Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek_xy_1980

nie chce miec w przyszlosci dzieci i przez to jestem calkiem sam

Polecane posty

Gość tomek atomek romek
To nie miej durniu :O

Gość a to jest dobre do tomek
Stefanio Accencio Po 28/30-stym roku życia w Polsce NIE WOLNO: 10. nie wolno wyjeżdzać na wakacje / bo kojarzy się to z wyjazdem na kolonie, a to wolno było robić do 14-ski 11. nie wolno chodzić na koncerty Nelly Furtado, Madonny to dobre do 22. (czy wolno występować Bono'wi, lub Tinie Turner, czy nie są za starzy?) 12. nie wolno chodzić na dyskoteki czy do klubów 13. nie wolno kochać muzyki i odpływać przy niej 14. nie wolno oglądać MTV I VIVY 15. nie wolno czytać wymarzonych książek a juz na 100% Fantasy, SF, Czy Political Fiction / partnerka uzna to za dziecinadę 16. nie wolno opalać się 17. nie wolno dbać o szczupłą sylwetkę. 18. Kategorycznie nie wolno kupować komiksów dla dorosłych Milo Manary, mimo iz rysunki w nich sa arcydziełami: http://www.fumettando.it/news_fumetti/immagin i/etruscomix_manara.JPG co wypada?. Po 28/30-stym roku życia w Polsce WOLNO ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 1. wolno iść na spacer z dzieckiem 2. wolno bawić się z dzieckiem w piaskownicy 3. wolno karmić dziecko butelką 4. wolno wynosić śmieci z domu 5. wolno robić zakupy dla rodziny 6. wolno grillować na imprezie integracyjnej z firmy akwizytorskiej 7. wolno opłacać rachunki za mieszkanie 8. wolno podwozić ciężarną żonę do szpitala na 3 poród 9. wolno iść z żoną na płatnego publicznego sylwestra do Szkoły Podstawowej 10. wolno wyjechać na wakacje, ale koniecznie w asyście żony i dwojga dzieci 11. wolno iść z rodziną do kościoła 12. wolno iść na komunię, chrzciny, i pogrzeb 13. wolno iść do chorej matki do szpitala, ale koniecznie z żoną i dziećmi. By babcia widziała że zostawiła po sobie 25% materiału genetycznego i jej życie miało sens. ( Jeżeli dzieci nie będą się kwapiły do odwiedzin babci, w wyniku braku dobrego konatku z nią, wolno je sparać kablem od prodziża po głowie) 14. wolno czytać ale tylko Kapuścińskiego, Wojtyłę czy Szymborską. by partnerka szczyciła się zainteresowaniami męża przed koleżankami. Co jest wskazane. Czyli co wbije rodziców i partnerkę w dumę: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++< br /> 1. wskazane jest zaciągnięcie kredytu na nowe większe mieszkanie - Centrum Wawy, 200mkw, koszt 2mln PLN 2. wskazane jest zaciągnięcie kredytu na nowy samochód "Audi A6" 3. wskazane jest pozostawanie w pracy do 23:45 4. wskazane jest poszukanie dodatkowej pracy na Sobotę i Niedzielę 5. wskazane jest objadanie się golonką na kolację 6. wskazane jest przytycie 20kg oraz unikanie fryzjera. To sprawi że partnerka będzie spokojniejsza o zainteresowanie mężem ze strony innych kobiet. 7. wskazane jest spłodzenie 4 dzieci -chluba dla rodziców przed innymi emerytami. 8. wskazany jest pierwszy zawał przy 34-ce. To będzie świadczyło o oddaniu rodzinie, i angażu w tzw. zaradność.

Gość Berferet
No pięknie pięknie - widzę że młodzi Polacy to mądrzy, ambitni, ludzie mający własne cele, i życiowe pasje. Aż człowiekowi się serce raduje od takich wypowiedzi.

Gość tomek_xy_1980
😭💤

Gość udw788
niejednaniedwie "Tylko teraz faceci tacy zniewieściali i oni by chcieli dzieci, seks z miłości, przytulanie i buziaki. K**wa co się z Wami dzieje faceci?!" Ale to tylko wypedalony offerma chce dzieci. Nie ma studiow, zarabia 1000, pracuje fizycznie dorywczo, zyje na utrzymaniu rodziców. On tylko jest przykładem biedy polskiej której chce się miec dzieci. Im więcej tym szczęsliwiej. Nic w zyciu nie otrzymał od rodziców prócz kultu wartości rodziny dzieci i życiu w smrodzie za 700pln. To jedyna osoba na forum mająca 38 lat która sufituje i marzy o dziecku. jest brzydki i nigdy nie miał laski.

Gość tomek_xy_1980
Offerma jest na rencie, pisali o tym.

