Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia-matka mulata

Czy samotna mama z mulatem,ma szanse na miłość?

Polecane posty

Gość onaonaonaona123
znowu jakis debil podszywa sie pod nick

Gość onaonaonaona123
hahahhaa wiesz co mnie interesuje twoje zdanie? tyle co zeszloroczny snieg ;)

Gość onaonaonaona123
Chodząc spać wkładam sobie w usta czarny wibrator

Gość JezusCHrystusSuperrrStar
Myslę że o mieszkaniu i samochodzie to napisał jakiś pomysłowy podszyw a Wy się bulwersujecie.

Gość onaonaonaona123
W sumie tak moglo byc... jesli tak bylo zwracam honor..

Gość vertere
Myślę że masz szansę na normalną rodzinę . Wiem że Nasz kraj jest w 90% rasistowski. Jak już toleruje się cygańską rodzinę w dzielnicy to tylko dla tego bo prawo zabrania innym mieszkańcom separowania ich od reszty. Ale jest te 10procent ludzi którzy na przykład żyli z Afrykanką , Cyganką , czy Turczynką . Taka osoba nie ma uprzedzeń rasistowskich. Sam wiem po sobie jak ciężko się związać z kimś mając za sobą jakieś doświadczenia , coś co czyni Cię innym nisz Polski ogół. Pogarda jest na pierwszym miejscu . A nawet jak Jakaś kobieta to pozornie zaakceprowała , to tylko po to aby w razie sporu wykożystać to przeciwko mnie. Karta przetargowa , by dać świadomość że to ja jestem ten gorszy i że nie powinienem się wychylać... Nie nawidzę takich sytuacji. Często ukrywam przed innymi ten mój fakt zaistniały , aby być normalnie traktowany... Ale nie daje mi to radosci w życiu. Bo wiem że wszystko zawdzięczam kłamstwu. Gdy postanowiłem zaufać ludziom i byłem szczery , zostałem sam jak palec... Ale wiem że nie potrzebuje tych ludzi , obłudników , pozorantów i ludzkiej fałszywości... Jednak to tylko otoczenie...a we wnętrzu jest samotność , przerażająca samotność.. Współczuje Ci.

Gość taximulat
moja mama masz jeszcze nie swoja mame?

Gość taximulat
Współczuje Ci.

Gość taximulat
miec 2 mamy to Współczuje Ci.nie to co miec 2 ojcow

Gość taximulat
ojcowie to sie dogadaja ale mamy to wylaczosc

Gość taximulat
alo stracisz a wieki alo sie orazi alo zabije druga albo otruje

Gość taximulat
a to nie to samo zabic a otruc

Gość najpierw rozkładacie nogi
przed arabem murzynem czy innym włochem czy hiszpanem a później chcecie by polak wychował no sory ale nie dziękuję

Gość kafeMoniiiii
Nic dziwnego, dla faceta jedno to wychowac obce dziecko, ktore moga ludzie uznac za nasze, a co innego dziecko, gdzie kazdy bedzie wiedzial, ze jest jakiegos murzyna, a on jest frajerem. Byłby pośmiewiskiem...

Gość kafeMoniiiii
swoją drogą jesteś straszną egoistką, skoro piszesz, że faceta nie powinna obchodzić opinia innych ludzi :/. Czyli ma zerwać kontakt z kumplami, bo nie ma szans, żeby żaden z nich nie zaczął z niego się nabijać, czy myśleć z pogardą, ma unikać swojej rodziny, generalnie stać się odludkiem i resztę życia tylko dla twojego dziecka i Ciebie poświęcić. Super jesteś, nie ma co... Zdaj sobie sprawę, że wymagasz bardzo, bardzo wiele od faceta, więcej niż przeciętna matka z dzieckiem, bo on musi w tym wypadku być gotowym wyrzec się nietolerancyjnej rodziny i kumpli, z którymi być może znają się od dzieciństwa.

Gość vertere
Może i byłby postrzegany inaczej , ale wiedząc jakie społeczeństwo go otacza , fałszywych uśmiechów czar , zazdrość itp. Ktoś komu nie przeszkadzałby taki synek ...zna ten nasz kochany naród i jego tolerancje ... Frejerem jest ten kto robi coś nie dla siebie a na pokaz , przed ludźmi...

Gość vertere
Może i byłby postrzegany inaczej , ale wiedząc jakie społeczeństwo go otacza , fałszywych uśmiechów czar , zazdrość itp. Ktoś komu nie przeszkadzałby taki synek ...zna ten nasz kochany naród i jego tolerancje ... Frejerem jest ten kto robi coś nie dla siebie a na pokaz , przed ludźmi...

Gość vertere
Druga sprawa , jechać do araba , kible mu myć , dupę podcierać i usługiwać wszelakim nacjom o wuższym pkb jest ok tak. A po powrocie do kraju zmyć Arabskie guwno z rąk i twarzy i się panoszyć w lepszym aucie , to jest w porządku tak ? To nie jest frajerstwo... Lepiej petrzeć na czyjeś ręce...

