Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HelojzaSzukaAbelarda

przytyć chcęę

Polecane posty

Witam mam problem który pewnie wyda się wielu z Was idiotyczny, alee dla mnie to nie jest drobiazg, to poważna sprawa! Jak mam przytyć? I nie pytam się tych osób, które nie mają z tym żadnego problemu. Na prawdę potrzebuję jakiejś sensownej rady . Jem normalnie, w tym dużo słodyczy, ogólnie lubię tuczące żarcie. A tymczasem moja waga cały czas jest taka sama - czyli 55kg przy 177cm wzrostu. Nosz k**wa, mam tego dosyć! A wystarczy że jem trochę mniej przez 2-3 dni i od razu waga leci w dół. Zawsze byłam taka szczupła, ale teraz stwierdziłam że przydałoby mi się parę dodatkowych kilo :/ !

Gość ja mam 170 cm wazę 52 kg
nie pomogła pizza,nie pomogły odżywki dla kulturystów nie pomogło nic.Pogodzilam się z tym z upływem czasu uwazam że dobrze sie stalo jak patrzę na swoje koleżanki to jednak cieszę się ze nie mam problemu w drugą stronę z dwojga złego lepiej w te stronę :) a tobie co mogę poradzić ? wizytę u diettyka albo zaakceptowanie siebie taką jaką jestes :)

Gość ja mam 170 cm wazę 52 kg
spróbuj moze tobie pomogą polecam BSN Syntha-6 moj ulubiony smak Chocolate Peanut Butter :)