Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MozeWyPomozecie

Czy ktos moze sie wypowiedziec

Polecane posty

Gość MozeWyPomozecie
nikt takiego nie mial?

Gość po bebilonie comfort
Ja bym takiego wozka nie kupila po pierwsze ze on jest tylko dobry jako wozek geboki po 2 nie ma skretnych kolek po 3 jest strasnzie ciezki wiele wad bym wymienila niestety

Gość MozeWyPomozecie
ja znow bym nie chciala wozka ze skretnymi kolkami.

Gość po bebilonie comfort
wiemco pisze ja mialam adbor cos strasznego tzn na te puerwsze 4 miesiace jako glebaki OK bardzo blam za dowolona ale potem koszmar szybko sie go pozbylam .

Gość Mamuskaaaa
Mi sie tez podoba i ewentualnie z raf pola tez jest fajny waga chyba ta sama

Gość MozeWyPomozecie
to jakie sa wady tego wozka jako spacerowki?

Gość Mamuskaaaa
mi tam malo kolowe i skretne nie podobaja sie wole normalny

Gość a ja powiem tak i
ładnie wyglada , fajny kolor i jest tani Na pewno jest ciezki, ale na zime czy zimna wiosne i jesien dobry Poza tym cena niska i jak ci sie podoba , a liczysz się z tym , ze wózek bedzie ciezki to kup Przynajmniej dzidzia bedzie miała nowy wózek

Gość Mam ADBORA
Jest bardzo podobny do tego i powiem ci ze na pierwsze miesiace moze byc, ale strasznie ciezko nim skrecac jest wielki ze nie do wszystkich sklepow sie miesci- a zawrocic nim w sklepie to wielka sztuka i meczarnia, do skladania i noszenia fatalny, strasznie ciezki... Spacerowka wogole nie udana poprostu ciezar przy skretach... Najwazniejsze w wozku to skretne kola, teraz juz wiem... Moja corka ma 6 miesiecy i teraz kupilam jej spacerowke baby designe super rewelacja! Poprostu dla mnie wozki dwufunkcyjne sa ogolnie nie udane, ze spacerowke i tak trzeba kupic... jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego... Zalety tego wozka to tylko dobre wyposazenie no i jest cieply zima...

Gość gulu gulu
a ja wam powiem , że wózek jest po prostu rewelacyjny ! Na moim osiedlu jak urodziłam Nataszę nie było dróg ani chodników . Wózek dobrze trzymał się podłoża , dziecko w środku nie podskakiwało na każdym dołku no rewelacja. Miał tylko jedną wadę , jeżeli przekładałam rączkę tak żeby dziecko widziało drogę to wózek pchał się koszmarnie . skręcał sam . w ogóle nie dało się z nim iść , Ale zawsze możesz prowadzać dziecko twarzą do siebie ;))