Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marsecza

Jedynym mezczyzna ktory rzeczywiscie moze kochac kobiete jest jej wlasny ojciec!

Polecane posty

Tak to najlepiej siedzieć w domu z tatusiem i mamusią. Ambitnie nie ma co.

To wszystko nie do końca prawda, ale jest tak, że tylko ta kobieta moze mieć odpowiedniego faceta, która potrafi być sama.

Gość efdefde
DOKŁADNIE!!! ojciec cię nie zostawi z żadnych powodów a facetowi wystarczy że nie za dobrze obciągasz i po związku...hehe bezwarunkową miłość dają tylko rodzice .,,," -- podpisuję się pod tym w 100% :O

Gość izia87
mój tata mnie bardzo kocha powiedział kiedyś że jestem najpiękniejszą kobietą dla niego,w sumie jestem najstarsza z 3 siostr i jego oczkiem w głowie,a teraz zrobiłam go dziadkiem:)

Wlasnie. Rodzice kochaja dzieci miloscia bezwarunkowa. Jesli chodzi o mojego ojca to on nie wychowa moich synkow na brutali, wychowuje ich po prostu na prawdziwych mezczyzn, a ja czasami w niedziele spedzam ze swoimi synkami te kilka godzin. Wezme ich gdzies na plac zabaw, na lody. Ale cala reszte zajmuje sie moj tata, i sam powiedzial mi zebym nie wtracala sie do jego metod wychowawczych.

Żyjąc w takim domu i patrząc na taki zwiazek rodziców nawet ci sie nie dziwię autorko że takie głupoty pieprzysz... Moze i większość nas facetów to dranie ale to wy kobiety nas też tak wychowujecie a podobno faceci nie pomagają wam w wychowaniu dzieci... Ot i zaklęte koło chorych relacji. Psycholog by ci wiele rzeczy mógł uświadomić jak bardzo zły wplyw na twoje postrzeganie związków ma wlasnie twoj ojciec... Temat rzeka aż szkoda czasu tlumaczyc bo i tak pewnie wiesz lepiej prawda? Pozdro

Gość no tak faceci nie pomagają w
w wychowywaniu dzieci. A jej ojciec co robi wychowuje jej dzieciaki za nią. Wasza rodzina to sprawa dla prokuratory i kuratora rodzinnego.

Wiesz, tylko w pewnym momencie w Twoim życiu zabraknie mamusi, z której Twoj własny ojciec a jej mąż zrobił służącą. Zabranie kochanego tatusia i powiedz mi co wtedy? Matka POWINNA być przy dziecku ciągle, a Ty jesteś z nimi tylko kilka godzin. Współczuje "Twoim" dzieciom. Nigdy nie chciałabym mieć takiej matki jak Ty. Nawet nie masz prawa głosu odnośnie ich wychowania, bo przecież Twoj ojciec wie lepiej?

Gość andrrrr
fhg- uważasz że każda kobieta jest przez faceta wypieszczona ? :O

Gość gorzej będzie jak matka
umrze, ojciec umrze co ona wtedy zrobi z dziecmi:(

Ja jestem matka. Moi rodzice sa jeszcze mlodzi, wpelni sil, napewno nie mogloby ich jeszcze tak wczesnie zabraknac. Jesli chodzi o wychowanie moich dzieci to moj tata powiedzial mi ze chlopcy w wieku moich synkow potrzebuja glownie meskiego wzorca. I moj tata nim jest wiec dlaczego mialabym sie do czegokolwiek wtracac? A poza tym nie potrzebuje mezczyzny.

Jakaś życiowa porażka z Ciebie kobieto. Sprawa dla psychologa... Może jeszcze tatuś zaspokaja Cie seksualnie? Przepraszam za bezpośredniość :)

Lecz sie. Po prostu sie lecz. Ostra i Dluga psychoterapia tylko sprawi ze twoje dzieci nie beda stracone. Inaczej wychowa sie następne pokolenie patologii.. Jakas ty głupia to szok. Wybacz ale to nie złośliwe tylko szkoda mi twoich dzieci po prostu. Żal naprawdę że taką matkę mają...

Ojciec by mnie nawet nie dotknal(seksualnie), po prostu dba o mnie i kocha mnie dlatego mi pomaga. I niby dlaczego zal ci moich dzieci, skoro niczego im nie brakuje. Moj ojciec powiedzial mi ze zaden inny facet nie pokocha moich dzieci, ze jedynym czlowiekiem ktory moze im zastapic ojca jest on sam. I jesli sie wyprowadze od niego z domu to zrobie tym swoim synkom wielka krzywde. Oni sa juz wpatrzeni w dziadka jak w obraz. Moj ojciec w ten sam sposob wychowywal moich braci. Do mojej matki ma troche zalu, poniewaz moja mama po mnie nie chciala miec juz wiecej dzieci.

Tata to tata tamto. .. Lecz sie oj lecz. Szkoda słów a tym bardziej dzieci co maja tak niedojrzała matke. Żegnam

jezus ten człowiek ma na Wasza rodzine maksymalny wpływ :o co on za brednie wam wpaja? Jezusie..

To prawda:D moj ojciec jest zazdrosny o mnie i o moja siostre, nie lubi naszych facetow ale to jest calkiem naturalne. Ale jednak moj ojciec jest najwspanialszym czlowiekiem w moim zyciu, gdyby nie on to nawet matka by mi teraz nie pomagala.

Gość ojtewe
Musicie chyba zalozyc rodzine z tatusiem :-O

Moj ojciec jest czlowiekiem bardzo rodzinnym, zalezy mu na rodzinie. Nigdy sie na nim niezawiodlam, poza tym w tej rodzinie my wszyscy jestesmy zalezni od mojego ojca, mowie tutaj szczegolnie o finansach.

Moja siostra nie chce miec dzieci, wiec nie szuka faceta. Mnie rowniez facet nie jest potrzebny, moj brat ma zone, dwojke dzieci i trzecie dziecko w drodze on jedyny z naszej czworki zalozyl prawdziwa rodzine, drugi brat rowniez nie chce sie z nikim wiazac, nikogo nie szuka, mimo tego ze moj ojciec go popedza bo chce by moj drugi brat zrealizowal sie jako mezczyzna.

Szok! To nie jest naturalne, to jest CHORE. Gdyby nie ojciec miałabyś normalne życie... I pewnie byłabyś szczęśliwa z normalnym facetem, a nie... tatusiem. :o straszny niesmak

Widocznie zazdroscisz mi ojca ktory jest dla mnie dobry, ktory robi wszystko bym nie musiala sie meczyc w zyciu a moje dzieci maja bardzo dobrego i kochanego dziadka ktorych postanowil ich wychowac na swoj sposob, najlepiej jak tylko moze i z tego co widze moi synkowie sa wpatrzeni w niego jak w obraz, we wszystkim go sluchaja.

Zazdroszcze Ci wspaniałego dzieciństwa które podejrzewam, że miałaś. Ale nie zazdroszcze ojca dyktatora, Ty tego nie widzisz. Obyś szybko przejrzała na oczy, albo nigdy bo Twój płacz i nienawiść za zmarnowane lata nie sięgną granic... Żegnam :)

Gość a ja ci współczuje
Ojca manipulanta! Zostaniesz sama do końca życia!

Gość ojcostwo ma swoje prawa
:)

Gość dffaafdfd
Ojciec idiota a matka niewolnica.

Gość masz rację autorko :)
ojciec zawsze będzie najlepszym facetem dla kobiety :)