Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek_xy_1980

nie chce miec w przyszlosci dzieci i przez to jestem calkiem sam

Polecane posty

Gość udw788
"nie ma nic bardziej rozczulajacego niz widok swojego faceta trzymajacego malenstwo na rekach. to dopiero jest meskie mrrrrr." Puknij ty się w głowę. Ojcowie w Polsce to ludzie z chorobliwą otyłością, z ginekomastią. Faceci zadziecieni w wieku 30-lat wyglądają na 47. Są spasieni, i są pośmiewiskiem dla innych. Zarabiają grosze. Są przepoceni i ubrani jak łachmaniarze. Spod koszuli wylewa się tłuszcz którego nigdy nie zgubią. Urolodzy wyraźnie stwierdzają: u mężczyzn którzy są ojcami poziom testosteronu opada, natomiast podnosi się poziom estrogenu -kobiecego hormonu odpowiedzialnego za opiekuńczość. Więc ciotami i pedałami są tatusiowie raczej, a nie kawalerowie. "nie ma nic bardziej rozczulajacego" no właśnie skoro rozczulasz się facetem a nie podziwiasz go za siłę fizyczną, męskość i niezależność, to znaczy że jest ciotą a nie facetem :) - usprawiedliwiasz swojego faceto-dziewczynkę. :)

Gość Liza@22
Hej ja też nie jestem fanem rozwrzeszczanej dzieciarni,przeraża mnie myśl o swoim własnym dziecku, że mogę go nie kochać albo kochac a nie lubić.Dlatego postanowiłam dać sobie z tym spokój ,odkąd pamiętam liczyłam się tylko Ja,nie wyobrażam się w roli matki ,to nie dla mnie.Ciąża i macierzyństwo to koniec życia a początek ery pieluch,kaszek i ogólengo syfu.No i po co mi to:P Jestem egoistką i dobrze mi z tym ,nie będe się zmieniać

Gość udw788 --polac ci
:D:D

Gość udw788 uogólniasz i mówisz
bzdury. Trudno wysnuwać ogólną teorię w oparciu o twoje żałosne doświadczenia (widocznie obracasz się w środowisku nieudaczników i ciot, więc takie są twoje obserwacje). Mnóstwo męskich mężczyzn, samców alfa i innych takich (jak zwał, tak zwał) chce mieć dzieci, bo dziecko, syn na przykład to jest ktoś, komu można przekazać szeroko rozumiane dziedzictwo, a prawdziwi mężczyźni najczęściej mają co pozostawiać. To jest sens tego, co robimy na tej planecie, co tworzymy, dóbr, jakie zbieramy. Tak jest od czasów, gdy pierwszy samiec alfa rysował bizony na ścianach swojej jaskini i żadne wysnute z dupy teoryjki autorstwa wiecznych piotrusiów panów tego nie zmienią. Boisz się, dupku, miłości i odpowiedzialności i przestań chrzanić farmazony na poparcie swoich niedojrzałych, egoistycznych teoryjek, obrażając przy tym mężczyzn, którzy chcą być ojcami. Żeby kwestia była jasna - nie mam dzieci i nie planuję mieć. Ale nie znoszę stereotypów i obrażania dla samego obrażania.

Gość wyjebane mam w te misski
udw788 zgadzam sie w 100%. Niemal kazdy przypadek jaki znam pasuje do tego opisu. Wiekszosc tatusi to niestety cieple, otyle, smierdzace, niedouczone kluchy.

Gość Modelowadziewiczka
udw788- półmózgu, jestem kobietą.

Gość Tamarka19866
czy was pogielo do jasnej ....??????????????????????????? z kim wy obcujecie? z malpami???? 90 procent mezczyzn to ojcowie. wszyscy spasieni, bez kasy???????? puknijcie sie w te durne łby

Gość Modelowadziewiczka
Jestem starym kaszalotem i nic innego mi nie pozostalo :(

Gość buahahhhaaaaaa
udw788 uogólniasz i mówisz--> odezwala sie stara mamuska z kaffe

Gość cyrk a nie topik
udw sadzac po nicku masz 33 lata i zadnej normalnej kobiety u boku, z nikim nie stworzysz rodziny, jestes ciota, ktora boi sie odpowiedzialnosci, jestes zerem, goniacym za kasa. Goń się,pedale. Widać, ze za wszelka cene chcesz pokazac, ze obce sa ci "tatusine" odruchy, tylko testosteron przewaza???haha. Oj żalosny człowieku. Przegrałeś zycie, stary kawalerze. Nie potrafisz zaozyc rodziny, zadbac o jej byt, jestes zerem.

Gość janusz w orencz...
paszli wy wszyscy w sraku :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jakbyś doczytał, ćwoku powyżej, to byś wiedział, że mamuśką nie jestem. Rozumiem jednak, że ten wysiłek przekroczył twoje możliwości :) Nie szkodzi, odpocznij sobie, a potem spróbuj znowu 🖐️

Gość cyrk a nie topik
w ogóle co za kretyński topik . Wszyscy normalni ludzie, no, prawie wszyscy zakładają rodziny, tak też przyczyniamy się do przetrwania gatunku. Czyli wszyscy, chcący mieć dzieci to jakieś zera? Czy was pojebało na noc? Udw idź ty w chooj koleś, z resztą jaki koleś, zniewieściały bogaty bubek bez ambicji i uczuć.

Gość NieLiza@
udw788 Też się zgadzam, tomek gdzieś się podział ?

Jem kupełe z kafełe :classic_cool:

Sram w ręcznik do wycierania rąk.

