Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

fajny charakter? dobra to powiem Ci na jego przykładzie: - widać było że jest czuły, nawet jak ja miałam jakiś zły humor to pocieszał i pytał co się stało - czyli nie jest mu obojętny ludzki los - z szacunkiem odnosił się do kobiet np. przepuszczał w drzwiach pomagał przy niesieniu np. ciężkiej torby itp. -pamiętał daty :) hmm już dawno go nie widziałam także nie pamiętam co jeszcze... na pewno nie użalał się nad sobą a tez był pawikiem w lic. i nie gadał jaki to on jest gruby i brzydki.

A nie na to, że był on jedynym wolnym, pracującym, nie chlejącym facetem którego miała pod ręką w czasie kiedy jej zegar biologiczny zaczął tykać głośniej? No włsnie... haha no rzeczywiście zegar biologiczny? pod koniec liceum?

"- widać było że jest czuły, nawet jak ja miałam jakiś zły humor to pocieszał i pytał co się stało - czyli nie jest mu obojętny ludzki los - z szacunkiem odnosił się do kobiet np. przepuszczał w drzwiach pomagał przy niesieniu np. ciężkiej torby itp. -pamiętał daty " O! Coś jak ja na studiach. Najgorszy okres mojego życia.

No masz ci los... jeszcze żadnej nie wyzwałem. Kiedy to nadrobie jak już po studiach?... chlip... chlip... Buuuu! ja nie mówię że wprost, ale nie raz zdarzyło mi się stać w towarzystwie panów i usłyszeć tego typu teksty w odniesieniu do przechodzącej dziewczyny poza tym co tu dużo gadać wystarczy spojrzeć ile brzydali ma ładne dziewczyny... a związek przystojnego kolesia z "świnią" to u Was nierealne...

"a związek przystojnego kolesia z "świnią" to u Was nierealne..." Ludzie muszą się sobie spodobać. Tego nie przeskoczysz.

O! Coś jak ja na studiach. Najgorszy okres mojego życia. najgorszy? co Ty studiowałeś?

Ludzie muszą się sobie spodobać. Tego nie przeskoczysz. ok. ale to co napisałam dowodzi że kobietom czasem podobają się brzydale a facetom "świnie" już nie...

"a związek przystojnego kolesia z "świnią" to u Was nierealne..." czemu miałby służyć taki związek>? obniżaniu mojej wartosci dołowaniu się wstydzeniu?

"kobietom czasem podobają się brzydale a facetom "świnie" już nie..." Pocieszenie... "czasem" :D

czemu miałby służyć taki związek>? obniżaniu mojej wartosci dołowaniu się wstydzeniu? aha, więc dziewczyny które związały się z nimi, obniżyły swoją wartość, zdołowały i teraz się wstydzą wyjść razem z domu - dobre :D

koleżanek to ja mam dosyć. takich którym coś tam załatwiałem, pomagałem na studiach itd. to naprawdę droga donikąd. a widzisz, i tu jest błąd chcesz mieć od razu super związek a czasem trzeba zacząć od koleżeństwa, ale Ty masz dość...

"Trzeba czekać na dziewczynę która jest przeznaczona" Tobie jest przeznaczona gumowa lalka. Miłego pompowania.

"chcesz mieć od razu super związek a czasem trzeba zacząć od koleżeństwa, ale Ty masz dość..." Ale on kurwa nie jest w liceum czy na studiach. To już jest dorosły facet.

Puknij się w łeb Oferrma jest po 30 a nie ma 17 lat i jak mówi że ma dość to ma do tego prawo bo cały czas tylko kolega i kolega ile ma czekać ? do 50 tki a może dalej

relacja powinna przynosić jakąs wartość dodaną skoro jestem sam szczęśliwy to po kiego chuja mi dziewczyna która mi się nie podoba zeby się wstydzić? wiem, że cierpienie uszlachetnia ale może starczy mi tego które jest naturalnie obecne w życiu

Ale on k**wa nie jest w liceum czy na studiach. To już jest dorosły facet. dobrze więc w jaki sposób chcecie zacząć związek? tak z miejsca? cześć, cześć, będziemy razem? tak. i już?