Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płacący

Co zabrałaś/ukradłaś byłemu mężowi?

Polecane posty

Gość jhjkjb
A ja z kolei nie jestem przecież przecież rasistą, ale uważam, że asfalt ma leżeć na swoim miejscu. Nie mam też nic do dzieci i kobiet, ale przecież dzieci i kobiety głosu nie mają. O takich jak ty feministkach za 5 zł, to nawet nie wspomnę.

Gość kot13
j( vel Aleksandrze) - no i wyszło tzw szydło z worka- jesteś pan mężczyzną:-) ja zaś nie jestem feministką - Uchowaj Boże:-) Tak sobie tylko zażartowałam odpowiadając na pytanie płacącego licząc na jak zwykle cięte riposty a tu taka burza w szklance wody:-)

Gość j( vel Aleksandrze)
Feministki (mam nadzieję) zdają sobie sprawę, że większe przywileje = większe obowiązki. Ciebie nazwałem feministką za 5 zł (GW, Przyjaciółka, Pani Domu, Newsweek, itd.) Chłop jest wielki, silny i głupi, więc ma zapierdalać na ciebie aż do zdechu (bo ja jestem taka mala). Twoje opinie zawsze są takie wyważone (żeby broń Boże kogoś nie urazić, no może z wyjątkiem głupich samców). Jak się robi gorąco, cofasz się raczkiem ( ja tylko tak żartowałam, taka jajcara ze mnie). Na dodatek, co zdanie buźki (zamiast nich pisz głupkowate "hehehe") PO PROSTU WKURWIA MNIE TWOJA "O S O B O W O Ś Ć" ( i jeszcze co najmniej jedną osobę, stąd powiedzenie o ośle)

Gość ja kota lubię
nawet jeżeli wyrosną mu ośle uszy może i taka jest jak piszesz, ale to jest forum - skoro tu jest, to pisze jeżeli Cię drażni, to wystarczy nie czytać jej wpisów wracając do tematu - ukradłam mu obrączkę, to znaczy on ją zgubił, zdejmował, nosił w ciuchach i kiedyś, gdy robiłam pranie wypadła z tych ciuchów następnego dnia, po pracy zaniosłam do lombardu, to był taki impuls i zaprosiłam koleżankę na słodkości do cukierni, byliśmy wtedy jeszcze formalnie małżeństwem mieszkanie (kupione za kasę moich rodziców) zostawiłam mu, ale od zeszłego roku mieszka w nim również nasz syn, bo rozpoczął studia w "naszym" mieście, kiedyś to mieszkanie odziedziczy wyprowadziłam się do domu pod miastem, zamieszkałam z babcią

Gość kot13
Myszko Aleksandrze- jak chcesz się ze słabym kotem zmierzyć- zapraszam na lotnisko aeroklubowe - pościgamy się szybowcami- tam się będziesz mógł po męsku wykazać( tylko pampersa nie zapomnij- bo zdarza się niektórym słabeuszom że popuszczą ze strachu)- ja nie żartowałam sobie wcale jeśli chodzi o odpowiedz płacącemu na pytanie dotyczące jego punktów:-) tylko ZARTOBLIWIE odpowiedziałam:-). Lubię mężczyzn, cenię ich rozum i siłę tzw męską solidarnośc. ALE SIĘ NAD NIMI NIE LITUJĘ co i innym paniom polecam. Wojny nie mamy by rannych opatrywac i zbiegłych partyzantów ukrywać.

Gość Nie kradnę bo ja
Ja nie kradnę bo kradzież jest grzechem, a ja grzeszyć nie chcę i nie będę, a małżeństwo jest jednością po kres życia jednego z nich, amen.

Gość j( vel Aleksandrze)
Kocie lansik na ekstremalną pasję i wielkość jaj?

