Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpisna pod tematem

DUZA roznica wieku miedzy partnerami. Kto jest w takim zwiazku?

Polecane posty

Gość sam w sobie zwiazek jest
chory z dziadkiem o 25-30 lat.Po cos fizjologia wieku istnieje. A juz zafundowac dziecku taka traume jak MOZE ZBOCZONA , kiedy ojciec noworodka ma 61 lat , to trzeba byc bezmozgiem do potegi entej. Slow brakuje na takiego glupka jak ona. Takie dziecko nie ma szans praktycznie, by ojciec poprowadzil do slubu no chyba , ze zajedzie na wozku. Reasujmujac dziwa bez pomyslunku .

Gość ddddddddddddddddddssssssssssss
to wszystko zalezy od zgrania partnerow zawsze mozna spedzac czas z samym soba stary chce posiedziec i mode na sukces ogladac spoko mloda chce do kolezanki niech idzie odchamia sie po swojemu i maja czas dla siebie proste rozwiazania a jakie latwe

Gość leeemonka
my z mężem zaliczyliśmy wpadkę kiedy on miał 44 lat i bałam się że za późno na dziecko ,a tu 60 matkoo przegięcie..

Gość irgga
ddddddddddddddddddssssssssssss ja tak mam ze swoim mężem, co prawda nie ogląda mody na sukces a tak jest.. szkoda bo jesteśmy równolatkami i mogłoby być inaczej.. miało być różowo no ale cóż.. życie

Gość podpisana pod tematem
przesadzacie ludzie:D Po pierwsze moj nie oglada mody na sukces, po drugie to juz bardzie ja jestem typem domatorki niz on:P Po trzecie ja sie juz wyszalalam i sto razy wole z nim sie piwa napic niz ze studentami. Zreszta ogolnie jestesmy bardzo zgrana para, mamy wspolne zainteresowania, lubimy podrozowac, wyjsc gdzies czasami (wbrew pozorom to on wyciaga mnie a nie ja jego).

Gość całka popiątna
znam taką jedną parę ona 20 lat on 33 i zakochani jak cholera :D ciekawe jak długo, chociaż nie powiem bo ona bardzo poważna i wygląda na 25 lat więc nawet do siebie pasują :P he

Gość jesicka max.
jak komu pasuje jak jet uczucie i pociąg to nie mam nic przeciwko :)

czasem tak jest trzeba tylko poszukac rozwiazan , bo to ze jest roznica wieku i cos jest nie tak to nie znaczy ze nie ma milosci w kazdym zwiazku rownoletnich i tych z roznica wieku czasem partnerzy potrzebuja czasu dla wlasnych siebie odchamia sie po swojemu i wszystko wraca do normy pisal ktos o konflikcie pokolen zgadza sie ale wiecie co to jest KOMPROMIS proste a jakie funkcjonalne trzeby tylko potrafic sie dogadac , a roznica wieku zejdzie na drugi plan

Gość całka popiątna
ona inteligentna a on z drugiej strony trochę pierdolnięty jest także spoko :D uzupełniają się :P

Gość szkoda gadaćcc
Znam pewną kobietę,w tej chwili 28 latkę,która ma męza 51 letniego. Różnica 23 lat. Ona miała 19 lat jak ze sobą zaczeli krecic.Szybko się pobrali.Mają dziecko. Tylko coż.Ten 51 latek,to inteligencją nie grzeszy.Ogolnie kiedyś tam nie był brzydki,ale mnie nigdy nie podobał się. Ona tak jakby inteligentnijsza od niego. Ona pracuje,on też,tylko,ze on pije. Smiać mi sie chce z takiej dziecwzyny.Zwązała sie z facetem pijakiem,a przecież mogła sobie ułozyc zycie z facetem rowiesnikiem lub ciut starszym. Ale ja wiem dlaczego ona z nim jest i szkoda mi jej,bo dziewcze mimo,ze papierow żółtych nie ma przezyła pewną traumę i dlatego z takim starym, do tego pijakiem sie zwiazała.

Gość szkoda gadaćcc
Dodam jeszcze,ze ten facet dziwkarz.Nieźle wali młodą żonę po rogach.

a mlodych pijakow nie ma, ile sie slyszy malzenstwa molode facet miedzy 20-30 r zycia alkoholik,leje zonke i co jemu uchodzi starszych sie czepiacie powiem jedno kazdy sobie sam zycie uklada jak chce moja mama zawsze powterzela JAK SOBIE POSCIELISZ TAK SIE WYSPISZ

Gość całka popiątna
właśnie na dodatek tamta nieraz zgarnia go z imprezy zalanego , ale w domu kładzie spać a w pokoju obok musi się uwalić jego zalany kumpel :D facet po 30tce a taki durny:O

Gość całka popiątna
albo* w domu miało być, heh nieraz go przebierać musi nawet jak pijany jest.. taki młody a już opiekunki potrzebuje :D

Gość sluchajcie a wyobrazacie sobie
61 latka na sali porodowej?Jak moze czuc sie taka matka kiedy taki mezczyzna po 60tce jest ojcem? Jak przedstawic takiego faceta przed znajomymi, w banku , czy na zwyklym przyjeciu -prosze to moj maz. Chyba bym sie ze wstydu spalila, ze nie stac mnie na mezczyzne z mojego przedzialu wiekowego. Naprawde trzeba nie miec wyobrazni.

