Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezentowa mama

Jakie dostajecie od mezow prezenty? Na rocznice, urodziny?

Polecane posty

Gość gość
Laktator? Moj lecialby przez balkon razem z tym laktatorem! To w koncu moje święto a nie dzień dojnej krowy! Xxx Mój już wie że ma mi absolutnie ciuchów nie kupować. Nie zdarzyło mu się trafić. Kupuje perfumy (np. dostałam wczoraj :)) biżuterię, zestaw kosmetyków La Roche Posaynawet raz kupił mi mega torbę z Zary. Więc raczej stawia na rzeczy osobiste

Gość Moza51
Nic nie dostaje od męża bo mamy problemy finansowe. Dostalam w tym roku storczyka w doniczce za 25zl i perfum z okazji rocznicy slubu za 50zl i to tyle. Aha chyba tulipan za 5zl na Dzień Kobiet. Od ślububu czyli 6 lat czekam ze moze wkoncu dostane zloty lancuszek kolczyki czy pierścionek ale raczej się nie zanosi. A wy piszecie o samochodzie na prezent albo ze same wybieracie biżuterie...wow... Tylko pozazdrościć.

Gość gość
Mój mąż uwielbia dawać mi prezenty. Zazwyczaj nie jest specjalnie romantyczny ale czasem go poniesie. Na 30 urodziny kupił mi 2 drogie kremy, bon do sklepu odzieżowego, do kosmetyczki (wiedział że marzy mi się mezoterapia), kolczyki, kwiaty, tort i zestaw olejków Nuxe. Czułam się jakbym miała komunię :-) Na dzien matki zaprosił mnie, teściową i siostrę do restauracji. Potem dał nam trochę kasy na szaleństwa ciuchowe. Panowie zajęli się dziećmi a my latałyśmy po sklepach ;-) Ale najbardziej lubię jak robi mi drobne niespodzianki. Kiedyś wstaję rano a tu całe mieszkanie obklejone karteczkami z wyznaniem miłości (nawet w laptopie i chlebaku), do tego czeka na mnie pyszne śniadanko (z sera i wędliny powycinał serduszka) i kwiaty. Strasznie mnie to wzruszyło - tym bardziej że nie było okazji. Zwyczajnie chciał żebym miło zaczęła dzień. Ja jestem osobą bardzo oziębłą, nie umiem okazywać uczuć. Uczę się tego od niego już od prawie 12 lat.Ale dzięki niemu też polubiłam robienie prezentów. Cieszę się gdy sprawię mu radość jakimś drobiazgiem.

Gość gość
mi zawsze pasuje do wszystkiego srebro. Mam duzo srebrnej bizuterii z jubilea pl kupuje od dluzszego czasu juz tylko w jednym sklepie bo sprawdzilam u złotnika próbe i jest srebro 925 wiec dobre, nie mają podrób a ceny całkiem przyzwoite