Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mśliciel

Pomocy mam pytanie ! ważne.

Polecane posty

Gość Mśliciel

Ja i moja dziewczyna pieściliśmy się... i ja poprawiałem sobie penisa kiedy on był już troszkę mokry... ale bez wtrysku, potem robiłem jej palcówkę i czy jest szansa na zajście w ciążę ? tzn. kiedy poprawiałem to na pewno nie tymi palcami dokładnie tylko całą ręką i po 2 przy wyjmowaniu ze spodni wytarłem pewnie o spodnie i koszulkę... a jeśli wgl gdzieś to minimalna ilość ..? Proszę o sensowne odpowiedzi i wyrozumiałość ;)

Gość bułeczka maślana.
napewno zaszła gratulacje,bedziesz tatusiem:)

Gość jasna___
mało prawdopodobne... zajście w ciąże nie jest takie proste jak sie wydaje, nasienie musiałoby sie dostac naprawdę bardzo głęboko.

Gość napalona małolata
we mnie sie chłopk spuszcza i nie zaszłam

Gość Mśliciel
No dobrze wiem dziękuje ale... mówię sobie że to nie możliwe bo jeśłi już to nie dokładnie na palcach i po 2. troszkę i w dodatku wytarłem przy wyjmowaniu ręki ze spodni .. o koszulkę i spodnie.. więc to raczej nie możliwe tak ?

Gość jasna___
TAK

Gość zapytaj proszę
Zapytaj partnerkę czy to były dni płodne itp. jeśli tak to jest możliwość że za 9 miesięcy będziesz bawił dzieciątko.

Gość zapytaj proszę
Poczytaj ile plemników jest w wytrysku, a ile potrzeba do zapłodnienia, i co jak co ale plemniki są bardzo żywotne, nawet w ninimalnej dawce.

Gość Mśliciel
Dziękuje za normalne odpowiedzi... ;)

Gość myjemy rączki!!!!
pomocy, myjemy i dezynfekujemy rączki, ok?

Gość Mśliciel
Teraz to już wiem.. ;)

serce się trwoży jak czytam, jak ociemniali i nie dojżali ludzie się biorą za seks.... pytanie z serii "masturbowałam się ołówkiem-czy zajdę w ciążę??"-"odp. Tak zajdziesz i urodzisz mały piórnik...."

Gość a tobie czarne oczy
potrzebny słownik bo serce sie trwoży na tak dojrzałą odpowiedź:O

faktycznie.....dochodzę do wniosku, że gg i inne komunikatory niszczą mój język polski-dzięki za poprawienie:* hihi swoją drogą żenadę zrobiłam też hahaha-każdy ma swoje 5 minut na to by się zbłaźnić:) pozdro

Co miałeś na myśli pisząc "poprawiałem sobie" ? Popraw sobie lepiej grzywkę. :D :D Jakby Ci naprawdę zależało na zdobyciu informacji, to byś ostro buszował po sieci, już nie pisząc, że tu chyba jest z dwa tysiące podobnych wątków. :O

A co ty masz do ociemniałych, może za chwilę zaczniesz skakać do niewidomych ? - panie czarne oczy :O Do sławy zostało ci jakieś dziesięć minut. :P 🖐️

Gość kobieta666
Nie sądzę. Plemniki są wydzielane dopiero przed wytryskiem i potem cała masa w wytrysku. Na początku w podnieceniu nie ma plemników. Była cała masa badań. Jak już zbliża się wytrysk to trochę może się przedostać do preejakulatu, ale to przed samym końcem. Plemniki przeżywają dłużej jedynie w odpowiednim środowisku i nawet jak w penisie zostaną z ostatniego razu jakimś cudem to są już martwe na następny sex. http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat

Gość kamila17
popisze na gg teraz 31772388 o sexie