Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lululula

Jestem...

Polecane posty

niewyobrażalnie szczęśliwa! Mam ukochanego mężczyznę przy boku. Wiem, że jestem dla niego wyjątkowa, kochamy się, jest nam bardzo dobrze na wielu płaszczyznach, świetnie się dogadujemy i czuję się najbardziej wyjątkową kobietą na świecie :) A piszę to, bo wiem, że fajni mężczyźni ISTNIEJĄ! :) Kiedy czyta się te wszystkie okropne wątki na kafe, to można stracić nadzieję na prawdziwą miłość... A taka rzeczywiście się zdarza! bez zdrad, włamywania się na pocztę, wyzwisk, kłamstw, bicia. Noooo babeczki! nie marnujcie swojego życia na karykatury facetów, bo królewicze na białych koniach są! i też możecie ich spotkać!

Gość Ja chcę chcę
zgadzam sie:) są isniteją maja białe konie- auta;) Dobrze by było gdyby jeszcze pokazali swoje białe zeby w usmiechu:):classic_cool: marzenie

:) kurcze i jakby tego było mało to znam dużo szczęśliwych par, więc nie wiem skąd to wynika, albo my (szczęśliwie zakochane ze wzajemnością) jesteśmy gatunkiem na wymarciu albo o prawdziwej miłości się na kafe nie pisze...

Cóż, jakże piękne są pierwsze chwile zauroczenia, pierwsze miesiące znajomości, motylki w brzuchu. Ale i tak zawsze przychodzi w końcu znudzenie i monotonia :P

Gość andrrrr
ile dni jesteście już razem?

Gość fbzdgeda
monotonnia pewnie ze wchodzi, ale nzudzenie...? po 4,5 roku,2,5 roku mieszkania razem i razem studiowania jakos sie soba nie znudzilismy :P

"ale człowiek to nie jest zabawka, żeby się nim znudzić..." Cha cha dobre ale mało prawdziwe ;)

Gość alelelele
nawet seks z nim ci się znudzi...

a to co jest prawdziwe? jest mi przecudownie i dla mnie to jest jedyne szczere i prawdziwe

Gość Zgrywus :)
O tu jaki rodzynek, chyba ewenement na skalę kafeterii :)

Gość 345678uyjhtgfr
to powiesz w koncu ile jestescie razem?

Gość Markiza Angelika
ja jestem ze swoim 7 lat teraz jest w pracy a ja umieram bez Niego On uważa mnie za najpiękniejszą kobietę na ziemi,żadne modelki,aktorki tylko JA.Mamy córeczke 3 latka i małżeństwem jesteśmy 5 lat

jesteśmy razem 3 lata :) o! to widzę, że szcześliwych kobiet przybywa. serdecznie pozdrawiam!

A ja po bolesnych doświadczeniach wiem że nic nie jest nam dane raz na zawsze. Jeszcze nie dawno byłam najszczęśliwszą kobietą na świecie, a dzisiaj minął ponad rok jak zdecydowałam się odejść od męża, a wciąż nie mogę się pozbierać to tak boli, jaka ja byłam ślepa, ale tu właśnie świetnie się sprawdza powiedzenie, że miłość jest ślepa... bo jest uwierzcie mi.