Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślicielka25

która konsola?

Polecane posty

Gość myślicielka25

Witam Mam kupić chrzestniakowi na Komunię konsolę, ale nie wiem jakie są dobre i czy są w ogóle jakieś typy? Jest tu jakiś znawca, który by mi mądrze doradził? Z góry dziękuję :)

Gość amarejjjjjjjjjjjj
Xbox 360 lub plejstejszyn 3

Gość dfsf
do 300 zł PS2, do 600 X360, do 1000 PS3

Gość myślicielka25
A w jakich to cenach? I czy trzeba coś dokupować do zestawu czy sama konsola wystarczy? I czy 9-letnie dziecko się połapie?

Gość myślicielka25
A w ogóle na czym ich mechanizm polega? Bo ja, niestety, jestem tępakiem w takich sprawach i nie łapię się w tych nowinkach technicznych ;/

Gość myślicielka25
Ale 1000zł to jednak trochę sporo :(

Gość dfsf
w polsce jest bardziej popularny ps3. do xboxa trzeba dokupywać abonament gold za 120-200 zł/rok żeby grać przez internet z innymi. sprzedaż gier na ps3 w stosunku do x360 w polsce to jakieś 5:3, w europie ok. 5:4 bo na x360 jest wielkie piractwo.

Gość amarejjjjjjjjjjjj
myślicielka25 To kup Xboksa 360 za jakieś niecałe 700 zł i nie będziesz musiała nic dokupywać,a młody na pewno się połapie p to raczej nie musisz się martwić.No chyba że jest z nim coś nie tak??

Na ps3 jest internet bezpłatny,ale gry są drogie.Lepiej przemyśl,bo jak się gówniarz uzależni :O

Gość dfsf
9-letnie dziecko nie zauważy różnicy między ps2 a ps3. taka prawda:classic_cool:

Gość amarejjjjjjjjjjjj
dfsf 9-letnie dziecko nie zauważy różnicy między ps2 a ps3. taka prawda Chyba żartujesz,albo nie pamiętasz jak to jest mieć 9 lat :P

Gość dfsf
Chyba żartujesz,albo nie pamiętasz jak to jest mieć 9 lat mam kuzynów, którym się nie chce wychodzić po schodach żeby pograć na ps3 i siedzą na dole na ps2 i kineskopowym telewizorze. nie chodzi o gry bo na ps2 mają tylko dwie gry z serii mgs a na ps3 chyba wszystkie lepsze tytuły (z nowym mgs włącznie). mają 10 i 11 lat 🖐️ ja w wieku 9 lat choć miałem amigę często włączałem pegasusa a i czasem podróbkę atari :o

Gość amarejjjjjjjjjjjj
dfsf No widzisz bo to już nie chodzi o wiek tylko o charakter i co kto woli,ja osobiście mając 9 lat zwracałem na to uwagę i wydaje mi się że inni 9latkowie też mogą.No i nowa konsola starczy jednak na dłużej a czasy ps2 już się kończą.

Gość myślicielka25
O rany. To teraz już kompletnie nic nie wiem :D

Gość amarejjjjjjjjjjjj
myślicielka25 Bo to jest ciężki wybór :P a świat "konsol-owców" jest podzielony i każdy promuje swoją ulubioną konsole,ja osobiście nie mam konsoli i jestem zwolennikiem dobrego komputera,ale tobie radzę kupić Xboksa 360 chyba że będzie nadal zadrugi dla Ciebie to kup PS2

Gość dfsf
no i jak kupisz ps3/x360 to większe prawdopodobieństwo, że przegrają życie przed konsolą grając w gry zamiast robić coś bardziej pożytecznego. jak kupujesz ps3 to od razu weź z MOVE, przynajmniej się poruszają...

Poyebało Cię człowieku? Dyrektore ale skoro jest wbudowane, to czasami można skorzystać :P

Gość myślicielka25
To uświadomcie mnie jeszcze, bo widzę, że się znacie, na czym cały mechanizm konsol polega? Jak się na tym gra? Do czego się podłącza i co do tego się podłącza? Itp., itd. Wiem, że głupie pytania, ale naprawdę nie mam pojęcia, a w realu to głupio się komuś przyznać :)

W tenisa nie grałam, a z tym blurayem pewnie masz rację i jest też podstawowy minus ps3, dużo awaryjność :O

Gość a nie będziesz miała
Jestem mamą czwórki dzieciaków(12-8 l) i powiem tak moje wolą ps3.Mamy ps2,wii,psp i xbox 360.Tylko niech mi nikt nie zarzuca,że się chwalę.Pierwsze było ps2,potem po koleji cała reszta.ps3 mamy od miesiąca i moje są nią zachwycone.chodzi im o grafike,możliwośc grania w sieci,korzystanie z internetu.I to one nas uczyły jak z tego korzystać. I wbrew opinii- dzieciaki mają dużo gier na ta konsolę a jak nie oni to tatusiowie:-D