Gość oj dzieci,dzieci idźcie się
wszyscy napić :D🖐️

Gość wszyscy ci, ktorzy nie
lubia dzieci, nie chca ich miec, wyzywaja rodzicow powinni nie miec prawa do emerytury. Bo, debile, nikt na was nie powinien robic. a najepiej won za granice, bezuczuciowcy

Gość już to widziałam
Cóż, ja jestem już zajęta przez faceta o tych samych poglądach i trochę za stara dla Ciebie :)

Gość udw788
Przeciętny Polski Ojciec ma 175cm wzrostu. Inicjację przeszedł w wieku 26 lat i zakończył ja wpadką. Stąd stał się ojcem i wilekim utrwalaczem narodu Polskiego. Żyje w biedzie łapie pracę taka jaką moze. Ma kompleksy nieudacznika. Szuka pocieszenia w ramionach kobiety która go zaakceptuje. Nigdy nie był w teatrze nigdy nie był w operze, pzreczytał max 4 ksiązki w zyciu jeździ 15-letnim samochodem. jest niedomyty. Śmierdzi potem, łysieje, pracuje za 1300 miesięcznie. Chodzi do kościoła. ma ochotę zdechnąć ale wszystkie kobiety mu wmawiaja że taki właśnie ejst cel jego życia. W lustrze widzi 52-letniego spasionego dziada(choc ma 26lat), a wamwaijaą mu ze jest męski i słodki bo wychowuje kolejnego podpasionego nieudacznika. Doigra sie zawału przed 40-ką. Jeżeli nosi na sobie az 15kg tłuszczu ma szanse na szpital -"R" około 34. W domu smród burdel i bieda. jedynym ++bo dziecko, syn na przykład to jest ktoś, komu można przekazać szeroko rozumiane dziedzictwo, a prawdziwi mężczyźni najczęściej mają co pozostawiać++ osiagnięciem takiego polskiego nieudacznika jest wykarmienie dziecka do 18-ki i wysłanie do Prywatnej Uczelni w Wąchodzku. jego syn będąc wychowanym przy tatusiu robiącym za 1300, spasionym łysym brzydkim i przepracowanym, sam takim polskim nieudacznikiem się stanie za jakiś czas. Tatusiowie z ginekowmastia zazwyczaj niczgeo nie osiagaja i niczego nie sa w stanie dzieciom pozostawić. Bo całe środowisko nimi pogardza i robi sobie z nich przedmiot kpin. Tacy ludzie śmierdza kupą, potem, i są brzydcy. Ciężko by cokolwiek w życiu osiągali.

Gość już to widziałam to stara purc
hawa , chooj z nia :D:D

Gość Kalina989089
"" Przeciętny Polski Ojciec ma 175cm wzrostu. Inicjację przeszedł w wieku 26 lat i zakończył ja wpadką. Stąd stał się ojcem i wilekim utrwalaczem narodu Polskiego. Żyje w biedzie łapie pracę taka jaką moze. Ma kompleksy nieudacznika. Szuka pocieszenia w ramionach kobiety która go zaakceptuje. Nigdy nie był w teatrze nigdy nie był w operze, pzreczytał max 4 ksiązki w zyciu jeździ 15-letnim samochodem. jest niedomyty. Śmierdzi potem, łysieje, pracuje za 1300 miesięcznie. Chodzi do kościoła. ma ochotę zdechnąć ale wszystkie kobiety mu wmawiaja że taki właśnie ejst cel jego życia. W lustrze widzi 52-letniego spasionego dziada(choc ma 26lat), a wamwaijaą mu ze jest męski i słodki bo wychowuje kolejnego podpasionego nieudacznika. Doigra sie zawału przed 40-ką. Jeżeli nosi na sobie az 15kg tłuszczu ma szanse na szpital -"R" około 34. W domu smród burdel i bieda. jedynym ++bo dziecko, syn na przykład to jest ktoś, komu można przekazać szeroko rozumiane dziedzictwo, a prawdziwi mężczyźni najczęściej mają co pozostawiać++ osiagnięciem takiego polskiego nieudacznika jest wykarmienie dziecka do 18-ki i wysłanie do Prywatnej Uczelni w Wąchodzku. jego syn będąc wychowanym przy tatusiu robiącym za 1300, spasionym łysym brzydkim i przepracowanym, sam takim polskim nieudacznikiem się stanie za jakiś czas. Tatusiowie z ginekowmastia zazwyczaj niczgeo nie osiagaja i niczego nie sa w stanie dzieciom pozostawić. Bo całe środowisko nimi pogardza i robi sobie z nich przedmiot kpin. Tacy ludzie śmierdza kupą, potem, i są brzydcy. Ciężko by cokolwiek w życiu osiągali.""" udw - po tym co napisałeś z przykrością stwierdzam, że powinieneś iść się leczyć.

Gość wszyscy ci, ktorzy nie
lubie lizac psie jajca, tudziez odbyty

Gość Kalina989089
robię laskę księdzu po spowiedzi.

Gość Modelowadziewiczka
haha udw788 pojechałeś po bandzie:D Zgadzam się z przedmówczynią powinieneś wybrać się na jakąś terapię:D

Gość Modelowadziewiczka
Jem kupy chomicze :classic_cool:

Gość jenusz w orencz polac ci
Kalina989089 to ta stara debilka co zmienia nicki :D

Gość skjfaijfiawogfwe
Tiaaa a ten podszywacz, ktory tu przesiaduje to jest przyklad takiego bezdzietnego , skretynialego, brzydkiego i ciotowatego samca haha

Gość skjfaijfiawogfwe
Jestem jedną z nich :classic_cool:

Gość skjfaijfiawogfwe
eeee wypraszam sobie!!! jestem jedyna niepowtarzalna!