Gość Do Tomek
Jesteś z Wrocławia, a piszesz jakbyś mieszkał na wsi. Nic dziwnego, że żadna cię nie chce.

Gość jhgfhdg
ja mam jedno i w pełni się z wami zgadzam.

Gość udw788
"- chyba żal im tyłek ściska że sami siedzą po uszy w obsranych pieluchach więc innym źle życzą." dokładnie zasrali swoje zycie pieluchami. Roztyli sie i posiwieli od problemów i przepracowania. teraz chcą innych wciągnąc w syf w jakim sami zyją. Z mojej Podstawówki najgłupsze dziewczyny mają po 2 dzieci. najgorsze uczennice, które dodatkowo nie grzeszyły urodą. Powychodziły za kołków i strzelili po 2 dzieci. Dopiero po 2-gim polecieli do ginekologa by ich uświadomił jak się zabezpieczać. Naprawdę -najmniej zdolni, średni z urody, bez perspektyw - takim ludziom "zabezpieczanie się" wymyka się z rak i wpadają. Lecz na zewnątrz: założyli celowo, pod kontrolą rodziny, by utrwalać naród bo sa dojrzali. Zakłamany plebs. :)

Gość Do Tomek
tomek_xy_1980 Offerma jest na rencie, pisali o tym." Możliwe, bo kiedy nie wejdzie się na forum, ten jest.

Oj niewrażliwcy....współczuje wam...kiedy dobijecie 40 stki będziecie żałować swojej decyzji,będziecie chorować,mąż pozna inną młodszą,odejdzie, a wy nie będziecie miały nawet do kogo zadzwonić,nikt wam nie poda szklanki wody,leku,będziecie UBEZWŁASNOWOLNIONE.Wiem po mojej ciotce-ma 60 lat,wybrała wygodny model życia,w młodości była nieprzeciętnie piękna a teraz do psa woła -mój Rafałek (a wabi się Rafi) a do kota -Agusia.Koszmar.Mozecie mnie teraz zjeść!Czekam hahah :)

Gość możesz się zesrać kijanka
a teraz pisz sobie co chcesz 👄

Gość i wszystko jasne...
"25.06.2011 To już niedługo" ;)

Gość tomek_xy_1980 masz kompleksy
??

Gość udw788
kijankaa123 jestes naiwna. Skąd wiesz czy twoje dziecko cię nie porzuci, kiedy staniesz się stara i schorowana?. W mojej rodzinie 2 dorosłych silnych synów oddało ojca do domu starców. nikt się nei chciał nim zajmować. Każdy się go brzydził. Posiadanie dzieci nie chroni przed updakiem na starość. Nie odwiedzaja go. Mają swoje życie, swoje kochanki i swoje uciechy mimo ze każdy z nich ma po 45-ce. Są silnymi bykami(z wyglądem 36-latków) którzy włóczą się po domach publicznych i zaliczają panienki.

Gość kijanka zasrała sobie życie
i robi atut z dziecka bo gnije w domu i się nie przyznaje. A pachnąca robi kupkę twój dzieciak. jeszcze kiedyś cię pobije jak mu nie dasz kasy. :) - życzę ci z całego serca rozczarowań dzieckiem.

Gość ttgkotgkotkgotkg
Hmmmm no to chyba z wami cos nie tak,skoro WSZYSCY wasi znajomi marza o dziecku, maja je czy planuja hmmmm.. wspolczuje wam zerowej wrazliwosci, a przede wszystkim braku taktu i szacunku. bo obsranymi bachorami mozecie byc wy. od innych dzieci wara. zalozcie sobie czaty "nie chce miec bachora, kto tez?" i tam szukajcie sobie takich świrów jak wy. powodzenia dla mnie najbardziej zniewieściałym, beznadziejnym i nieodpowiedzialnym, nie męski i nie dojrzalym facetem jest ten, który nie chce miec dzieci. papa

Gość Modelowadziewiczka
kijanka piona! chociaz jedna normalna wsrod tych cyborgów.

Gość Do Tomek
"Mam ten sam problem,nigdy nie chcialam miec dzieci i nie chce ich miec,za to moj narzeczony mowi ze jedno dziecko nam sie przyda bo co to za rodzina bez dziecka,no i co czuje ze kiedys bede musiala sie nagiac do oczekiwan bo inaczej odejdzie...mnie samej juz brakuje argumentow. Współczuję takiego.

Gość po kiego uja zaczynacie
:Owiadomo ze matki beda przeciwko innym i na odwrot :O :O

Gość Modelowadziewiczka
ale ja nie jestem matką.