Gość vertere
Każdy jest człowiekiem , każdemu się miłość należy... Ten to zrozumie kto sam padnie ofiarą swojego rasizmu. Na przykład zostanie kaleką na wózku....Wtedy O pomocy ! Nagle kocha świat i wszystkich ludzi... Bo jak będzie warczał to mu nie pomogą... Nie pełnosprawni doskonale wiedzą jak się wcześniej zachowywali a jak teraz im się oczy otworzyły. Tylko czy aż do katastrofy musiało dojść żeby to zrozumieć...pomyślcie sami.

Gość vertere
Popatrzcie na SIEBIE . Obskoczyliście jak wilki osamotnioną antylopę z młodym u boku i prubujecie ją zagryść wspólnymi siłami !! Postawcie się na ich miejscu... Pcha się Polska na zachód Europy... Ale z taką zawistną mentalnością , tylko syf tam wnosicie.. Anglia , francja , niemcy , holandia... Kraje niegdyś spokojne...bez złodziejskich i fałszywych emigrantów...głównie z polski i turcji. Czy Wy... Kochani rodacy w lusterka nie patrzycie... Może warto zacząć... Wygnać Komune i Amerykańską sztuczność z głowy i zacząć żyć jak Europejczyk. Jesteście w UE ..i nie tylko po to żeby z niej doić dotacje , ale po to żeby żyć jak mieszkaniec Uni

Gość blablablaaaaaaaaaa
Zalezy jakim czlowiekiem sie jest ani jaki kolor ma dziecko. Moj syn jest mulatem i do tego swietnym gosciem ;) Mama lubi siebie i innych ludzi i nikt na mnie nie patrzy przez pryzmat koloru skory dziecka. Partner nie ma nic przeciwko bo tez jest facetem, ktory zna swoja wartosc i obojetne mu jest co gadaja inni ;) Glowa do gory dziewczyno.

Gość vertere
No właśnie , bądźmy ludźmi :) Kraj przedewszystkim katolicki a taka zawiść do bliźniego swego. Aż żałuje że wcześniej nie wszedłem na te forum , gdy założycielka była jeszcze aktywna. Chętnie bym słów kilka zamienił. :) Pozdrawiam.

Gość wifigdansk
moj znajomy związał się z dziewczyną ktora ma dziecko z Turkiem.sa szczesliwi wszystko ok. tyle tylko ze oni sa w niemczech no niewiem moze tam jest inna mentalnosc. tzn mysle ze mozesz miec problemy dlatego ze kazdy "nasz" moze się obawiac ze jak idzie ulica z tobą i ciemnoskórym dzieckiem to moze byc tak,ze bedzie sie bał ze ludzie pomyslą ze zdradzilas go z ciemnoskórym.chyba rzeczywiscie facet predzej zaakceptuje dziecko innego ale tej samej rasy,czyli w przypadku nas-białej.

Gość wifigdansk
moj znajomy związał się z dziewczyną ktora ma dziecko z Turkiem.sa szczesliwi wszystko ok. tyle tylko ze oni sa w niemczech no niewiem moze tam jest inna mentalnosc. tzn mysle ze mozesz miec problemy dlatego ze kazdy "nasz" moze się obawiac ze jak idzie ulica z tobą i ciemnoskórym dzieckiem to moze byc tak,ze bedzie sie bał ze ludzie pomyslą ze zdradzilas go z ciemnoskórym.chyba rzeczywiscie facet predzej zaakceptuje dziecko innego ale tej samej rasy,czyli w przypadku nas-białej.

Gość wifigdansk
vertere dobrze ze sa jeszcze tayc ludzie jak ty

Gość vertere
Dziękuje. Ja po prostu nie jestem rasistą. Nie zabardzo lubię ludzi z klapkami na oczach... Głupiego i nie przemyślanego napadania na ludzi nie lubię. Trochę źle też się wyraziłem pisząc wciąż o Polsce. Ludzie innej nacji też potrafią być zawistni a już rasistowscy na pewno... Ale po co im to zachowanie , po co się kłucić i zwalczać. Nie jest lepszy spokuj i poszanowanie...

Gość mmLena07
Tylko w Polsce coś takiego? Polecam przekonać się jak czarni są wspaniali dla białych, którzy wchodzą do ich rodziny. Mieszkałam przez kilka lat w USA i największymi rasistami byli czarnoskórzy niestety. Oni nie chcą się w większości mieszać z białymi, trzymają się razem. Moja kuzynka wyszła za czarnego, to jest traktowana przez czarne kobiety z jego rodziny jak szmaty, oczywiście są ok jak on jest w pobliżu, ale musi uważać, żeby nie zostać sam na sam z tymi żmijami. Jeśli nie miałaś kontaktu z większymi grupami ciemnoskórych, to nie masz pojęcia co to jest rasizm. Ale oczywiście według was to tylko w Polsce i tylko biali są rasistami..

Gość mmLena07
*jak szmata - sorki za literówkę

Gość dDanutaSkolek
Wystarczy spojrzeć na czarnoskóre aktorki, czy piosenkarki, większość jest z czarnoskórym facetem, częściej się zdarza, że to biała aktorka, czy piosenkarka wiąże się z czarnoskórym mężczyzną.