Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpisna pod tematem

DUZA roznica wieku miedzy partnerami. Kto jest w takim zwiazku?

Polecane posty

Gość podpisana pod tematem
Anja masz sporo racji ale widzisz niektorzy po prostu wchodza po to tylko by chyba poublizac lub dac upust swojej frustracji:P

Gość nudzi mi sie
Anja_Norge jestes szczeslkiwa 24 latko ,matko 4 latki,majaca 42 letniego meza Niemca,mieszkajaca od 4 lat w Norwegii,bo maz cie wyrwał z biedy i dlatego taka przeszczesliwa jestes

Gość jinem
Nikt mnie nie przekona, ze roznica wieku 25 miedzy ludzmi jest normlana:O:O Jesli dwoje ludzi z taka roznica jest na tych samych etapach w zyciu, to znaczy, ze cos jest nie tak z nimi. Przeciez to roznica wieku jaka jest miedzy rodzicami a dziecmi. Czy jestescie na tym samym etapie co wasi rodzicie? I nie pieprzcie mi tu, ze wiek nie ma znaczenia, ma i to wielkie., a kobiety wchodzace w takie zwiazki powinny najpierw udac sie do psychologa, bo to, ze maja jakis problem psychiczny jest oczywiste...

Gość ejo ejo ejo
ale między jej sąsiadami jest 13 lat a między wami 25, mała różnica:O co innego ty 62 on 75 a ty 50 on 75:O

nie robie nikomu krzywdy wiec nie musze udawac sie do psychologa tym bardziej, ze ja w moim zwiazku jestem szczesliwa. Rozumiem czyjes oburzenie, ale wiecie jakos w Polsce to jest strasznie widoczne, a za granica nie:P

Gość nudzi mi sie
Anja_Norge jestes kierowcą dostawca do aptek i zarabaisz tyle samo co twoj maz ;-)

Gość nudzi mi sie
Anja_Norge ;-) dwa zdjecia widziałam w czasopismie w necie :-)

ile ty autorko masz lat, Boże dopiero doczytałem się , że on jest starszy 25 lat......to jest kochana chore, jakby na to nie patrzył.....ojciec z córką........

Gość nudzi mi sie
Anja_Norge dziewcze drogie i po co sie znowu ze swojego zycia tłumaczysz :-) Czy ty nie potrafisz obijetnie przejsc koło takich postow dotyczacych twojego zycia:-) Komu,co chcesz przez to udowodnić?

blondyn ok juz wiemy wszyscy co o tym myslisz. Odczepisz sie juz? Czy dalej bedziesz to samo w kolko powtarzal? Bo przyjelam do wiadomosci juz, ze dla ciebie to chore

Gość bmb niedorob
a myślałeś że ile 10? to by tematu nie zakladala

Gość bmb niedorob
42-25= 17 popraw okulary jeśli nie widzisz różnicy między 17 a 25

blondyn pisal do mnie o roznicy wieku. Nie, nie ma doroslych dzieci, w ogole ich nie ma. Cos jeszcze?

Gość bmb niedorob
to bylo do blondyna

piszesz, na początku, że różnica jest 25 lat, nie ma dzieci, to coś z nim nie tegeś????? Stary kawaler, jeszcze durniejsza baba, mam kumpla , stary kawaler, poyebaniec taki jak Kaczyński Jarosław.......

Gość nudzi mi sie
Anja_Norge ty masz wspanaiłego emza wiec co tutaj robisz :-) wejdz na google.pl i wpiszswoj nick,wyjdzie wszystko,gdzie klikasz ,o ktorej klikasz i o czym :-) nawet wrozki sie radziąłs,tylko temat skasowano.

Gość nudzi mi sie
Anja_Norge a czego tobie,młodej kobeicie ,majacej meza o 18 lat starszego mozna zazdroscic?tego,ze siedzisz w necie ,nawet w nocy.

blondyn nie wiesz czy jest kawalerem:O Mial zone jesli to cie tak interesuje. Jest po rozwodzie. Cos jeszcze czy wsytarczy?:O

Gość nudzi mi sie
Anja_Norge no to wspołczuje wam zycia spedzonego na kafe :-)

Gość bmb niedorob
haha większość z was siedzi tu pół dnia a podobno macie zajebistych mężów i w ogóle...

Gość nudzi mi sie
Anja_Norge sheasmom44

Gość nudzi mi sie
bmb niedorob ja nie mam meza a Anja_Norge ma i to przecudnego

Gość nudzi mi sie
Anja_Norge i jak zwykle piszesz,ze tobie wszyscy zazdroszcza .

no to odniosłaś sukces życiowy, nie ma co, nie dosć , że stary pryk, to jeszcze rozwodnik..... obok mojej matki pochowany jest właśnie taki osobnik, jak zachorował młoda żoneczka, podrzuciła stare chore próchno , pierwszej żonie, pewno masz taki sam plan.....

o matko a co z tego, ze ona siedzi tutaj? Ma czas, ochote to pisze co wam w tym przeszkadza?

blondyn juz? Ulzyles sobie? Po co mi piszesz takie rzeczy dla chyba wlasnej rozrywki:O Skoro nie masz nic do napisania w temacie to moze nie pisz. Ale wiem, ze bedziesz, takie typy jak ty tak maja:P Tak pochowam go obok pierwszej zony:D Zadowolony?

blondyn i tak po jego smierci znajde sobie mlodego kochanka:D Jeszcze masz jakies scenariusze dotyczace mojego zycia?