Gość kot13
Nie jestem mężczyzną by mieć jaja. Nie zaden lansik a odpowiedź na Twoj zarzut słabiutkiej kobietki na którą facet ma zarobić się na śmierć- mam dośc dużo do czynienia z męskim światem w którym sobie radzę i tylko tyle chciałam powiedzieć pisząc o lataniu. Aleksandrze, nie chcę już zawalać topiku- nikt CIę tu nie atakował - jeśli poczułeś się urażony - mogłabym napisac Twój problem ale stać mnie na słowo przepraszam. Liczę , że i Ciebie stać na przeprosiny , i to nie mnie - bo ja nie czuję się ani feministką, ani słabą kobietą ale te rzesze borykających się z życiem kobiet z dziecmi porzuconych przez niefrasobliwych bezjajecznych mężczyzn o których to kobietach wyrazłeś się tak oto: "Nie mam też nic do dzieci i kobiet , ale przecież dzieci i kobiety głosu nie mają. O takich jak ty feministkach za 5 zł, to nawet nie wspomnę." Kobiety mają głos bo są ludzmi. Tyle że są bardziej uczuciowe od mężczyzn. A o dzieciach i ich głosie to nawet nie wspomnę. Przeciwników należy dobierać równych sobie lub silniejszych od siebie a słabszych należy otaczać opieką. Ukłonem w Twoją stronę niech będzie brak uśmiechów( które nigdy nie znaczą rechotniwego hehehe a po prostu uśmiech) Myślę, że na tym możemy zakonczyć tą nudnawą dla czytelników konwersację. W każdym razie ja ją ze swojej strony ją konczę.

Gość j( vel Aleksandrze)
Kocie nie zaatakowałem rzesz bezbronnych kobiet i dzieci (czy na pewno jest ich aż tyle i czy na pewno są takie bezbronne?), tylko ciebie osobiście. Moja wypowiedź o kobietach i dzieciach (jak mogłaś nie wypomnieć mi biednych czarnych?) to odwrócenie w krzywym zwierciadle twojego stosunku do facetów. Twoje poglądy to zwykły seksizm, na dodatek bardzo płytki i powierzchowny (jak cała twoja "osobowość" wg mnie). Uważam, że udzielasz głupich i szkodliwych rad ludziom, którzy mają naprawdę poważne problemy. Tak więc Kocie nie miej pretensji, jeżeli czasami ktoś naskoczy na Ciebie i zacznie lać po uszach (wirtualnie, żeby nie było nieporozumień), gdy przegalopujesz. Nie napisałem tego (ani niczego wcześniej) w imieniu rzesz "uciśnionych" samców, po prostu to ja osobiście mam takie zdanie na twój temat, po lekturze twoich wypowiedzi. :)

Gość ALE tY ALEKSANDRZE NICZYM
nie różnisz się od kota, Twoje wypowiedzi też nic ciekawego nie wnoszą i są aroganckie a ogólna niechęć do kobiet - tak do KOBIET (to też seksizm) aż bije po oczach

Gość okradziona
A moj Ex to po rozstaniu ukradl mi pierscionki i lancuszek (zlote) i MP3. Podciap!!!

Gość j( vel Aleksandrze)
Nie twierdzę,że moje wypowiedzi są merytoryczne. Ja próbuję naprostować kota jak się rozbryka, bo mnie normalnie wkurwia. Nie jestem przeciwnikiem kobiet, ja po prostu nie trawię "zołz", kurew i innego rodzaju świń (niezależnie od płci) Pożal się Boże "wojna płci" jest dobra dla dzieciaków które nigdy nie wyrosły z wieku piaskownicy. Można być dobrym i mądrym CZŁOWIEKIEM niezależnie od płci (niestety działa to też w drugą stronę - można być złym kretynem). Dlatego irytuje mnie podejście kota ( w imię fałszywego pojęcia solidarności, jebać samców bo na to tylko zasługują) Zazwyczaj tylko czytam ( nie lubię pisać), ale czasem nie wytrzymuję, gdy stwierdzę że ktoś przegina (kot?) Cokolwiek piszę to moje osobiste opinie i nie uważam je za prawdy objawione.

Gość radze sobie
Przeciez mowilam,ze kot to prostaczka.Jak nie wie co napisac to ZNOW sie chwali szybowcami.Pewnie pasy startowe zamiata i straszy wroble.

Gość kot13
radze sobie- szybowcowe lotniska są trawiaste więc jak już to kosi:-) ale ok- jak to w formie chwalenia się jest odbierane więcej o tym nie wspomne:-) szkoda, że tak dużo wycieczek osobistych jest poruszanych na forum - gdyby ich nie było dyskusje byłyby bardziej merytoryczne:-) proponuję zejść już ze mnie- naprawde nie jestem nikim istotnym:-) Dobrej nocy wszytskim mimo wszystko:-)

Gość Zyta Pojebus
narząd szczania-zabrałam i psu rzuciłam na pożarcie a co chcesz aby z toba było ripley