Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona332

czy on mnie oszukuje?

Polecane posty

Gość mona332
zdrada jak chuj...wiem to zalosne ale chce sie utwierdzic w tym co sama przeczuwam..ale to zalosne... nie oceniajcie mnie zle..po prostu probuje wziac pod uwage wszystkie obcje...a jemu jak do tej pory nic nie odpowiedzialam,

A moze Bogu ducha winny facet nie dostal Twoich smsow?? Ja tak czasami mam jesli jade gdzies i w okolicy nie ma zasiegu to nie moge otrzymywac zadnych smsow, dopiero na drugi dzien lub po kilkunastu godzinach przychodzi cala masa zaleglych smsow.

Gość mona332
kobieta... tak,tez myslalam zeby udawac ze lyknelam jego bajere,a potem go sprawdzic,i przepraszam za bledy w poprzednich wypowiedziach,dzialaja silne emocje

Gość mona332
wszystko jest mozliwe..jak oboje bylismy w swoich krajach na swieta,poswiecal mi mnustwo czasy i pieniedzy aby ze mna porozmawiac..mimo to jestem bardzo czujna faceci,to tylko faceci...

Gość mona332
no i zdarzalo sie ze moj esmses nie doszedl do niego,wtedy mnie ponaglal i pytal o co chodzi.no i wychodzilo ze on nie mial u siebie zasiegu.. jednak tym razem,w czasie podrozy rozmawialismy bez przeszkod i to on zakonczyl rozmowe kilkoma caluskami,no a potem,po kilku godzinach wyslal wlasnie tego smsa ze wyslal cos dzisiaj do mnie i dla czego nie odpowiadam...to mnie bardzo trapi i zastanawia

Gość to jest siostra Soni
no to na bank cos kreci

Gość mona332
dzieki siostra!!! bede nieugieta,nie odezwe sie do niego i juz.zobaczymy jakich argumentow bedzie uzywal jutro..

Gość swzczerze i bezstronnie
ten sms ewidentnie nie mial isc do Ciebie,wtopil jak smarkacz i sie jeszcze najzalosniej tlumaczy jak mozna,zenada,a ile on ma lat i jakiej narodowosci jest? zaloze sie ze turek lub arab ;)

Gość mona332
harlejowiec ty jestes kobieta czy mezczyzna?pytam bo jak na razie rozmawiam z samymi kobietami..co oczywiscie nie umniejsza w zadnym stopniu wagi kazdej opinii..

Gość mona332
w odpowiedzi pisze ze nie jest szczeniakiem 38l. i to nie zaden arab tylko europejczyk z klasa...tak myslalam do tej pory.....:(

Gość swzczerze i bezstronnie
a Ty ile masz lat mona? to faktycznie powinien uzywac mozgu,tymbardziej wtopil jak szczeniak,a moze ma corke i to do niej pisal?

Gość mona332
a ten sms ewidentnie wyczuwam ze nie byl do mnie...eeech

Gość mona332
ja 33l.on bezdzietny,jeszcze kawaler

Gość mona332
jeszcze raz przejrzalam historie dzisiejszej(no juz wczorajszej )rozmowy.jak widac pomylilo mu sie z kim rozmawial a z kim nie...

Gość mona332
no tak...smutne ale prawdziwe...lepiej teraz niz pozniej,kiedy czlowiek wkreci sie w zwiazek i nie daj boze dzieci...

Gość mona332
a zycie mnie nie rozpieszcza..moj kochany maz zginal w wypadku,jestem wdowa :)

Gość mona332
*miala byc ta buzka :(

Gość mona332
wiesz,z kazdym rokiem to trudniejsze..ale nie bede rozpaczac,sprobuje bys silna.najwazniejsza jestem ja i nie poddam sie.dzieki ze ze mna jestes :)

Gość olala007
Uwazam, ze on Cie oszukuje. Nie badz naiwna i nie lykaj kazdej bajki ,ktora Ci opowie. Rzadko mozna zlapac partnera na goracym uczynku, dlatego wlasnie najczesciej wpada sie poprzez glupie pomylki. Zmeczony to on moze byc, alke chyba trzezwy na umysle, skoro dalej prowadzi. Trzymam za Ciebie kciuki, kopac takich w dupe!

Gość mona332
fajnie miec takie wsparcie,wtedy latwiej przechodzi sie burze.oby w twoim zyciu ukladalo sie wszystko jak w bajce :) a ile masz lat,jesli mozna spytac?

Gość mona332
olala dziekuje :)

Gość mona332
cholera,tylko teraz przez niego nie chce mi sie spac!! pieprzoni ignoranci..

Gość mona332
madrosci ci nie brakuje mimo tak mlodego wieku,to dobrze..nie dasz sobie latwo w kasze dmuchac ;) i ucz sie od innych jak faceci moga sciemniac i to niezaleznie od wieku..

Gość mona332
ufff,to byla ciezka noc.czuje sie jakby walec po mnie przejechal.spalam moze dwie godziny. :(

Gość PRZESTROGA PEWNEJ 30TKI
i jak?odezwal sie?

Gość mona332
no nie,na razie cisza

Gość mona332
no wlasnie dziewczyny.wiem ze jesli zapala sie jakas zaroweczka w glowie,to nie bez powodu.przewaznie wyczuwamy takie rzeczy,niestety niejedna z nas probuje stlumic znaki ostrzegawcze,bo nie chcemy wierzyc w to ze nasza druga polowka moze nas oszukiwac.po to sa te topiki,by osoby postronne podpowiedzialy nam w takiej sytuacji jak powinnismy myslec i postepowac. dziekuje wam bardzo :)

Gość pitolenie o szopenie
nie daj sie ,trzymamy kciuki za Ciebie;)