Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do prawikuuf

Prawiczki - zaczęliscie coś robić ze swoim zyciem w nowym roku ?

Polecane posty

Gość tak z pewnoscia wszyscy
offerma hehe 22

Faith przeginasz bić kobiety. Wstyd wyskocz do innego faceta żeby była równowaga.

To nie daj soba manipulowac :) staraj sie nie byc zbyt ufna. Ale tez nie szukaj manipulantow na sile. Gorzej gdy trafisz na jaką walniętą co lubi rządzić facetem lub cholernie zazdrosną. Mi akurat zazdrosc by chyba nie przeszkadzala, sam pewnie bylbym zazdrosny chociaz troche wtedy widac, ze komus na nas zalezy :)

Jak fika to dostaje takie prawo i tak to nic bo jeden takiej jednek wybił zęba (fakt ze się ruszał i był do wyrwania) a jeden kopnął dziewczynę powyżej klatki tak że poleciała na ścianę i walnęła tyłem głowy

aaaa, no to pewna naiwnosć jest jeszcze dopuszczalna. za parę lat zrozumiesz że jeżeli koleżanka jest wolna a ciebie uważała by za fajnego to sama by chciała cię poderwać a nie stręczyć innym. Moze masz racje, ale bardzo ja lubie i na serio mi na niej zalezy. Probowalem na poczatku jakos ja zagadac i wtedy powiedziala, ze nikogo nie szuka, ale jestem super i zalezy jej na mnie. I wiem, ze kiedy potrzebuje pomocy dobrej rady to zawsze jest ona. Jesli sobie kogos znajdzie to dobrze, bede sie cieszyl jej szczesciem.

tak z pewnoscia wszyscy to Ty działaj podrywaj laski . A nie z nami tu siedzisz.

offerma Konkretnie to ma byc inteligentny, po dobrej szkole, bez nalogow, ubranie dla mnie jest wazne i myslcie o tym co chcecie, starszy, zabawny, mily, wyrozumialy i kulturalny. tak z pewnscia wszyscy... ale ja juz taka jestem. ze na poczatku to moge wszystko olewac ale jak juz ktos mi sie podoba to po prostu masakra.

tak z pewnoscia wszyscy skumaj że dziewczyny szukają takich kolegów robisz za pomoc i osobę do wypłakiwania. W ostateczności za chłopaka. Oczywiście do czasu bo gdy pojawi się jakiś przystojniak dostaniesz kopa w d........

Staram sie, ale gdzie ja kogo bede o tej porze podrywal na ulicy nikt nie lazi o tej porze :P, jeszcze dzis mam sporo nauki, za ktora sie wezme jak w domu bedzie cisza.

tak z pewnoscia wszyscy skumaj że dziewczyny szukają takich kolegów robisz za pomoc i osobę do wypłakiwania. W ostateczności za chłopaka. Oczywiście do czasu bo gdy pojawi się jakiś przystojniak dostaniesz kopa w d........ Wiem wielokrotnie o tym czytalem, ale wiem tez, ze jak ja mam problem to ona tez przytuli i wyslucha. Rozumiem, ze taka Jestes, ale zawsze sie mozesz starac zmienic, wiem, ze jest to trudne, bo mi tez ciezko z niesmialoscia walczyc. Gdzie wy te konta zakladacie ?

"Konkretnie to ma byc inteligentny, po dobrej szkole , bez nalogow, ubranie dla mnie jest wazne i myslcie o tym co chcecie, starszy, zabawny, mily, wyrozumialy i kulturalny." należy dodać z mieszkaniem i dobrą pracą najlepiej bogaty;)

spoko. będziesz jej "gejfriendem" albo inaczej "przyjaciółką z penisem". skoro ci z tym dobrze to jaki problem. Mi to nie przeszkadza, traktuje ja jako przyjaciolke :)

tak z pewnoscia wszyscy to chociaż ją wykorzystaj żeby poznać jaką jej koleżankę.

tak z pewnoscia wszyscy to chociaż ją wykorzystaj żeby poznać jaką jej koleżankę. No ona mi obiecala, ze z ktoras mnie zapozna, ale najpierw pojdziemy do sklepu i mi wybierze jakies stylowe ciuchy, ja gustu nie mam. :P

tak z pewnoscia wszyscy próbowałeś się do niej dobrać ? Zaprosilem ja na kawe i ona wyczula, ze ja cos probuje ona wtedy powiedziala, ze nikogo nie szuka, ale na kawe i tak poszlismy i tak jakos sie polubilismy.

No to ten co mi sie podoba to jest wysportowany, wysoki, niezbyt dobrze sie uczy ale jakos daje rade na poprawkach, zabawny, rasista i niezbyt mnie lubi...