Gość ozeszkurwajegomac
"dla mnie najbardziej zniewieściałym, beznadziejnym i nieodpowiedzialnym, nie męski i nie dojrzalym facetem jest ten, który nie chce miec dzieci." Dla mnie wrecz odwrotnie,

Gość Modelowadziewiczka
dla mnie tez facet nie chcacy miec dziecka to jakis niedojrzaly pedal. widac,ze mial w domu malo milosci a co za tym idzie nie potrafi okazywac uczuc, boi sie odpowiedzialnosci i jest malo wraziwy, o ile w ogole jest:D nie ma nic bardziej rozczulajacego niz widok swojego faceta trzymajacego malenstwo na rekach. to dopiero jest meskie mrrrrr.

Gość udw788
dla mnie najbardziej zniewieściałym, beznadziejnym i nieodpowiedzialnym, nie męski i nie dojrzalym facetem jest ten, który nie chce miec dzieci. Przepraszam ale każdy facet którego znam a który marzy o dziecku jest tak zwana ciotą. Brzydka twarz 8kg tłuszczu, zakola okulary. Zawsze klasowa niedojda kopana przez silnych. Żadnych dziewczyn przed 19-stym rokiem życia. Biedni rodzice. Bieda w domu. Wystraszony, zakompleksiony chłoptaś - tylko tacy marzą o dzieciach i zamknięciu się w domu. I trafiają na dziewczyny z tego samego pułapu. Brzydkie kiepsko uzdolnione krótkonogie. razem się dobiorą i szukają celu w pieluszkach. Tylko społeczne niedojdy z defektami robią sobie spermą sens zycia. Moze jesteś nieudacznikiem i uważasz się za wyjątkowego przez swoje nieudacznictwo i okaleczenie biologiczne? Tacy jak ty nigdy nie szukają lepszej pracy, nigdy nie kupują dobrego samochodu, nigdy nie remontują mieszkania, nigdy nie jadą nad morze. Całe życie robią za minimalną stawkę z pocałowaniem w rękę. A potem dzieci takich jak ty, są pośmiewiskiem w szkole.

Gość Modelowadziewiczka
aaaaaaaaa zapomnialam, swiadczy to o ogromnym egoizmie, facet taki musi miec wszystko tak,jak on chce, nie potrafi sie poswiecac i podporzadkowywac chociazby planu dnia pod kogos, widac,ze lubi wygode, niezaleznosc i brak odpowiedzialnosci za kogos. przykre to

Gość tez zawsze nie chciałam miec
dzieci..odkada pamietam. nawet jak byłam bardzo mała to do dzis pamietam jak pytałam sie wciaz babci czy jak nie bede miała meza to to mi zagwarantuje ze dzieci tez nie bede miała tak bardzo nie chciałam ich miec. pamietam jak mnie zawsze ta mysl przerażała...odrzucała. ale natura robi swoje i instynkt wczesniej czy póxniej daje o sobie znać. przez ostatanie miesaice mysle ze to ten czas...i czesto mysle o tym ze chce miec dziecko. nie oszlałam na ich punkcie, ale zwyczajnie i po prostu chce w swoim zyciu takiego malucha. przeraza mnie tylko sama ciąża, ból, poród. chciałabym zamknac oczy i juz obudzic sie z dzieckiem na rękach. to moje marzenie. i pojawia sie taka mysl ze zadna wycieczka, nowy sprzet i cokolwiek innego nie zastąpi ci tego marzenia.

Gość Modelowadziewiczka
udw78- co ty pierdolisz??:D wlasnie jest wrecz odwrotnie. ja wszystkich ktorych znam i chca miec dzieci maja odwrotne cechy, niz te, ktore opisalas.

Gość Tamarka19866
udwa skad ty sie urwalas?????? o_O Gdzie ty zyjesz? w buszu? haha . wystarczy spojrzec na znane osoby, dobrze wygladajacy, dobre pieniadze zarabiaja, kase maja, kariere i dzieci tez. Czyli rozumiem, że 95% meżczyzn to brzydkie niedorajdy bez perspektyw na przyszosc, ktorzy wywodza sie z biedoty i ich jedynym celem jest plodzenie dzieci??? No no ciekawe spostrzeżenia na sam koniec dnia!:D Uśmialam sie, nie ma co:)

Gość wyjebane mam w te misski
ja tez nie wyobrazam sobie posiadania dzieci. ograniczaja czlowieka we wszystkich aspektach zycia. ani to isc do pracy, bo dziecko ma 8 lat i nie poradzi sobie w domciu, ani na zakupy, do znajomych, impreze, nigdzie. tylko siedziec w domu i nianczyc bachora.

Gość Modelowadziewiczka
W nocy zakradam sie do pampersa i wyjadam stechle kupy po czym smaruje nimi moje rylo i tak wychodze do pracy :D