Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spragniona jola

usłyszałam dziś dzwonek do drzwi...

Polecane posty

otwieram, jakaś młoda kobieta mówi, czy mogę dać jej coś do jedzenia, ja odpowiedzialam, ze nie mam , bo faktycznie nie miałam, i zamknęłam drzwi...chodziła po wszystkich sąsiadach po całej klatce, nie wiem, czy ktoś ją nakarmił w końcu czy nie...ja nie miałam czym, a po drugie bałam sie jej...czy nie ma organizacji pomagającej biednym ludziom? czy w naszym kraju jest głód? trochę dziwne było to, ze ta kobieta była zadbana i nie pomyslalabym, że nie ma co jeść, jakbym ją spotkała na ulicy; ojciec zasugerował, że złodziejka bada grunt i chce , zeby ją do domu wpuszczali, zeby sie rozejrzeć, ale ja nie jestem przekonana, że to akurat złodziejka...dziwna sytuacja..co myślicie?

Gość eeeeevelinka
pamietam kiedys kiedy bylam mala zapukal do nas starszy pan, i tez pytal o jedzenie, pamietam ze z jedzeniem strasznie cienko u nas wtedy bylo, mama mu dalo kolko kielbasy zwyczajnej i chleb

Gość plus usmiech
ja to rozumiem..Mozed brakło im do wypłaty? moze maja długi? albo za duze opłaty..i nie maja na cały miesiac na jedzenie..

ale o co chodzi? miasto ma kilkaset tysięcy mieszkańców, nie wierzę, przecież jest tu MOPS itp. ...lepiej chodzić po domach? ja jej bardzo współczuję, ale nie rozumiem

Gość a ja a ja jajajaja
wiecie co u mnie kiedys tez byla babka z dzieckiem takim moze z 6 lat i mowi zeby dala im pieniadze na chleb i cos do chleba ze prosi ja powiedzialam ze pieniedzy nie dam ale zeby poczekala zapakowalam im make cukier herbate chleb tyle co mialam jakies pasztety to co mialam w odowce dalam jej to w reklamowce a ona do mnie ze jedzenia to nie chce tylko pieniadze ! Dalam dziecku to i zamknelam drzwi i wyobrazcie sobie ze zstawili !