Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ameriettena

TABLETKI DLA MĘŻCZYZNY

Polecane posty

Gość matacz ,,,.....
prowo jak nic, bowiem nie ma takich idiotów , choc wszystko mozliwe :) stykło by jak by autorka wpisala w google :tabletka anty dla mezczyzn " i jzu miala by odpowiedz , a nie pytała na forum

Gość bez logowania
Czyńcie tak dalej, a za 9 miesięcy, jeśli Twój facet nie jest bezpłodny, na świat przyjdzie dziecię. Oby było mądrzejsze niż jego rodzice 🖐️

Gość Ameriettena
bez logowania Napisz po prostu, że nie wiesz i tyle zamiast wprowadzać swoje głupie teorie. Szkoda mi czasu na prowokowanie nie wiem czym...

Gość bez logowania
Dziecko drogie, jak sądzę wiem o antykoncepcji i życiu seksualnym więcej niż Ty :D 🖐️ Tabletki antykoncepcyjne dla mężczyzn NIE ISTNIEJĄ

Gość matacz ,,,.....
tyle ze po temacie , autorka mimo tylu pisów i odesłania do google dalej twierdzi inaczej , zatem jak pisałem mamy przypadek idiotki

Gość bez logowania
Kilka dni temu pewien młody człowiek wmawiał mi, że intensywne współżycie może opóźnić okres :D :D :D :D :D Ale kiedy zapytałam w jaki sposób (substancje zawarte w spermie? substancje wytwarzane w organizmie kobiety wskutek współżycia-np. endorfiny? przyczyna mechaniczna-nadmiar spermy blokuje szyjkę macicy i krew nie może się wydostać?) to nie potrafił mi odpowiedzieć :D

Gość Ameriettena
Zatem zapytam się go wprost o nazwę, tutaj sami zacofani ludzie siedzą widać...

Gość bez logowania
Koniecznie napisz jakie to tabletki :D Wreszcie będę mogła się podszkolić :classic_cool:

Gość Ameriettena
Oczywiście, że napiszę... Bando ignorantów

Gość bez logowania
Muszę sobie link do tematu zapisać, żebym mogła znaleźć. Kiedy napiszesz? Żebym nie musiała co chwilę sprawdzać. I dowiedz się też jaki lekarz je przepisuje. Zwykły pierwszego kontaktu czy może trzeba do urologa iść. Żebym wiedziała gdzie swojego faceta wysłać :classic_cool:

Gość matacz ,,,.....
bez logowania KTO TAK PISAŁ ? i jak on wyobraza sobie zapchanie szyjki macicy plemnikami, spermą ? :) Co najwyzej czynnik psychiczny moze tutaj wydłuzyc cykl

Gość bez logowania
Jakiś małolat na erotycznym :) A te propozycje to były ode mnie :D Chciałam mu pomóc, żeby jakoś potrafił uzasadnić swoje twierdzenie ;) Pytałam też co oznacza intensywne współżycie-według niego 24h na dobę :classic_cool:

Gość bez logowania
Przepraszam-przekłamanie :D Prawie 24h na dobę.

Gość matacz ,,,.....
czyli ,...? bo sie gubię :) wezmy kobietę , bo mezczyznę tutaj wykluczam . Kobieta sie kocha 24 h na dobę prawie - tak ? nawet jak by stosowała lubrykanty nie obejdzie sie bez otarć i musi miec do tego nie jednego faceta ! Cykla zakładam ze ma 28 dni (moze byc ?) :) jak sie to ma miec do wpływu na miesiaczkę ? codziennie sie tak kocha ?????? a juz ci :) też wpływu mic na miesiaczke nie bedzie , a jak juz to psychologiczny .

Gość bez logowania
Ty się mnie nie pytaj :D bo ja tego nie rozumiem :) Chciałam, żeby mi wytłumaczył. Nawet szukałam w google jakichś informacji-może jestem niedoinformowana. Ale oczywiście nic takiego nie znalazłam. A on nie potrafił mi odpowiedzieć :D Temat był o dziewczynie, która długo nie widziała się z chłopakiem, intensywnie współżyli (ona nie określiła co to znaczy) i spóźniał jej się okres. Młody człowiek-18- lub 20-letni stwierdził, że od intensywnego współżycia okres się opóźnia, więc pociągnęłam temat, ale niczego się nie dowiedziałam niestety ;) Wiadomo, że prawie 24h na dobę to żaden facet ;), zwłaszcza, że mowa była o kilku dniach :D A i ja sobie nie wyobrażam tyle czasu :o Nawet z litrami lubrykantu ;)

Gość Ameriettena
Załużcie swój własny topic, a nie psujcie mojego. Może do jutra jeszcze ktoś coś sensownego napisze

Gość matacz ,,,.....
stres , emocje itd. tu byc moze zwiazane z owym intensywnym sochaniem sie , mogą okres opóźnić , mogą , ale nie muszą

Gość matacz ,,,.....
wszystko sensowne juz zostało napisane ! bezsensowny jest ten tamat , a twoja wiedza bardzo ograniczona jak na kogos kto juz sex uprawia

Gość bez logowania
Oczywiście, że mogą, ale raz, że nie muszą, a dwa, że nie tylko przy intensywnym seksie. Dlatego ja bym tego nie łączyła jako przyczynę i skutek ;)

Gość matacz ,,,.....
no iii? masz jakies fantastyczne wiadomosci ? my tu ciagle czekamy :)

Gość wtrącę się do dyskusji
nie znam tematu, ale wydaje mi się, że jedyny sposób w jaki intensywne współżycie może opóźnić okres to taki, że kobieta w jego (współżycia) wyniku zajdzie w ciążę i wtedy faktycznie okres jej się opóźni o kilka miesięcy.

Gość wileda
i co ? wiesz juz co zazywa ?

Gość matacz ,,,.....
no chyba jednak bierze jakies grzybki :)