Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia-matka mulata

Czy samotna mama z mulatem,ma szanse na miłość?

Polecane posty

Gość vertere
Doskonale wiem jacy są ciemnoskórzy amerykanie , w ogóle jacy są wszyscy amerykanie. Amerykancka człowieka musi być na topie , the best ... Bardziej sztucznego narodu nie ma na całymświecie . Sztuczne uśmiechy i udawane szczęście... Co do ciemno skórych. Dawno temu Ameryka i Europa przez dobre sto pięćdziesiąt lat wybijali Afrykanów i kradli bogactwa Ich ziemi. Diamenty , opale czy złoto . Zabijając przy tym celowo ogromne ilości Afrykańskiej społeczności ... Dla zabawy . Puźniej nastał czas niewolnictwa , nie wiem ile czasu to trwało ale wiem jak Ci ludzie byli traktowani... Urzyjcie wyobraźni... A w Ameryce... Najpierw trzymano ich w gettach , traktując jak pod ludzi . Puźniej gnębił ich kuklusklan i przez dziesięciolecia zawsze byli traktowani jak gorszy gatunek... I dzisiaj Ameryka myśli że dali im równe pfawa i nagle zapomną setki lat histori... A Wy Adolfa Hitlera zapomnieliście , jak palił naszych dziadków i babcie w piecach. A Mateczke Rosje ... Też ich ludobujstwo zapomnieliśie... Nie. Bo tego się nie zapomina... Tylko nie dziwmy się że skoro ciemnoskurych tyle setek lat gnębił biały człowiek to Oni nas teraz nienawidzą. Oni też czasu potrzebują. A dla ciekawskich... Nie , nie mam syna ani córki.. Powiedzmy że dobrze znam Afrykę i ich kulturę , z historią włącznie. I nie mam ochoty byc kolejną osobą na forum która będzie się droczyć z o swoje wypatrzone idee. Z kimś kto ma jedynie nienawiść w sobie i klapki na oczach. Niech sobie dalej nienawidzi wszystkich w koło ... Nic mi do tego ,

Gość mmLena07
Większość tych ludzi ma gdzieś historię, ogromna masa młodzieży nawet jej nie zna. Według nich rasistowskie są oficjalne dane, że najlepszymi uczniami w szkołach są azjaci i biali, że jest ogromna przepaść między nimi a latynosami i czarnymi, którzy nie uczą się, a według nich powinni mieć od razu wszystko dane jak biali. Przepytaj ich z historii niewolnictwa. Oni mają ją gdzieś, w ogóle dzieciaki jej nie znają. Największa przestępczość w ich dzielnicach też wynika z rasizmu białych? To, że nie chcą się kształcić w większości itd? Problem jest bardziej złożony. Niewolnictwo w historii nie jest tutaj istotne. Po za tym nauczyli się używać słowa "rasizm" jako wygodną broń. Czegoś im nie dasz? Nie umówisz się na randkę? Jesteś rasistką! itd.

Gość mmLena07
Co więcej rozmawiałam z wieloma osobami i oni nie identyfikują się z przodkami z Afryki! Oni są AMERYKANAMI! Nie utożsamiają się z historią, z niewolnictwem. Dla nich to nie ma znaczenia. Oni są innym pokoleniem. Tak na to patrzą.

Gość vertere
Wiem że tak jest. Nie trzeba lecieć do USA by tego doświadczyć , mamy Romów w polsce na podobnych zasadach , widzę też azjatów ... Nie usprawiedliwia to nikogo do obrzucania samotnej kobiety z dzieckiem błotem. Ona nie jest rasistką i nie szuka zawiści tylko miłości. Mam świadomość że cały świat leje na moje zdanie . Już jeden taki był co wszystkie Nacje chciał pogodzić , Jan Paweł ll . Nie był szarym człowiekiem a i tak tego nie zmianił. Niech więc świat się nie nawidzi. Ale ja świata nie nawidzieć nie mam za co. Kocham życie i puki zdrowie mam i siły ( a mam ich dużo )kochał będe. Nie pakuje wszystkich do worka... każdy jest inny , jeden serdeczny inny wredny , cham i prostak a trzeci kultura i duchowość... Ważny mi charakter a nie kolor skury. Mam przyjaciół w tych co na to zasługują a nie w kolorze. Wrogów mam zarówno i po jednej i po drugiej stronie... Wszyscy są ludźmi i jak ktoś o ciemnej karnacji gnoi jasno skurego , też go nie popre.

