Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Drogę wytycza sie idąc

ludzie dlaczego jeszcze nie śpicie?

Polecane posty

do zona pijanego meza - wiesz.....to jest trochę smutne. Mam nadzieje ze to tylko tak wyglada. Ze Ty sie o niego martwisz (pewnie go mocno kochasz) a on... hmm no własnie co on Ci mówi po takich akcjach. Docenia to chociaż co robisz? Przeprasza? Odzywasz sie do niego nastepnego dnia?

Gość do Hose Antonio
dlatego bo postanowiłes: znalezc kobiete seksowna,niebezpieczna,niepokorna i niegrzeczna. Wiekszośc z tych określeń któr użyłeś odnosi sie do sekualnosci. Szukasz kobiety do zaspokojenia potrzeb wrrr

Gość co wy tam wiecie o.....
nie spie juz 52 godziny...... nie mogę sie złamać

Gość high hopes
ja nie śpie bo co 4 godziny musze brac lekarstwo:/

Mylisz się.Ma byc seksowna dla mnie,nie musi byc seksowna dla tlumu.Niepokorna,niegrzeczna i niebezpieczna wcale nie odnosi sie do seksualnosci,tylko do osobowosci.Nic na to nie poradze ze nie lubie kobiet ktore trzeba ciagnacza nos do przodu.Juz taka mialem co caly zwiazek musialem ciagnac ja za nos,bo sie tlumaczyla ze nie umie,ze nie da rady,a gowno prawda byla leniwa!

Gość zona pijanego męza
bardzo watpie ze mnie przeprosi, (narazie do siebie gadal, że jest glupi ze tyle wypil itp) nie wiem co mam zrobić jutro zla jestem na niego bo pojechalismy do znajomych z dzieckiem ma troche ponad rok i mowilam ze pojade i wezme dziecko jak wrocimy wczesniej a wrocilismy po pierwszej do domu bo wazniejsza byla wodka, mala już marudna byla ale nie mogla spac dopiero w samochodzie padla i chyba z 10 razy go prosilam ze dziecko juz zmeczone itp i nic w koncu wyszlam i powiedzialam, że jak zaraz nie zejdzie to pojade sama do domu i teraz sobie tak mysle ze ma teraz kare za to ze mial mnie i dziecko w nosie

Gość do Hose Antonio
Kobieta której szukasz bedzie tylko krótkim epizodem w Twoim życiu. Nie wytrzymasz z dominująca kobietą. Takie kobiety lubią rządzić a z czasem przytłaczać. Zamiast tego znajdź sobie po prostu pracowitą i zaradną

Gość zona pijanego męza
strasznie chaotycznie to napisalam ale chyba wiecie co chcialam przekazac

Alez ona tez moze byc pracowita i zaradna,byle twardo stapala po ziemi i wiedziala czego chce;)Kto wie moze to Ty nia zostaniesz:P

Gość do Hose Antonio
kobieta która wie czego chce? hahahaha Ja? Nie sądze bym była odpowiednią kandydatką. Nie spełniam wymagań:D Bywa ze mam zły dzień i potrzebuje wsparcia jak każdy człowiek. Nie ma cyborgów

Gość do Hose Antonio
To może ona miała depresje...to faktycznie moze być męczżce. Więc poszukaj takiej co nie ma:P ale nie pisz ze szukasz niegrzecznej i niebezpiecznej bo zobaczysz że potem cienka granica do zaborczej zazdrosnej. Miej się na baczności

Ta depresje.Poprostu lenia w dupie miala, zamiast partnerki,przyjaciolki,kochanki mialem w domu male dziecko.Teraz czas to zmienic.Kazdy jest w jakims stopniu zaborczy i zazdrosny:)Z jakiego wojewodztwa jestes?

Gość do Hose Antonio
z wojewódzctwa "daleko od Hose"

Gość ja wam powiem jak to jest
heeeejjjjj ludzie hose i do hose przestańcie. Idżcie sobie na priv bo zrobi się kolejny tasiemiec-temat nie na temat

Jaki priv,przeciez to jest forum,mozna pisac tu o czyms i o niczymO czym mam pisac,ze facet sie upil,i zonka dramatyzuje bo zyga?Upil sie to upil,bedzie potem zdychal ze 2 dni.Wszystkich chcialybyscie spantoflic i trzymac na lancuchu?

Gość ja wam powiem jak to jest
jak chcesz to załóz sobie taki temat i pisz tam o nim. Ale o nim kurwa

Gość do Hose Antonio
ja wam powiem jak to jest - nikt Ci nie kaze tu tego czytać. Ty sobie zalóż osobny temat o fetish pedanckich tematch

To co popiszemy jeszzcze,czy uciekamy bo jakis pajac sie nudzi,a Ty mowisz mi ze idziesz wprost przed siebie byle dalej od Ciebie czyli mnie;)

Gość na H c
czesć 🖐️

Gość na H c
"Alez ona tez moze byc pracowita i zaradna,byle twardo stapala po ziemi i wiedziala czego chce" w twoim przypadku prosciej bedzie zostac gejem i poszukac sobie chlopaka...

Gość do Hose Antonio
Halo;) dlaczego juz nie śpicie:P jest ktoś z wczoraj