Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsfsffs

DODA I Jarosinska

Polecane posty

Gość sfsfsffs

mam 27 lat, nie jestem fajna dody i lubie inna muzyke. ale przyszlo mi jej bronic. bo wkurza mnie co wypisuja teraz o niej. przeciez to klamstwa. jarosinska to wredna małpa i to ona zaczela. poczytajcie troche w jej histori, zobaczcie jaka potrafi byc sukowata i wredna. bylam na tej imprezie i to jarosinka byla gorsza. chyba sama sie pobila i poszla na policje. co za kretynka!

Gość sfsfsffs
lobiłam lodzika majdanowi i to nie prawda z tym hamburgerem w tyłku pudziana!

Gość sfsfsffs
23:02 sfsfsffs mam 27 lat, nie jestem fajna dody i lubie inna muzyke. ale przyszlo mi jej bronic. bo wkurza mnie co wypisuja teraz o niej. przeciez to klamstwa. jarosinska to wredna małpa i to ona zaczela. poczytajcie troche w jej histori, zobaczcie jaka potrafi byc sukowata i wredna. bylam na tej imprezie i to jarosinka byla gorsza. chyba sama sie pobila i poszla na policje. co za kretynka! PODSZYW!

Gość fx2fx
że też taką hołotę wpuszcza się do lokali. Ciechanowskie zwierzątko i jeszcze jakaś tam, bliżej nieznana. Porządni ludzie nie dopuszczają takich do towarzystwa.

Gość ASADASDFAsfsfsffs
O JAROSInskiej piosenkach nikt nie slyszal. myslala babka ze sie wypromuje. totalne zero i beztalencie.