Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atotakwlasniejest

brzydki chłopak, ładna dziewczyna ?

Polecane posty

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość gość
brzydki chłopak, ładna dziewczyna to sponsoring. ona jest z nim dla kasy i gada ze kocha za charakter

Gość gość
100% prawda

Gość gość
Twm

Gość gość
Temat stary, ale jako kobieta ja też się podzielę: Spotykałam się z wieloma chłopakami, zauważyłam, że wszyscy w tym samym "typie urodowym" - wysoki, ciemne oczy, ciemne włosy, dobrze zbudowany, oczywiście również pewni siebie i odważni... z żadnym jednak nie udało mi się stworzyć czegoś dłuższego. Jakiś czas później poznałam chłopaka wręcz nijakiego, miał tam niby paru kolegów, ale zero jakiegokolwiek życia towarzyskiego, nie wspominając o kobietach, poza tym z wyglądu nie w moim guście, a rodzina i znajomi mówili mi, że paskuda. Urzekł mnie swoją nieśmiałością, okazał się całkiem miłym, kulturalnym facetem, no i tak jakoś wytrwaliśmy szczęśliwie 3 lata. Szkoda, że związek ze mną był dla niego wybiciem się w stronę kariery alvaro, jakiś czas temu zaczął cwaniakować, flirtować z innymi dziewczynami, już ze sobą nie jesteśmy :D Także Panie, Panowie, każda potwora znajdzie swego amatora, jedna dziewczyna poleci na wygląd, inna na pieniądze, jeszcze kolejna po prostu na charakter. Trzeba próbować, nie zrażać się, dbać o siebie i cieszyć się życiem :D

Gość gość
To nie feir mezczyzna w brzydkiej kobiecie nie jest w stanie sie zakochac oni kcohaja pierkne zgrabne i ja sie z tym pogodziłam juz nie znajde faceta ktory sie zakcoha we mnie,a facet mzoe byc brzydalem?He he nie da sie zakcohac w samym charaktewrze miłosc to emopcja i brzydka osoba nie wywuyoła takich emocje jak piekna badz przystojnia kt odziala po 2 stronach a nie tylko na jednej.Kobiety też sa emocjonalne wiec zakoc***a sie nie w samym charakterze.To nie jest feir ze brzydula musi byc sama a brzydal moze miec nawet piekna bo ma super charakter te kobiety to hipokrytki bo oczywiscie i vtak marza o przystojniakach.

Gość gość
oczywiscie że wyglad jest wazny szczewgolnie jak dziewczyna jest ładna sorry co z jego charakteruskoro jej nie pociaga to taki zwiazek długo nie przetrwa bo predzej czy pozniej zostawi dla przystojniaka kobieta ktora ma powodzenia jest z brzydalem tylko dla kasy albo z rozsadku taka prawda

Gość gość
Za ile lat wszystkie będziecie brzydkie !

Gość gość
super jest www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość Hajime Sugoroku
@ gość 2017.03.15 Zakochują się i w tych mniej urodziwych, choć wiadomo brzydota brzydocie nierówna. Zawsze można nadrabiać inteleigencją, charakterem i laską taką, że chłop dupą prześcieradło zassie. Jeśli jednak gościu, nawet najprzystojniejszy na świecie, ma małego to niczym tego nie nadrobi. Tak więc samice i tak mają łatwiej. ;)

Gość gość
A co myślicie o odwrotnej kolejności ? On przystojniak a ona nie urodziwa .

Gość Prosiak
Dnia 1.07.2018 o 00:57, Gość gość napisał:

Zdarza się. Widziałem ostatnio taką parkę: on wpisujący się w kanony - brunet, wysoki. Ona mała, gruba świnka z niezgrabnymi nóżkami. 

Gość ech

Nierealne. Brzydki chłopak nie ma szans nawet u brzydkiej dziewczyny, a co dopiero u ładnej.

Gość ech
Dnia 1.07.2018 o 00:57, Gość gość napisał:

Zdarza się dużo częściej niż na odwrót.