Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ęfa78

Podjelam decyzje-to koniec.Pomozcie mi przetrwac te dni

Polecane posty

Gość efa78
zadroszcze:)wyjazdu nie pakowania:pbo mi sie tez nigdy nie chca rzeczy zmiescic:D

hej wczoraj w trakcie meczu, moi sasiedzi juz chyba nie beda miec watpliwosci skad pochodzimy :P domyslaja sie ze gdzies ze wschodu ale dokladnie nie wiedza...tzn. do 17 min meczu nie wiedzieli :P w pracy niemcy puscili mnie wczesniej do domu na mecz, wiedza ze to bylo dla mnie bardzo wazne...i jak Polacy strzelili gola tak glosno sie cieszylismy ze chyba wszyscy nas slyszeli :D :D :D otwarcie bylo piekne, na swiatowym poziomie, mecz ogladalismy na ZDF i niemiecki komentator nawet powiedzial ze gesiej skorki dostal po obejrzeniu calego przedstawienia. dzisiaj trzymamy za Niemcami...ale jak beda grac z Polska to jestesmy bialoczerwoni...jak zawsze :D a ona ona pakowac sie nienawidze...ale dasz rade :D, a co do blueoczka...nie wydaje mi sie ze w jej zwiazku jest tak zle...zawsze jest pod gorke i z gorki...sa razem to znaczy ze sie staraja o siebie...roznica polega na tym ze ty albo ja wykonujemy bardziej nerwowe ruchy, bardziej radykalne.Nikt nie powiedzial ze my postepujemy lepiej a blueoczka gorzej...moze jest wlasnie lepiej odwrotnie? najwazniejsze to zyc i dac zyc innym :D czy ja juz wam pisalam ze waze 60 kg :O :O :O nie mam pojecia jak przytylam...i nie czuje sie z tym najlepiej....

Witajcie ;) drach dzieki za te słowa :) Gdyby nie ten nie wypal z kredytami i granie wrecz hazard bylo by zupelnie inaczej ale zarobic chcial na slub nasisk z roznych stron... teraz jest zupelnie inaczej zostalo mu nie wiele do splaty haruje dzien w dzien zbieramy na slub staramy sie bo chcemy byc ze soba i jest o wiele lepiej niz przed zerwaniem... a ja jaka mam pewnosc czy kolejny facet nie okaze sie jakims nieudacznikiem i szybciej z nim skoncze niz zaczne, moze tez byc super i nowo poznany facet bedzie rewelacyjny ale czy nie aby na poczatku ??? potem i tak pokaze swoja twarz nawyki wady itd ja znam M bardzo dobrze wiem czego moge sie ponim spodziewac i akceptuje go z wadami i zaletami jakie ma i takiego chce a zawsze mozna cos ulepszyc zmienic jak juz sie razem i zeby bylo jeszcze lepiej... dzieki drach kazdy ma inny sposob i poglad na swiat ty drach i ona ona moze robicie szybkie ciecia, ja postawilam na stabilizacje z tym samym partenrem po co szukac nowego jak z obecnym budujemy cos nowego:) a to ze wam pisze ze czasem klotnia i nie porozumienie to chyba w kazdym zwiazku tak jest ???!!!! drach kibicowanie u mnie w pracy tez bylo wlaczylysmy plazme na poczekalni a pacjencji co przychodzili ogladali z nami miedzy zabiegami na fotelu :D:D:D potem szef do nas przyszedl i sie dolaczyl :) nie jest zle remis tez do przyjecia wazne ze nie przegrali na calej lini :) a co do pakowania ja tez tego nienawidze bo nigdy nie wiem na co sie zdecydowac a potem biore parez rzeczy za duzo ktore czasem i tak nie ubiore :) ale wiadomo ze samopakowanie jest milsza forma i niz rozpakowywanie bo wiadomo ze juz po urlopie :D:D:D drach co do kolejnych kilogramow ja juz dobilam do 57.5 co przyjade do domu do rodzicow o kilogram wiecej porazka :/ a tu za miesiac trzeba wyjsc na plaze :);):);) ja nie wiem jak to bedzie :) nie umiem sobie odmowic pysznosci :) dlugo 52 mialam a tu poszlo ;) buziaki :) no nic dzis na popoludnie i jutro rano do pracy,7 dni pelna para :) Jutro choc pol dnia z M spedzimy idziemy na rynek na strefe kibica :) a potem moze na pergole na pokaz fontanny multimedialnej przy hali stulecia :) widzialyscie moze juz ?:) super sprawa :)

