Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkamężatka

ZDRADZAJĄCE ŻONY

Polecane posty

Gość Agnieszkamężatka

Cześć w kilku słowach opisze swoją sytuację , a następnie zadam wam pytanie. Mam 34 lata ,mąż 36 mamy jedno dziecko , małżeństwem jesteśmy od 5 lat. Nie będę pisała dlaczego i po co , po prostu często zaspokajam swoje potrzeby seksualne poza domem , mąż na pewno o tym wie , ale nigdy mi tego nie powiedział , kocham go , a on kocha mnie. Jednak tak naprawde to sama zdrada nie jest tak pociągająca , jest coś jeszcze , seks z innym w prezerwatywie jakoś szczególnie mnie nie podnieca (kiedyś tak ,ale teraz już nie) , prawdziwą rozkosz i to w dosłowym tego słowa zanczeniu czuje ,kiedy kocham się z kimś bez żadnego zabezpieczenia, wiem że może się wam to wydać głupie , ale strasznie podnieca mnie myśl ,że mogę zajść w ciąże z innym facetem (oczywiście nie chciałabym tego) , ale póki co mam szczęscie. Moje pytanie brzmi co was podnieca w zdradzaniu swoich mężów ? Mile widziane opowieści :)

Gość Hehe fajna
zabawa , ja też Cię chce , oczywiście ,,BEZ;; :)

Gość Ja tam swojego
nigdy nie zdradziłabym , to ochydne , dajesz innemu skończyć w sobie , a potem wracasz do domu do męża ?

Gość i na co te
przysięgi były.. przykre.

Gość lalllla
moj facet kocha sie ze mna raz w m-cu, marze o tym zeby go zdradzic i zby sie dowiedzial

Gość pikkks
a mój ze mną raz na tydzień i żyję ( i to całkiem nieźle ;) )

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Autorko, Prawdopodobnie jest to prowo, jednak jeżeli nie to... ...az szkoda słów na ciebie, jesteś tym czym normalni ludzie gardzą najbardziej... nie dość, że zdradzasz (skoro mężowi to nie przeszkadza to w sumie ok) to jeszcze chcesz narazić go na wychowywanie nieswojego dziecka... odrażające...