Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

Gość 90ps90
Mystery ale ona ma dzieci....

Gość Krakowianka z dziada
no bardzo ładna laska:)

Gość co za lansik
wielu tu pewnie żonatych i dzieciatych, rozwodników i podrywaczy ale lansik dobry tylko jaki jest jego efekt? "prawiki" napiszcie o swoich skutecznych podbojach na kafe!

Nie napalajcie sie tak. I tak nikogo nie poderwiecie. A ty Faith uprzedz dziewczyne z ktora bedziesz mial sie spotkac że jak Cie zdenerwuje to zarąbiesz ją siekierą.

a kiedyś byłem aktywny na serwisach randkowych. Strata czasu według mnie ale niech inni próbują może im szczęście się trafi.

Gość co za lansik
FHG ciemna strona duszy jest u ciebie bardzo brzydka skoro masz takie myśli i tak się wypowiadasz

looser skumaj żę dla zabawy niektóre mają tam profil. A do tego na takich portalach bardzo się patrzy na wygląd. Kobiety też lubią upiększać swoje zdjęcia i swoją osobę. Może być fajnie na gg a potem się spotkasz i rozczarujesz się.

Gość co za lansik
no tak na pytanie i tak nikt nie odpowie a szkoda bo byłaby to ciekawa lektura i mielibyśmy dowód na to jak skuteczny jest podryw na biednego prawika:D

Gość 90ps90
A ja sadze,ze powinni próbować...Powodzenia chłopaki:))

jak są zdesperowani to niech szukają kobiet po 30 mężatek. Tych akurat tam sporo jedyne ryzyko wkur...... mąż.

Ta ze zdjęcia łądna ale blondykom mówię nie No i proszę bardzo ma 22 lata a już dziecko ale nic dziwnego jak łądna to już niejeden kutas był w jej cipce a nawet jeden wypuścił amunicję

Faith - ja to chociaz nie jestem psychopata tak jak ty. Moge mieszkac w garazu a tobie i tak nic do tego. Mystery Ile ty masz lat?

może się pomyliła przy wypełnianiu tego wstepnego kwestionariusza i błędnie wpisała że ma dziecko

Gość t4d
Czy dobrze rozumiem, że trzeba miec dobrą strategię, żeby zostać jej znajomym? :o

trZeba mieć skuteczną strategię ciekawe ze ma pewnie nieślubne dziecko a jak się ceni

I po co szukacie na takiej sympatii? Tam pewnie do każdej dziewczyny pisze kilkunastu lub więcej facetów, myślicie że akurat was wybierze? Wybierze normalnie wyglądającego, fajnego gościa, a nie beznadziejnego prawiczka.