KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu Babo, witaj w klubie - też nigdy nie miałam, mało kto w to wierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 4 godziny temu Elka co mi pisałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu Soki, drinki, wody z ogórków, ocet i inne pyszności ciąg dalszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 258 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Babo, witaj w klubie - też nigdy nie miałam, mało kto w to wierzy Widocznie żaden alkohol nam aż tak nie smakował, żeby się solidnie napierdzielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 347 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Widocznie żaden alkohol nam aż tak nie smakował, żeby się solidnie napierdzielić Nie wie co to prawdziwy ból istnienia ten, który nigdy nie miał kaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ja kac wiele razy bo jak pić to solidnie ale nie pije juz Edytowano 4 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 4 godziny temu Nawet w szpitalu byłam bo bardzo dobre wino było, dwie butle całe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Widocznie żaden alkohol nam aż tak nie smakował, żeby się solidnie napierdzielić Ja raz w życiu - czasy studenckie, drink wściekły pies, nigdy więcej Ale kaca nie było. Swoją drogą co to za paskudztwo, więcej tego w życiu do ust nie wzięłam (choć tabasco lubię bardzo, ale w krwawej mary). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, KróliczekZły napisał: Babo, witaj w klubie - też nigdy nie miałam, mało kto w to wierzy O. A myślałam, że tylko ja jestem dziwakiem, który się nigdy nie ubzdryngolił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 347 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Widocznie żaden alkohol nam aż tak nie smakował, żeby się solidnie napierdzielić Ja kiedyś się zważyłam wódką z cukierkami ice. Do dziś na widok etykietki mam odruch wymiotny. Było pyszne ale zgubne w skutkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 4 godziny temu To było bekowe i nie pamiętam ale byłam u mamy koleżanki i do niej gadałam żeby mi jeść dała i filmy oglądalysmy i gadała na mnie że jprdl co za baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: O. A myślałam, że tylko ja jestem dziwakiem, który się nigdy nie ubzdryngolił. Raz w życiu się ubzdryngoliłam, tym właśnie nieszczęsnym psem (zdradliwy drink dla kogoś, kto nie ma mocnej głowy). Ale kaca nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1673 Napisano 4 godziny temu A ja miałam kaca. Ostatnio miałam kaca po 2 drinkach, tak wiec starość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, KróliczekZły napisał: Raz w życiu się ubzdryngoliłam, tym właśnie nieszczęsnym psem (zdradliwy drink dla kogoś, kto nie ma mocnej głowy). Ale kaca nie było. Ja na wieczorze panieńskim koleżanki przyjęłam taką dawkę, że w głowie coś dziwnego było czuć, ale koordynacja ruchowa i rozum w normie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ja na wieczorze panieńskim koleżanki przyjęłam taką dawkę, że w głowie coś dziwnego było czuć, ale koordynacja ruchowa i rozum w normie Ten rozum najważniejszy w tym stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 347 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: A ja miałam kaca. Ostatnio miałam kaca po 2 drinkach, tak wiec starość. Jesłi to były drinki w szklance powiedzmy jak do piwa i składał się z mocnego alkoholu oraz kropli soku ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Ten rozum najważniejszy w tym stanie Szczególnie jak się jedzie nocnym tramwajem do klubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 258 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Nie wie co to prawdziwy ból istnienia ten, który nigdy nie miał kaca. Nie masz pojęcia jak często mnie w towarzystwie zimnym wzrokiem mierzono. Niestety zawsze to były kobiety. Byłam na wielu imprezach/wyjazdach gdzie alkohol lał się strumieniami i zawsze mówiłam: już dziękuję, nie chcę lub całkowicie odmawiałam. Taka felerna się urodziłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 4 godziny temu Uwaga, sprawdzam kto jest stary i lubi suchary. Co jest najlepsze na kaca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, KróliczekZły napisał: W jakich tematach mam prawo się wypowiadać? W tematach związków już wiem, że nie. Pytam bo jesteś mądra. Potrzebuję Twojego nadania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 266 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, murb napisał: Nie wie co to prawdziwy ból istnienia ten, który nigdy nie miał kaca. Gorszy od migreny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 258 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, KróliczekZły napisał: Ja raz w życiu - czasy studenckie, drink wściekły pies, nigdy więcej Ale kaca nie było. Swoją drogą co to za paskudztwo, więcej tego w życiu do ust nie wzięłam (choć tabasco lubię bardzo, ale w krwawej mary). Przyznaję bez bicia. Nie znam się na drinkach i ogólnie na alkoholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 347 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Uwaga, sprawdzam kto jest stary i lubi suchary. Co jest najlepsze na kaca? Powietrze z materaca. Ewentualnie praca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 258 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Uwaga, sprawdzam kto jest stary i lubi suchary. Co jest najlepsze na kaca? Praca!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Szczególnie jak się jedzie nocnym tramwajem do klubu Boże, też pamiętam te czasy, wracania nocnymi do domu z jakimiś dziwnymi ludźmi (a nie byłam imprezowa nigdy, ale też nie odludek, żeby się nie zdarzało), teraz człowiek w życiu by się nie pisał, bo ani by mu się nie chciało, ani bezpiecznie. Ale kiedyś się nie miało udogodnień w stylu małżonek plus samochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: W jakich tematach mam prawo się wypowiadać? W tematach związków już wiem, że nie. Pytam bo jesteś mądra. Potrzebuję Twojego nadania. Możesz się wpisać w ten tutaj, czyli co lubisz pić i czy miałaś kiedyś kaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Możesz się wpisać w ten tutaj, czyli co lubisz pić i czy miałaś kiedyś kaca Pytam nie o kafeteryjne tematy, nie w tym sensie. Wymień w jakich tematach. O czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 347 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Gorszy od migreny? Nie wiem jakie masz migreny ale jeśli Cię napierdziela głowa przy każdym uderzeniu serca, nie możesz otworzyć oczu bez pawia, robi Ci się na zmianę gorąco albo zimno, słyszysz jak Ci rosną włosy i paznokcie i nie jest to szmer ale łoskot eskadry bombowców, to jest to kac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 95 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Pytam nie o kafeteryjne tematy, nie w tym sensie. Wymień w jakich tematach. O czym? Znowu ci się w główce pomieszało, że jesteś tu od rozkazów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 347 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Pytam nie o kafeteryjne tematy, nie w tym sensie. Wymień w jakich tematach. O czym? I zastosujesz się do tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach