Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łałałała...

Solarium-pierwszy raz, pomocy....

Polecane posty

Gość łałałała...

Mam za tydzień studniówkę, zakladam czarna sukienke a moje cialo jest blade. Z natury jestem blada... zastanawiam sie czy isc na solarium. Nigdy nie bylam.. po ilu razach w przypadku bladej skory (ktora nawet szybko sie opala na sloncu) efekt bylby przyzwoity (tzn chodzi mi o lekkie przybrazowienie skory)? Ile kosztuje przypuscmy 5 min solarium? Jakie filtry nalezy wsmarowac?

Gość fejsbooch
Jeśli masz studniówkę za tydzień, to trochę za poźno pomyślalas o solarium. Polecam raczej dobry balsam brązujący. Możesz iśc na 5 minut, zobaczyć jak reaguje Twoja skóra i ewentualnie iśc za parę dni na dłużej.

Gość mama dwulatka
Mysle ze tydzien przed to juz za pozno na opalenie bladej skory. Mozesz pojsc sie lekko zarumienic ale zacznij o 2-3 min. Po kilku dniach idz na 5 min. Szalowych efektow to nie da jezeli jestes blada i nie bierz wiecej minut bo sie spalisz. Za pozno troche o tym pomyslalas. A min solarium z reguly kolo 1 zl kosztuje.

Gość łałałała...
moze pomysle nad tym samoopalaczem... ale boje sie o plamy, tym bardZiej ze mAM sukkienke, w ktorej do polowy widac plecy

Gość samozwancza seksuolozka
nie idz na solarium :o a jesli juz koniecznie sie uprzesz to na pewno nie na 5 minut, bo wyjdziesz czerwona :o balsam brazujacy to nie saamopolacz, wiec nie przesadzajmy z plamami, popros kogos, zeby plecy wysmarowal

Gość a nie jest chora?
nie diz na solarium tym bardziej ze masz jasna karnacje. Bedziesz wygladala jak rak...albo kup sobie dobry balsam brazujacy - polecam loreal i oriflame do jasnej karnacji albo idz do kosmetyckzi na taki natrysk - sztuczna opalenizne. Niech ci popsikaja tylko te czesci ciala ktore beda odsloniete to mnie zaplacisz :)

Gość fejsbooch
Kup lepiej balsam brązujący np garnier, dove, który daje delikatniejszy efekt i nie robi plam. Jeśli chcesz wybierasz samoopalacz to uzyj jakiegoś sparawdzonego i nie przesadź, bo efekt może być okropny.

Gość mki../
najpierw posmaruj sie kremem z DAx z filtrem 15 albo 20 to bdziesz miala ladna oplenizne po solarium, idz na 5-6 min.

Gość denerwuje mnie takie gadanie
Studniówkę masz za więcej niż tydzień, jest czwartek wiec ja bym jeszcze zaryzykowała - idź jutro na 4-5 minut (zapytaj jeszcze pani w solarium, ona też Ci doradzi), później w poniedziałek też na jakieś 5, no i w zależności jak zareaguje Twoja skóra - w środę, też na 5 minut... Później już bym nie ryzykowała przed samą studniówką Troche późno pomyślałaś, lekko opalona skóra jest ładniejsza niż taka blada..A samoopalacze choćbym nie wiem co robiła też u mnie robią smugi

Gość denerwuje mnie takie gadanie
Balsamy brazujące też

Gość solarium to syf
i malaria,bakterie i zarazki,wysuszenie i choroby skory kup balsam brązujacy ja polecam mus lirene zrob peeling połoz najpierw cienką warstwe jak wyschnie popraw drugą i tak 2 wieczorki przed imprezą bedziesz miala swietną opalenizne