Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia_na_mizia

Dobry fryzjer - stylista w Krakowie?

Polecane posty

Gość kizia_na_mizia

Dziewczyny możecie mi polecić jakiegoś dobrego fryzjera - stylistę w Krakowie? Najlepiej tak z własnego doświadczenia:) Dużo dobrego słyszałam o Pani Basi z Kiss Paris:) Wiecie może czy Ona dalej tam pracuje? Był któs u niej??

Gość abranika
Kaczmarzyk Hair Stylist, z tych salonów w jakich byłem, ten jest zdecydowanie najlepszy. Wysoki standard, wyposażenie, porządne kosmetyki, dobrzy specjaliści. Tak na prawdę o wszystko łatwo się dogadać i fakycznie potrafią doradzić!

Gość gość
Byłam u tej pani i nie polecam, jak dla mnie zbyt banalna w swojej pracy. O wiele bardziej przekonały mnie umiejętności Pani Asi z salonu Eric Stipa w CENTRUM HANDLOWYM M1. Perfekcjonistka.

Lepiej dorzucić parę złotych i farbować włosy u fryzjera niż samemu eksperymentować :) Pani Ania z salonu Vici na św. Sebastiana. Robi świetny flamboyage. Polecam bo sama byłam i jestem baaaardzo zadowolona :)

Gość lolaqq
Zgadzam się z poprzedniczką - tylko pani Ania z salonu Vici :) Skusiłam się na wizytę u niej zachęcona świetnymi opiniami i nie zawiodłam się :) Ombre na najwyższym poziomie. Polecam!

Gość gość
Mogę Ci polecić panią Sylwię z Pure Diamond. Strzyże starannie i nowocześnie, super radzi sobie też z koloryzacją.

Gość zula22
Wiele z was poleca Vici Clinic na św. Sebastiana - ja też tam chodzę ale wybieram fryzjerkę Ewelinę Szułakiewicz :) Ostatnio chodzę tylko do niej bo wiem, że włosy będę miała dokładnie takie, jak sobie wymarzyłam.