Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepewna 26

świadkować czy nie>?

Polecane posty

WITAM MAM PROBLEM KOLEŻANKA POPROSIŁA MNIE ŻEBYM BYŁA ŚWIADKIEM NA JEJ WESELU , Z KOLEJ MÓJ CHŁOPAK NIE LUBI WESEL , JEJ I ZAPOWIEDZIAŁ MI Z GÓRY , ŻE NIE PÓJDZIE . PRZEZ TO WESELE SIĘ KŁÓCIMY . CO ROBIĆ CZY ZNALEŹĆ WYMÓWKĘ ŻEBY NIE IŚĆ?\ CZY PÓJŚĆ SAMA I WTEDY ON SIĘ NA MNIE ŚMIERTELNIE OBRAZI.... POMOCY

Wiesz, jeśli jest to bliska Ci koleżanka, to się zgódź. Ja nie rozumiem dlaczego Twój chłopak nie chce iść :/ no ok, nie lubi jej, ale skoro jest to bliska Ci osoba, to uważam, że powinien z Tobą pójść. Porozmawiaj z nim jakoś, ale na spokojnie.

ciekawa jestem czy on by odmowil swojemu najlepszemu kumplowi.... co za dupek, jak nie chce isc, to niech siedzi sam w domu, a ty sie nie zastanawiaj, tylko idz

no wiesz chyba powinnas czuc sie zaszczycona, ze kolezanka cie poprosila, nie uwazasz? w koncu nie kazdego sie prosi na swiadka na swoim slubie. i co to znaczy ze facet nie chce isc? jak mu teraz ustapisz to przez reszte zycia wszystko tak bedzie wymuszal bo bedzie wiedzial jaka jestes slaba

Gość niechcemisielogowac
twoj facet to lajza;D obrazi sie SMIECHU WARTE! noi?

Gość nicsieniestalo
Poprostu zrozum go. Nie chce to niech nie idzie - nie można nikgo zmuszać. Jak byś się ty czuła gdyby on cię zmuszał abyś poszła z nim gdzieś- gdzie nie miała byś ochoty przebywać?

ewentualnie mozesz isn na kompromis ze pojdziecie tylko do kosciola ale wtedy bedziesz kiepskim swiadkiem. zreszta ja bym sie poswiecila gdyby moj facet mial byc swiadkiem u kogos kogo nie lubie, w koncu poszlibysmy razem na to wesele i razem bawili wiec mogloby byc milo czas szybko leci, dlaczego twoj facet tego nie rozumie szkoda egoista

Chodzi mi o to , że koleżanka nie jest dla mnie jakąś bliską osobą ... kiedys się przyjaźniłyśmy , ale dawno temu . Nie wiem sama .

Gość Gośka,,,,
przede wszystkim należy sie zastanowić nad tym czego nie lubisz ty a czego nie lubi twój facet , czy wogóle do siebie pasujecie, no bo po co ciągnąć na siłę coś co w przyszłości na bank sie rozleci z powodu różnicy charakterów? :D idż na wesele, świadkuj i baw się wspaniale! :D

Gość Gośka,,,,
"Chodzi mi o to , że koleżanka nie jest dla mnie jakąś bliską osobą ... kiedys się przyjaźniłyśmy , ale dawno temu . Nie wiem sama . " hm.... może dla ciebie wasza przyjaźń to przeszłość ,ale widocznie ona widzi to zupełnie inaczej:)i dalej jesteś dla niej bardzo ważna.