Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinowaPanienka1:)

Czy wszyscy faceci będący za granicą w pracy, zdradzają swoje żony, dziewczyny??

Polecane posty

Jak w temacie Proszę o obiektywne odpowiedzi:)

Gość czy?
no mam nadzieje, ze nie ..:| chociaz w tych czasach trudno w to wierzyc..

Gość myślę że nie wszyscy
tak mi się wydaje że nie wszyscy, może jakiś 1 procent tego nie robi

Gość oleczka9229
daj spokój ja byłam za granicą moj chłopka też. żadne z nas nie zdradzało mimo że były okazje, wiem to bo później się okazało że on był tam z moim dalekim kuzynem i dopiero jak wrócili i spotkałam się z kuzynem to moj sie dowiedzial że to moja rodzina mój kuzyn dowiedział się też po powrocie że to mój chłopak. namawiał go nie raz na dupy ale nie :) mój siedział smętny i oglądał filmy i zdjęcia nasze :)

Oby tak było jak mówisz oleczka:). Lecz rzadko spotkać faceta który się zachowuje tak jak twój:o. Zwłaszcza na obczyźnie, gdy nikt go nie sprawdza, jest powiedzmy 'wolny', i robi co chce. Mój też niby jest grzeczny, siedzi w domu po pracy i ogląda tv:-P.

Gość oleczka9229
bo faceta nie trzeba trzymac krótko :) jemu trzeba pokazac że u nas jest mu najlepiej i że lepszej partnerki kochanki kumpla pani domu to on nie znajdzie

Gość oleczka9229
chyba tylko wasi :)

Gość na pewno 90%
a juz zwlaszcza tacy w krotkich zwiazkach bez dzieci

Gość oleczka9229
kurcze byłam w pracy z 10 chlopakami i 4 dziewczyny zdradzała tylko jedna dziewczyna kazdy z nas miał partnera nikt się nie pokusił żeby zdradzac :)

Kurcze człowiek tu siedzi na tyłku, Czeka Tęskni A on być może bawi się w najlepsze, i tylko oczy mydli:o. Najchętniej to bym mu kazała wracać, tylko że on niestety nie wróci tak szybko:o.

Gość na pewno 90%
na pewno ci z dziecmi nie czesciej chyba, ze dzieci sa juz starsze niz 5 lat, wiekszosc ojcow jak ma male dzieci to sa zakochani do szalnstwa i swiata poza nimi nie widza

Gość oleczka9229
Malinowa nie podejrzewaj go :) a może popatrz na mój przykład 14 osób jedna tylko zdradza w dodatku dziewczyna o nieciekawej reputacji

Zakochani są ale w swoich dzieciach niekoniecznie już w żonach ;) Zresztą kobiety nie są lepsze w tym temacie

Gość jinem
na pewno ci z dziecmi nie czesciej chyba, ze dzieci sa juz starsze niz 5 lat, wiekszosc ojcow jak ma male dzieci to sa zakochani do szalnstwa i swiata poza nimi nie widza Ale bzdury:D Chyba jestes jedna z zon, ktora naiwnie wierzy, ze mezus jest wierny jak pies. Ci z malymi dziecmi zdradzaja tak samo jak i ci bez dzieci🖐️ Niestety, ale w momencie jak facet odzyskuje wolnosc, to zachowuje sie jak pies spuszczony ze smyczy.

Gość hahakjbcjhsd
Mój często wyjeżdża za granice i sam najlepiej wie jak się prowadzi. Ale przyszła pora i na mnie znalazł sobie lafiryndę tu na miejscu- moją znajomą, której się zwierzałam! Mamy 13 lat małżeństwa dwie córki. Zaczynam wszystko od początku mam 32 lata może to nie koniec może znajdę kogoś...

Gość jinem
w sumie, to zonaci i dzieciaci zdradzaja czesciej niz kawalerowie, bo po prostu wiedza, ze to tymaczasowa sytuacja i trzeba wykorzystac dobrze czas:D

Gość na pewno 90%
jinem a ty jestes ta ciagle zdradzana i zakompleksiona baba zgadlam :P

Gość jinem
przykro mi, ale nie zgadlas. Nie jestem na tyle glupia, aby bawic sie w zwiazki na odleglosc🖐️

Gość na pewno 90%
jinem nie musi byc zwiazek na odleglosc abys zostala zdradzona, a ze prawda kole w oczy to sie zmywasz :d

Gość oleczka9229
Malinowa nie przejmuj sie:)

Gość Szokobombs
Wiekszosc zdradza, siedzi w gownianych narkotykach i pracuje jak wol jak widze tych naszych polskich facetow za granica to naprawde mi ich zal, wiem ze zarabiaja na lepsze zycie...ale za jaka cene? Jak sa daleka od partnerki to jak trafi sie jakas chetna, pewnie nie odmowia. Zycie

Dobra, tylko że to polskie panie dorobiły się opinii takiej a nie innej za granicą a nie panowie

Gość Szokobombs
Bo to normalne ze facet pieprzy wszystko jesli jest okazja, a jesli tak zachowuje sie dziewczyna to dorabia sie jej stosowna opinie Ogolnie za granica o zdrade baaardzo latwo, a faceci w wiekszosci sie szmaca:p

Gość Szokobombs
Nie Acha tylko Asia:p

Gość lula1212
moj facet jest za granicą nie pisze 3 tyg.szaleje z zazdrosci.gdy on sie nie odzywa to ja tez nie.niewiem co tam robi.

Gość lula1212
moj facet jest za granicą nie pisze 3 tyg.szaleje z zazdrosci.gdy on sie nie odzywa to ja tez nie.niewiem co tam robi.