Gość szkoda gadaćcc
ddddddddddddddddddssssssssssss po 1 ten facet w młodosci tez nieźle dawał sobie w czachę. A po 2 młoda dziewczyna wybrała 23 latka na swojego partnera ,nie dosc,ze stary,to jeszcze pijak od zawsze i dziwkarz od zawsze.

Gość efdefde
całka popiątna ta dziewczyna jest po prostu zakochana dziwisz się ? poza tym nie trudno żeby 20 latka zakochała się w 30 latku

Gość szkoda gadaćcc
Sorry,miało być wybrała 23 lata starszego od siebie faceta.

to skoro wiedziala ze chleje to po co go brala widocznie z naia jest cos nie tak

Gość szkoda gadaćcc
ddddddddddddddddddssssssssssss tak,to prawda,ona ma cos nie tak pod kopuła,ale nie dziwie sie,bo przezyłą pewne sparwy i dlatego z tym facetem sie zadałą.A o piciu to wydaje mis ie ona nie wiedziałą,bo on jak sie z nia zadał,to przez jakis czas nie pił,a jego rodzina nie powiedziałą jej nic na temat jego lubości do alkoholu i dziwek.

hm...................... i tak bywa

sam mogę powiedzieć osobie, że mam powyżej 50 lat i w żaden sposób, nie potrafię sobie wyobrazić tego by moją partnerką mogła być kobieta młodsza o 25 lat, czyli gdzieś około 30.....o czym jak bym z nią rozmawiał? Mam w pracy młode kobiety, i to są całkiem inne światy....no może punktem wspólnym może być łóżko, ale po tygodniu przebywania w łóżku, ma się już seksu serdecznie dosyć... Oczywiście mogą takie pary istnieć, nie zaprzeczam, znamy wszyscy dzieje byłego premiera I słynna Isabel.... po prostu kabaret, śmieszny starszy pan i młoda siksa.... no może jakiś romans , ale stworzenie pary i życie poważne dozgonne, chyba raczej przy takiej dużej różnicy wiekowej jest bardzo trudne...

Gość lllllllllllllllllllleeee
ale po tygodniu przebywania w łóżku, ma się już seksu serdecznie dosyć...-- i tak byś 30 letniej babki nie zadowolił :D a poza tym dobry seks nigdy się nie nudzi :P

Gość jesicka max.
a dlaczego np. 25 letnia dziewczyna ma się wstydzić przed znajomymi tego że jej facet ma 50 lat :-o też mi pomysł jak dziewczyna zna wartość swoją i swego faceta, jest pewna siebie kocha go i nie ma kompleksów to zwisa jej to co myślą na ten temat znajomi znajomi dziś są, jutro ich nie ma a facet jest na całe życie im przecież nie narzuca że mają sobie szukać starszych partnerów :-o nikomu obcemu nic do tego, niech się "troszczą" o siebie i o swoje związki z kolesiami w swoim wieku

Gość szkoda gadaćcc
bmblondynm + a wyobraź sobie,ze ten 51 latek i ta 28 latka są całkeim odmienni intelektualnie. On to taki nierozganięty intelektualnie osobnik.

i chyba bym się wstydził przed swoimi dorosłymi dziećmi, że coś się ze mną niedobrego stało i zadaję się z taka młodą kobietą, a o tym tygodniowym seksie napisałe, bo akurat słucham Lennona i Yoko Ono.....

Gość szkoda gadaćcc
jesicka max.a co ci z miłosci gdy stary pryk pije,zdardza cie i do tego nie mozna z nim o wszystkim pogadac,bo to osobnik z dosc niskim IQ

Gość Kamecha wylogowany
zdesperowany pasztet bierze wszystko :classic_cool:🖐️

Gość jesicka max.
do bmblondyn różne są dziewczyny np. 25 letnie niektóre są bardzo dojrzałe inne mniej, jeszcze inne wcale i zachowują się oraz wyrażają w sposób taki jak 16 latki są stonowane i poważne dziewczyny 25 i wiecej letnie, które wręcz lepiej dogadują się z osobami starszymi życie każdego człowieka przebiega w różny sposób, a to kształtuje charakter i upodobania poza tym jeśli różnica wieku uniemożliwiałaby wręcz rozmowę to jak np. dogadują się rodzice ze swoimi dziećmi zaręczam cię w wieku 25-30 z rodzicami gada się świetnie i z pełnym zrozumieniem to nie jest szaleńczy wiek w którym ma się pstro w głowie, to już wiek w którym wie się o życiu to i owo jak ma się 25-30 lat dużo trudniej dogadać się z 19 czy 20 latkiem niż z 50 latkiem

Gość szkoda gadaćcc
Kamecha wylogowany ta dziewczyna o której pisze nie byłą i nie jest brzydka i niezgrabna.Nawet nie jest jakaś głupia ogolnie.Tylko przezyła to co przezyła i niestety to zaważyło na jej wyborach i wybrała źle,mimo,ze wydawało jej sie,ze wybrała dobrze.