Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rukola

sprzedam kapsułki MumOmega - suplement dla matek

Polecane posty

to są kapsułki dla kobiet w ciązy i karmiących - kwasy tłuszczowe, DHA - olej z ryb morskich plus olej z wiesiołka kapsułki są ważne do lipca 2011, opakowanie jest pełne cena z paragonu - 49.99 sprzedam za połowę, czyli 25 zł w opakowaniu jest 30 tabletek, wystarcza to na miesiąc stosowania tak to wygląda http://www.domzdrowia.pl/74042,mumomega-30-kapsulek.html

Gość fergfregf
taaaa akurat 50 zlotych :D ja dalam wlasnie 30 za takie

w linku powyzej masz za ponad 50 - jak Ci zalezy to zrobię zdjęcie moich a najtaniej na rynku są za 46,45 - link do ceneo zresztą jak przyszłas jątrzyc to nie rozumiem po co - lepiej Ci? http://www.ceneo.pl/4775140

Gość info z apteki
u nas w aptece mumomega jest aktualnie w promocji 33,90:O

ale nie u kazdego jest promocja dobra, niewazne, nikogo nie zmuszam do kupowania tak czy tak 25 zł to taniej niz ta wasza promocja :)

Gość promocja...
promocja jest za cale opakowanie...

A dlaczego sprzedajesz? Jesli juz urodzilas, a nawet nie karmisz, to i tak takie kapsulki sa dobre dla Ciebie po ciazy :)

sprzedaję bo zupełnie o nich zapomniałam, brałam inne, a te sobie lezały w głębi szafki - teraz jestem juz kilka miesięcy po ciązy, więc nie będę ich brała - ale są wazne, jak mówiłam do lipca