Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktowidzialktowiek

nowy portal- Badoo, zna to ktos?

Polecane posty

Gość ktowidzialktowiek

czy tam za cos sie placi?

Gość sondablondaa
ten portal to kłamcy i oszuści nie przestrzegają zasad Netykiety wystarczy kliknąć na aplikację przez facebook a oni tworzą profil od razu, który ciężko później usunąć nienawidzę takich rzeczy zahaczając, że zezwalam na otwarcie aplikacji nikt mnie nie informował, że stworzą mi profil ze zdjęciami z facebooka później nagle dostałam z 50 maili z wiadomościami od jakichś facetów, że chcą się spotkać itd mój mąż o mało nie dostał zawału na szczęście dało się usunąć profil

Miałam to samo. Nawet nie wiem kiedy kliknęłam na tę aplikację na badoo. Zasypało mnie nagle wiadomościami od facetów. Na szczęście udało mi się usunąć profil, chociaż trochę trzeba się nakombinować, bo tak całkiem dopiero po miesiącu usuwają. Trzeba też zablokować aplikację badoo na facebooku.

Gość ktowidzialktowiek
zawodowo obciagam guziki za 8zł za godzinę na pół etatu, czy też mam szansę dostać 50 mejli od facetów? czy byli oni przystojni?

Gość ktowidzialktowiek
ale placilyscie cos? ktos mi mowil, ze ktos tam placil 39,99, ale nie wiem, za co?

Płaci się chyba za to, żeby widzieć, kto chce ciebie poznać. Bez sensu to, bo jak ktoś chce kogoś poznać, to pisze wiadomość, którą i bez opłat widać.

Gość jak mozna usunac
konto tam? pomożcie

>>>Zanim zacznie się korzystać z badoo<<< trzeba wiedzieć, że nie szanują tajemnicy korespondencji i nagminnie WŁAMUJĄ się do skrzynek pocztowych zalogowanych użytkowników, kopiując ich prywatną korespondencję. Wykorzystują pozyskane w ten sposób informacje, do podstępnego zdobywania nowych "użytkowników". Swojego czasu przygotowywany był wobec Badoo pozew zbiorowy. Niestety, miejsce siedziby tej "firemki" uniemożliwia Polakom, dochodzenie swoich praw, na drodze sądowej.