Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frenqensis

Jestem brzydka i samotna, porozmawia ktoś ze mną?

Polecane posty

Gość Arnold Boczek
i skoncz ta prowokacje bo ja juz cie rozpracowalem :). Dobranoc.

Gość Ayo92
Nie jedz w żadnym Mcdonaldzie bo to całkiem niszczy zdrowie.. napisz na moje gadu 31830891 to może Cię wespre duchem, albo Ci jakoś doradzę:) przecież nie będziemy pisać na forum:p

Gość mamy cie pocieszać czy
jeśli ktoś cie pokocha naprawdę to na pewno nie za wygląd tylko za charakter przeciez tak przynajmniej mówią mądrzy ludzie:P

Gość frenqensis
jeśli.. czyli ile mam na to szans 10% ?? bo wtedy aż 90% na zostanie samotną zgorzkniałą panną...

Gość frenqensis
i tak powszechnie wiadomo, ze w dzisiejszych zepsutych czasach liczy sie tylko wygląd, dlatego osoby takie jak ja są zdane z góry na samotność

Gość frenqensis
Ayo92 ja bym jednak wolała porozmawiać tu, nie che podawać swojego prywatnego gg

nie wiem ile masz na to %..... zależy jaka jesteś towarzyska na pewno masz większe szanse na miłość niż wytapetowana pustak z solarium

Gość frenqensis
w towarzystwie znajomych czuje się super, oraz kobiet, gorzej gdy muszę porozmawiać z jakim kolwiek facetem.Spinam się, nie odzywam, markotnieje. Nie potrafię rozmawiać z mężczyznami, bo czuje, ze oni nie chcą rozmawiać ze mną ze względu na ten mój nieszczęsny wygląd właśnie. Oceniają mnie, mają za nic...nawet na mnie nie patrzą w przeważającej większości, jestem dla nich jak powietrze

Gość buuuhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesteś nudna i nie masz nic do powiedzenia, autorko :D w kółko pieprzysz, że liczy się twarz i cokolwiek napiszemy, to ty i tak wiesz swoje, więc po cholerę ten topik? mamy w milczeniu czytać twoje żale i głaskać cię po główce?

Gość frenqensis
prawdopodobnie jestem i nudna, w sumie czego sie można spodziewać po brzyduli? Zajmującej osobowości i ogromu doświadczenia życiowego zdobytego przed tv bądź przed PC? Póki co za przeproszeniem nic mi nic konkretnego nie napisał...i o kant dupy te wasze rady

nudna i agresywna, nie usłyszałaś tego, czego chciałaś, to zaraz się rzucasz, że nasze rady są chujowe :D ty się naprawdę dziwisz, że nikt cię nie lubi, skoro się tak zachowujesz? :D

Gość frenqensis
no co ja mam zrobić? Pójść sie powiesić?

Gość idz na impreze o tej godzinie
wejdziesz za darmo :classic_cool:

Gość frenqensis
ale to nie była agresywna odzywka, tylko wyraziłam swoja opinie Zresztą nic dziwnego, że mi nerwy puszczają, jakbyś byłą całe życie wystawiana na pośmiewisko, albo równana z błotem to tez by ci puściły . A ja zawsze jestem b. miła, kulturalna, bronie innych... a w zamian co? stos obelg...

Gość frenqensis
o ile mi wiadomo na imprezie ściany sie nie walą, żebym szła je podpierać...

ależ ja byłam taka jak Ty :)

Gość ffffdfddff
frenqensis masz zaczerniony nick na kafe?

Gość frenqensis
buuuhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaa co znaczy byłam? To nie możliwe, gorzej żałosnego człowieczka na tej planecie a już na pewno w tym kraju nie uraczysz:O

Gość frenqensis
nie mam, ale lubie tu posiedzieć, bo w końcu dla kogoś kto nie ma życia osobistego, to miejsce jest idealne by poczytać o problemach prawdziwych ludzi:O

Gość frenqensis
to co lepsze prochy, sznurek, tory czy gaz? Pytam poważnie

tu nie ma prawdziwych problemów same brednie na tym forum najlepiej idź spać i nie smutaj juz;)

Gość mała łz@
:D

a jednak :) byłam bardzo żałosnym człowieczkiem :) dlatego wiem, co czujesz i tak na Ciebie naskakuję, bo mi żal, że marnujesz życie tak jak ja kiedyś

Gość frenqensis
nie mogę już nawet spać...

Gość mała łz@
To w takim razie podpowiedz naszej autorce topiku o sposobach, jakimi się posłużyłaś aby odmienić swoje życie? :)

Gość frenqensis
buuuhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaa to jak z tego wyszłaś?

facet zrobił mi bobla na twarz i odrazu zrobiłam się ładniejsza

Gość frenqensis
pocałuj mnie w dupe podszywie

podszywaczu :D autorko - po prostu przestałam o tym myśleć. Zajęłam się układaniem sobie życia - wykształcenie, dobra praca. Trochę zajęłam się innymi - wolontariaty, fundacje. I przede wszystkim zmieniłam nastawienie, bo taki zakompleksiony człowiek wysyła innym sygnały "zostawcie mnie, nie nadaję się do niczego, nie patrzcie na mnie". A wystarczy się uśmiechnąć, mieć zawsze coś ciekawego do powiedzenia, obracać się w ciekawym środowisku (bo jeśli idziesz na imprezę, na której celem jest złowienie kogoś do łóżka, to nic dziwnego, że nikt Cię nie słucha). I naprawdę, wygląd ma gówno do rzeczy. W wyglądzie niczego nie zmieniłam. Tylko psychika i nastawienie. Btw, czemu siedzisz przed kompem i tv? Nie masz z kim wyjść, o.k., ale nie uczysz się? Nie interesujesz się niczym?

Gość frenqensis
no ok, a czy jesteś samotna, brak ci partnera, ile masz lat?