Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropnaajestem

chorobliwa zazdrość

Polecane posty

Gość okropnaajestem

Właśnie zniszczyłam związek z cudownym facetem przez moją chorobliwą zazdrość. Nie wytrzymał i odszedl. Jestem zalamana, nie wiem co robic, najgorsze, ze to silniejsze ode mnie, ta zazdrosc, mam totalna obsesje, sprawdzam kazda jego kolezanke, jak chce gdzies wyjsc robie mu straszne awantury, caly czas powtarzalam ze mnie zdradza. chyba musze sie wybrac do psychologa bo to nie jest kur.a normalne. :(

Gość zazdrosna a udaje taka cool
przebij pione

Gość okropnaajestem
nie wiem czy instynkt, chyba nie. ogolnie wszyscy poprzedni walili mnie w ch.ja wiec teraz po prostu nie umiem zaufac. najgorsze, ze on nie ukrywa nic przede mna, tzn ani nie chowa telefonu, ani nie wylogowuje sie przy mnie z nk, gg, kazda wolna chwile spedza ze mna, a ja jak posrana jakas wystarczy ze powie jedno slowo nie tak a ja juz wpadam w jakis szal

Gość iuytgfhjm
żółwik

Gość okropnaajestem
milo wiedziec, ze nie jestem sama. a Wy jakos sobie staracie sie z tym radzic, czy po prostu robicie tak dalej a wasi faceci to znosza ?

Gość niejestesokropna
mam dokladnie tak samo jak ty

ja wlasnie gram taka wyluzowana,a przed chwila musialam topik zalozyc,ze otwieram szampana,bo mnie az tak ponioslo,musze sie jakos sama wyciszyc,uspokoic,ku... chyba zostane alkoholiczka przy nim,musze poznac kogos innego

Gość okropnaajestem
ehh i ja często piję, żeby nie myśleć o tym wszystkim. raz nawet po pijaku przegięłam, bo stwierdzilam ze skoro on mnie zdradza, to czemu ja mam nie robic tego ... mialam potem wyrzuty sumienia i tylko zaczelam myslec od nowa - skoro mi sie upieklo i on nic nie wie, to i on musi mnie zdradzac tylko po prostu kryje sie dobrze. przeciez to jest paranoja !

Gość Dalmanacja
Też wyprawiam swojemu pieklo.. Skąd to się bierze??? Nigdy nikt mnie nie zranil, on tym bardziej... Jest dla mnie cudowny.. bardzo kocha... a jednak... Czym mu się odwdzięczam? : * MA zakazy wychodzenia beze mnie ze swoimi znajomymi * nie ma prawa utrzymywać \kontaktu z innymi dziewczynami * nie ma prawa oglądać się za innymi *nie ma prawa posiadać konta do którego nie znalabym hasla:) *musi mi meldować każdy telefon *wyzywam go jak wypije *oskarżam o bezpodstawne zdrady *jestem chora !!!!!!

Gość Dalmanacja
dziny... a czy Wy też tabsy anty bierzecie??? Bo myślę, że dopóki ich nie zaczęlam brać bylo zupelnie zupelnie inaczej..... Nawet mój facet mówi, że od kiedy je biore, to mi odbija.......:///

Gość Dalmanacja
mialo być "dziewczyny" a nie "dziny":)

Ale moj to przyznam wam,ze ma stala partnerke,dlatego wiem,ze jemu ufac nie mozna,zreszta zadnemu facetowi.............

Gość okropnaajestem
ojej dalmanacja to moj az tak sie nie daje. jak mu zabraniam to mowi ze jestem psychiczna i tyle. na szczescie woli wychodzic ze mna niz sam wiec czesto sie nie stresuje. gdyby wychodzil gdzies czesto to chyba bym sie zapila na smierc, albo na zawal serca padla. najgorsze, ze dzisiaj przegielam i on powiedzial ze mnie kocha ale nie ma juz sily i ze to definitywny koniec. ciezko mi koszmarnie, zawsze rozstania przychodzily latwiej, bo faceci mnie przepie.dalali, a teraz wszystko sie zwalilo z mojej winy

Gość okropnaajestem
Dalmanacja - tak, biore tabletki ! I wiesz, rzeczywiscie czytalam kiedys artykul o tym ze one chorobliwa zazdrosc powoduja. Jak wspominam czasy jak jeszcze nie bralam, nie bylam wtedy zazdrosna wcale, nawet go na imprezy firmowe puszczalam ;) a potem rzeczywiscie sie wszystko zaczelo. biore tabletki z rok i tyle to mniej wiecej trwa, niestety ciagle sie nasila.

