km ale powoli wydluzam ciotce trase:P