Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meggi91

Czy to tylko mi się marzy by facet się starał o mnie, przynosił kwiaty, pomagał?

Polecane posty

marzy mi sie taki facet ktory bedzie zabiegał o kobiete dbal o nią ale przy tym nie bedzie cieplym kluskiem tylko facetem z charyzmą wiadomo nie musi byc na moje kazde zawolAnie bo ja przeciez tez idealem nie jestem ale jak widz ze ktos jest dla mnie dobry to to odwzajemiam tylko trzeba mnie lepiej poznac bo na pozor wydaje sie byc zarozumialym czlowiekiem ostatnio moj kolega tak mi powiedzial ze jak mnie poznal to myslal ze jestem taka zarozumiala ;)

Gość Moja tradycja jest nieco inna
hehe, Panowie jesteście nie sprawiedliwi. otóż wy inwestujecie w nas, ale my też inwestujemy, w siebie, w kosmetyki - to nie jest tanie

Gość patałach
"marzy mi sie taki facet ktory bedzie zabiegał o kobiete dbal o nią ale przy tym nie bedzie cieplym kluskiem tylko facetem z charyzmą wiadomo nie musi byc na moje kazde zawolAnie bo ja przeciez tez idealem nie jestem ale jak widz ze ktos jest dla mnie dobry to to odwzajemiam tylko trzeba mnie lepiej poznac bo na pozor wydaje sie byc zarozumialym czlowiekiem ostatnio moj kolega tak mi powiedzial ze jak mnie poznal to myslal ze jestem taka zarozumiala " a co w zamian temu facetowi zaoferujesz??

ale niektórzy faceci też inwestują w siebie. I tutaj nie jest mowa o kasie ale o uczuciach i intencjach :)

Gość nie tylko tobie nie
.

Gość ><>
meggi91 gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy ... ?" Dawno wymarli, dzisiaj takich nie ma. :(

Gość KAŻDA by takiego chciała
meggi

Gość adrian zabrze
Taa kazda szuka takiego skeicia z bajki a jesli juz takiego ma to jej sie nudzi i rusza w swiat z jakims bad boyem ;)