Gość mamfeliczkaifredicza
autorko jesteś tępą dzidą,a wogóle ten murzyn był twoim mężem? zrobiła sobie dzieciaka jako panna i na dodatek z czarnym! o rany!ale naiwna pustaczka hahah a druga rzecz to taka:jestes zwykłą,najzwyklejszą materialistką,dla ciebie tylko facet musi koniecznie miec własne mieszkanie,dobrze płatną prace i samochód.. to trzeba było kombinować głową bądz pojsc na jakies studia aby było na to ciebie stać!ale widać znowuż że tępa jestes strasznie na dodatek po wielu zdradach wybaczyłaś byś (ojojoj jakie to słodkie) ojcu dziecka i chciałabyś żeby wrócił do ciebie, widać nie masz za grosz szacunku do siebie, on moze tobą pomiatać,zdradzać na prawo i lewo a gdy tylko przyniósł by jedną zdechłą różę i chciał wrócić to ty z wielka radoscia bys go przyjęła pusta idiotka,żal mi ciebie, masz starsznie niski iloraz inteligencji

Prowo ale ku przestrodze dla tych rzeczywiście "zauroczonych". Dlaczego miałabyś mieć jakieś szanse u normalnych facetów skoro wcześniej ci nie pasowali, wolałaś naruchać sobie małego z opalonym to teraz frajera też szukaj wśród opalonych pasterzy kóz czy jak tam wolisz wielbłądów. Przecież zajebiści są, kolorem będą pasować do bękarta i twojego gustu, po c**j kombinować, wystarczy tylko znaleźć beduina głupszego od ciebie, któremu pociśniesz pierdy o wielkiej miłości do niego i że mały opalony to jego robota ;-)

Gość QQppa
żebby obbpciągać muzinski kÓÓtaś jak mały dorośnie, jaa sam obbciągam kÓÓtasy muzińkie . Wolę muzińskie FIIÓty bo są większe niż polskie. Polskie FQadam do dÓÓpy. Loobie ŚŚać.

Gość Agula Chula79
jak to czytam to mi nie dobrze!!!! polacy to takie zacofy, rasisci ze sie kurcze plakac chce!!! jestesmy zalosni serio. wiekszosc z was nigdy nie poznala blizej czarnego, zoltego, hindusa, homo itp i pierodli te glupoty bo przeciez tak latwo osadzac. dzieki Bogu nie miszkam w polsce, dzieki bogu moja rodzina wie co to tolerancja i ze czlowiek to czlowiem obojetnie jaki ma kolor skory. kochjalam jednego faceta w zyciu.. czarnego jak smola brazyliczyka... nadal kocham i zawsze bede i najsmiejszniejszy jest fakt ze a nawet nie zwracam uwagi jak czarny on jest... i walic was wszystkich je***nych rasistow, pi*****c was glupich zacofanych, czasami to mi zal was nawet, g*wno widzieli, g*wno przezyli i maja tyleee do powiedzenia hahaha

Gość QQppaa
..i chÓÓj...

Gość gość
to nie tolerancja odnoście osób innej orientacji czy narodowości ale niechęć do kobiet co dają byle dupkowi (niezależnie od koloru skóry) a ten ją kopie w d***e a ona później szuka frajera.

Gość znam opinię facetów na ten
temat i powiem ci, że najgorsze co może spotkać to puszczanie się z murzynem. W oczach mężczyzn kobieta taka uważana jest za ku... i większość nawet by takiej nie tknęła kijem. A propo jak można kochac się z czarnym?? mnie to obrzydza ble...

Gość jack colaa
zawsze gdy mijam taką z czarnym dzieckiem to od razu mam o niej złe zdanie, czy wam kobiety nie wstyd?

Gość vertere
Kim Wy jesteście , by w Waszą świetność wierzyć . Kim ?

Gość mimochodem
hah bambusa się zachciało. My normalni faceci białej rasy nielubimy kobiet które puszczają się z obcokrajowcami, w szczególności z bambusami czy arabusami. Tak samo jak inni mężcczyźni również nie jestem zainteresowanty posiadaniem czarnego dziecka. Fe wolę białe kobiety i białe potomstwo.

Gość murzyńska dzięcielina pała
lubię dzieci, są moje

Gość gość
mmLena07 Widze, zes za duzo naogladala sie Maxa Kolonko ;)

Gość gość
...w Afryce QrVa....w Afryce........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość QÓkÓrÓQ
....samotna mama...hasło które ma zwalić na kolana i wzbÓdzić poczucie winy u białego...teraz.?...wypierdAAlAj do Afryki.Tam tobie podobnych jest w chÓÓj do bULÓ i nie robią z tego problemu.....

Gość Lord Prawiczek of Sherwood
pora zakisić mulata w kapuście

Gość gość
Sorry wolalbym skonczyc jak kaczynski z kotem niz zwiazac sie z tepym smieciem majacym obrzydliwego kundla