to taka fontanna co tryska w rytm muzyki i jest podswietlona? jak taka to widzialam kiedys w hamburgu,CUDO NA KIJU !!!!!!! a co do zwiazkow to sie z toba zgadzam, przeciez nie bede tutaj was dzien w dzien informowac jak mnie komandos wk...zdenerwuje czy jak jest najlepszy na swiecie :D wydaje mi sie ze ,powiedzmy w sytuacjach zagrozenia lub zwatpienia to sobie tu pomiauczemy i jest dobrze...dlatego nie wiem, ale jakos pod skora czuje ze anja ze swoim apollem dojdzie do porozumienia.Tak jak napisalas o M, jak czlowiek kogos juz dobrze pozna to jest ciezko zrezygnowac.Bo jak jestes z kims, ale w glebi serca wiesz ze to nie jest tak naprawde dobry czlowiek to pasujesz( jak np. ja z moim ex)...a z komandosem raz jest tak,raz inaczej...nie kolocimy sie tak jak na poczatku,nie pije to nie mam powodow,do lafirynd nie wydzwania...po ostatniej ,,AKCJI" chyba sie naprawde przestraszyl:P wczoraj jego mama miala operacje uda,zlamala sobie cos i lezy w szpitalu, 3 tyg. najmniej,komandos ma teraz urwanie glowy z organizacja wszystkiego, a tu juz jest nowa umowa na mieszkanie od 1 lipca...ale nam sie troche pokomplikowalo :D

drach Dacie rade jestes obrotna kobietka to z komandosem razem poradzicie sobie:) Masz racje przciez\nie bedziemy pisac co dzinenie czy dzis akurat sie poklocilismy a jutro bylo rewelacyjnie :) Piszemy czasem tu jak naprawde nas cos dotknie albo wkurzy :) bo chcemy sie wygadac :) wiec troche slowa a ona ona moim zdaniem nie byly obiektywne bo mnie z anja wlozyla do jednego worka nie uda jsie cos przeskrobali faceci to odrazu aut i nie bedzie dobrze i ze sie z nimi meczymy i ze lepiej to zakonczyc. Mu z anja jestesmy sentymentalne kobietki i nie potrafimy robic krotkich ciec chyba ze juz to naprawde koniec ;) My jestesmy dobrej mysli .. nie anja ?:D:) buziaki anja:* drach:*

aha tak to taka mniej wiecej fontanna ale to naprawde widowisko i ponoc najwieksza w europie ;) wiec tam gdzie widzialas to chyba nie az takie cudo na kiju jak mowilas ;) buzka

Gość anja1976
Dobry wieczór;-) Fontanny są we wrocku super byłam kiedyś z moim R :-P Drach Ty mądra kobietka jesteś :-D pisze nie pierwszy raz!!!! Jak na dzień dzisiejszy 4 tyg się nie widzieliśmy... Byłam dziś u jego rodz dzwonili abym przyjechała sobie po czeresnie ;-) Ale na temat R bez jakiegokolwiek komentarza ... Pojechałam z jego siostra na rynek wypilysmy po drinku i do domu :-D Dzwoni pisze ale pozostawiam całą sytuację też bez komentarza i nie powiem że te 7 lat mi zwisaja .... To nie takie proste jak co po niektórzy sobie myślą.... Ciężko jest! Jutro jadę z rodz na zakupy tata potrzebuje garnitur na wesele, gdyż stwierdził iż w starym nie pójdzie:-D mieliśmy się razem bawić ale mnie wesele przejdzie obok nosa bez R nie idę :O Pozdrawiam i życzę Wam miłej niedzieli!!!

Gość anja1976
Blueoczka tak fontanny są największe w europie i te w hamburgu zostają daleko w tyle:-D Coprawda do dubaju daleko im ale jak na pl rewelacja !!! Tak tak u nas nie ma krótkich cięć :-D:-D:-D Buziak :-*

anja i tak cie podziwiam ze dajesz sobie rade...bo ja chociaz niby taka twarda to na twoim miejscu rozsypalabym sie calkowicie...czlowiek potrafi harowac jak wol,ogarniac wszystko a jak przyjdzie ,,zalamanie uczuciowe" to jest jak inwalida, dziwna ta natura cholera... ale to chyba wlasnie na tym polega zycie,zeby przez te rozne dobre i te bolace doswiadczenia dojrzec co jest tak naprawde dla nas wazne. mysle ze i tak wszystko sie dobrze skonczy...najwazniejsze zeby wiedziec jak chce sie zyc...ale czasami zeby byc szczesliwym trzeba tego naszego szczescia troszke oddac tej drugiej osobie,zeby zrozumiala.Bo nauczyc sie kochac mozna tylko we dwoje...trzymam za was kciuki :)

Gość Anja1976
Dzieki Drach :* artykuł bardzo dobry "Szacunek i nie zbieranie kwitow na drugiego to jest najwazniejsze" teoria czasem jest inna od rzeczywistości :) ide w sobotę do Pani psycholog ...jestem ciekawa tej wizyty ;) buziaki i miłego dnia!