Gość Dalmanacja
okropnaajestem nie wierze, że się nie zejdziecie... Myślę, że on chce Cię nastraszyć, spowodować żebyś przemyślala, coś zmienila w sobie. W sumie nie są naszymi niewolnikami... ech to takie trudne...

Gość wieśniaczka jestem i tyle
DELMANACJA- no jakbym czytała o sobie

Gość okropnaajestem
zazdrosna a udaje taka cool - ojej, to powiem Ci ze na niezlego dupka trafilas. ale Ty przynajmniej wiesz jaki on jest i wiesz skad sie bierze moja zazdrosc. swoja droga wiecie dziewczyny jaka byla moja pierwsza mysl jak przeczytalam ze Twoj ma stala partnerke ? - ku.wa,a jezeli to moj facet ? to chore. po prostu CHORE

Gość wieśniaczka jestem i tyle
ja potrafilam posunąc sie do tego ,ze raz go śledzilam ,gdy powiedział ,ze musi isc na poczte bo dostał awizo

Gość Dalmanacja
widzisz.... wiesz moja przyjaciólka miala z tabsami to samo... Tylko robila jeszcze gorsze rzeczy niż ja:) I faktycznie... ostawila tabletki i wrócilo do normy.... Hmmm może powinnyśmy zrobić przerwe w braniu tabletek? Chociażby po to żeby się faktycznie upewnić czy to przez nie... Ale to musialbo być z pól roku przerwy... żeby hormony się wyregulowaly... Ech tylko bez tabletek będzie tak ciężko...

Gość okropnaajestem
mozliwe, ale boje sie ze nic nie bedzie takie jak bylo. a najbardziej boje sie tego, poniewaz kiedys przeczytalam gdzies opinie facetow - ze jesli laski caly czas oskarzaja ich o zdrade to w koncu zaczynaja to robic, bo jak maja za cos juz i tak przesrane to zeby chociaz to nie bylo bezpodstawne... i wtedy zaczynam sie bac czy moj tak nie zacznie robic. bledne kolo po prostu

Hhahha to dobre,a moze to moj hehe ty dobra jestes.

Gość okropnaajestem
a dziewczyny, sprawdzacie ich telefony, czytacie smsy ? ja raz sprawdzilam jak slyszalam ze gada z jakas kobieta powiedzial ze to jego matka, jak wyszedl sprawdzalam polaczenia, ale potem nie moglam sobie tego wybaczyc. od sledzenia sie jeszcze powstrzymuje :) dalmanacja a jakie rzeczy robila Twoja przyjaciolka, jak mozna wiedziec ?

Gość Dalmanacja
okropnaajestem mój mi nawet ten sam tekst przytoczyl...Nie muszę chyba wspominać jaką mial awantyre z tego powodu...:D W sumie gdy się komuś wiecznie coś wmawia... Można wywolać wilka z lasu...

Moj kochanek ma druga karte do tel. Powinnyscie zawsze sprawdzac tel,bo przez to faceci najszybciej wpadaja.Wszystkie portale itp

Gość okropnaajestem
nic, ja postanowilam byc silna i przynajmniej przy nim udawac ze jest ok :) chociaz obawiam sie ze psychicznie nie wytrzymam. boje sie odstawic tabletki, mialam koszmarne problemy hormonalne, zreszta znajac moj temperament wpadne od razu :) a w taki sposob faceta nie chce zatrzymywac :D

Gość Dalmanacja
u mnie czytanie jego smsów i sprawdzanie polączen to już standard i rutyna... Muszę wiedzieć absolutnie o wszytskim. Raz gdy dostal smsa od 50 letniej kobiety od której wynajmowal garaż o treści "dziękuję odebralam" - chodzilo o kase, którą jej zawsze zostawial w pewnym miejscu, oddzwonilam potajemnie na ten numer żeby sprawdzić czy to nie przypadkiem jakaś kochanka zapisana jako ta kobieta:D Odnośnie tej mojej koleżanki - jej zazdrość byla na tyle silna, że zastraszala swojego faceta, bila, a nawet grozila odebraniem sobie życia, jak się dowiedziala, że musi jechać na tygodniowy kurs z pracy. DRAMAT

Mój facet ma dokładnie to samo co Ty... i też już nie mogę tego ogarnąć i za bardzo mnie to przerasta. To się we mnie piętrzy i piętrzy... i czuję, że dobiega końca. Nienawidzę zazdrośni. Ona rujnuje, a nie buduje.

Gość Dalmanacja
No dobra to może planujemy wielkie zmiany???? Koniec z wielką zazdrością, musimy więcej czasu poświęcać sobie, stać się silne, stabilne, powiedzieć sobie "co ma byc to bedzie", jeśli facet jest skur****em i ma zdradzić to i tak to zrobi.... Bądzmy silne, bo silne kobiety i niezalezne są kochane przez mężczyzn