Gość efa78
hej,hej dziewczyny🖐️ co u was? Anja jak po wizycie u psychologa? odezwijcie sie🌼

Gość efa78
no i mamy pierwszy dzien lata u nas niestety pochmurny:(oby cale takie lato nie bylo

Gość Anja1976
Dziewczynki, dlaczego nie piszecie? :-( przytulcie... Bardzo Was potrzebuje. Jestem w ciazy z R...

Gość Anja1976
Dziewczynki, dlaczego nie piszecie? :-( przytulcie... Bardzo Was potrzebuje. Jestem w ciazy z R...

Gość kaloszka
Gratulacje :) a jak Wam sie uklada?

Gość anja1976
Świat jest pełen debili :-D:-D:-D:-D

Gość Anja1976
R nic nie wie, siedzi nadal w Berlinie, zreszta w mojej rodzinie tez jeszcze nie wiedza... :-( Przeciez dopiero co sie rozstalismy i wszyscy pocieszali mnie po rozstaniu, a tu taki zonk...

Gość do Anja
na co czekasz? chyba jesteś świadoma tego, ze im dłużej będziesz to trzymać w tajemnicy tym większe komplikacje mogą się pojawić - np. R kogoś pozna :( czy on nadal próbuje sie z Tobą kontaktować, wrócić do Ciebie?

Gość efa78
podupada:( blueoczka🖐️ co u Ciebie>? wybierasz sie nad morze?

hej dziewczyny wrocilam!! ale tu cisza :(( niby dobrze skoro nie piszecie znaczy ze sie uklada ;-)) ale mialam fajne wakacje ech ;-)

Gość Anja1976
HAY :) a_ona_ona myslałam wczoraj o Tobie kiedy to masz wrocić ;) załowałam ze nie pojechałam PIĘKNE fotki !!! napisz jak było i czy wyrwalaś jakiegoś modela :D moze teraz się zbiore i pojade a jezeli nie to jade we wrzesniu :D czyli wszystko przedemna :D Efa pytalas jak u psychologa .... :D dziwna baba i nie zgadzam się z nią hehehe była za R i dala mi do zrozumienia ze to on ma rację, czyli zostanie z niczym :O odpuscilam sobie zobaczymy co bedzie dalej ;) powiedziala mi ze ze mna wszystko ok i wiecej nie ma potrzeby abym do niej przychodziła ewentualnie mamy przyjsc razem ...tylko po co ?!!! :D:D:D jak na razie to nie jest najgorzej troszke sie pozbieralam i szykuje sie na balety w sobote :D Jak to Drach pisała PAZURKI na czerwono itd :D musi wiedzieć kogo stracił :D Drach co u Ciebie ??????? pozdrowienia i buziaki dla wszystkich !!!

hej jestem w trakcie przeprowadzki...ale mlyn !!!!!!!!!zero czasu ....jak ogarne wszystko to sie odezwe....trzymajcie sie :D

witajcie ;) efa jade jade :) na tydzien w lipcu :) a potem z inna ekipa w sierpniu :) w inne miejsce :) Juz odliczam :) do 7 lipca :) anja jedz jedz koniecznie nalezy sie nam odpoczynek :) a ona ona to super ze udany urlop a dlaczego ja nie widze Twoich fotek gdzie Twoj profil?:D mialam na face i juz nie mam ???:/ gdzie mi zaginelas ;) drach to powodzenia ale wiadomo dasz rade ;)

Gość efa78
w koncu sie odezwalyscie:)i to prawie w komplecie:) blueoczka gdzies blisko mnie?;)od dzisiaj mamy slonce:)zapraszam a ona ona jak ja Tobie zazdroszcze;)chce na urlop😭plaza,slonce i drinki z palemka anja dziwna ta psycholog:Obylas prywatnie? jestem z Toba i wspieram myslami kazdego dnia:0naprawde myslalam jak sobie radzisz:) drach kiedy parapetowa?:P moja kuzynka wlasnie robi w weekend parapetowe i urodziny ale ja niestety nie moge jechac ze wzgledu na prace ona mieszka ponad 100km ode mnie a ja w sobote i niedziele posuwam w domu beznadzieja:(szkoda nawet opisywac ciagle mysle ile jeszcze bede zyla w takiej hustawce emocjonalnej?jestem niezauwazana czuje sie nikim nie chce mi sie tu wracac mimo,ze to moj domek,miejsce gdzie powinnam odzyskiwac spokoj

Gość Swobodny george
efa....ja tez w sobotę i niedzielę posuwam.....no ale dla mnie to czysta przyjemność:)