Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek_xy_1980

nie chce miec w przyszlosci dzieci i przez to jestem calkiem sam

Polecane posty

Gość rerytrytrytyt
uwd przecież ty masz spaczony umysł przez to,ze byles popychadlem w szkole a twoj ojciec to byl stary, brzydki, gruby buc bez kasy i inteligencji . biedaczek z ciebie:( powinnismy ci pomoc:(

Gość tomek_xy_1980
Po czym wkładam wacka do lodówki i czekam aż obrośnie lodem.

Gość rerytrytrytyt
Każdego pierwszego poniedziałku miesiąca o północy ubieram się w kostium batmana i ganiam z bezpańskimi psami po miejscowym zoo

Gość PISZE RAZ RESZTA TO PODSZYWY
podszywaczu naprawde uwazasz,ze jestes smieszny? niezly burak;D nikogo to nie smieszy kretynie, dlugo zajmuje ci wymyslanie tych zalosnych tekstow???? gimgówno ktore nie moze spac?

Gość rerytrytrytyt
Zakładam maskę supermana i przebiegam radośnie nad blokami, pomrukując z rozkoszy, że na moment jestem panem mojej wioski. :classic_cool:

Gość udw788
matki Polki jesteście otyłe i wasi faceci tatusiowie też. Cierpicie kiedy widzicie atrakcyjnych zadbanych 38-latków na ulicach. Chcecie byc jak one piekne, wolne, kobiety, ale musicie najpierw zrzucić po 15kg, a moze 20kg? :) cieszcie się ze swoimi partnerami "NIESEKSUALNYM ZAINTERESOWANIEM SOBĄ" buhahhahaha :)

Gość udw788
matki Polki jesteście otyłe i wasi faceci tatusiowie też. Cierpicie kiedy widzicie atrakcyjnych zadbanych 28-latków na ulicach . Chcecie byc jak one piekne, wolne, kobiety, ale musicie najpierw zrzucić po 15kg, a moze 20kg? cieszcie się ze swoimi partnerami "NIESEKSUALNYM ZAINTERESOWANIEM SOBĄ" buhahhahaha

Gość PISZE RAZ RESZTA TO PODSZYWY
Wącham bąki woźnej z przedszkola nr 2 w Kałopircach Dolnych gdzie prowadzam swą niedorozwiniętą młodszą siostrę. 🖐️

udw788 słuchaj, piszesz bzdety,ale ja nie o tym chcę pisać. Sugerujesz, ze wszystkie matki polki mają nadwagę i są nieatrakcyjne. Widzisz,ja mam nadwagę i muszę zrzucić parę kg a nie jestem matką i mam kilka koleżanek-matek, które są zajebiście atrakcyjne, szczupłe, opalone i pełne energii podczas zabaw z dziećmi, które (napiszę to z całą pewnością)-dodają im uroku. Nie chrzań więc proszę, że matki to tłuste krowy,bo większość jeśli chce -potrafi o siebie zadbać. W dodatku matki karmiące piersią szybko gubią zbędne kilogramy i wracają do formy, nawet lepszej niż sprzed ciąży. Nie pluj jadem na wszystkich ludzi, i kobiety i mężczyzn. I powiem ci, że jest mi zajebiście wstyd, gdy przy nich wyglądam średnio ze względu na kilka zbędnych kg. Zaznaczam, że jestem w trakcie kuracji odchudzającej i dobrze mi idzie, żeby nie było:D

Gość udw788
+++W dodatku matki karmiące piersią szybko gubią zbędne kilogramy+++ ale ich piersi tracą jędrnośc i staja sie obwisłe dlatego faceci seksualnie będą unikać sowich żon i szukać doświadczeń u jędrnych partnerek.

Gość Broanna Jodzik zaloyla czarny
nick specjalnie co za poswiecenie matki

Gość _Czuły Wojtek_
i co nam zrobisz offermo ? . Napisz cos, wybroń ludzi których podziwiasz :) chetnie posłuchamy jak to dziecko rozwija - tylko co?. Łysinę bęben boczki, i poczucie nieudacznictwa zycioweg ?:) buhahahahahhahahahahhahahahahahhahhhahhahah

Gość dzieci precz do wyra
.

Gość tomek_xy_1980
Precz :O

Gość tomek_xy_1980
To nie do ciebie scierko.

Gość kwestia tych hormonów
to ciekawa rzecz, ale dotyczy zupełnie innego zagadnienia. Należałoby się raczej zastanowić, czy obecny model wychowania jest słuszny. Czy słusznym jest "robienie z facetów bab" (także hormonalnie) poprzez skrajne włączanie ich od samego początku w opieke nad niemowlęciem, poprzez robienie z nich niemal drugiej matki. Przecież nigdy w przeszłości tak nie było - ciąża, połóg, opieka nad małym dzieckiem, to były domeny jedynie świata kobiecego, w których ojciec nie uczestniczył tak aktywnie, on pozostawał w świecie mężczyzn. Ojciec spełniał zupełnie inną rolę i włączał się w wychowanie później, brał pod swoją opiekę chłopca kilkuletniego i uczył go męskich rzeczy, nie przestawał być wojownikiem i myśliwym (dziewczynka pozostawała z matką na stałe). Ten model jest oczywiście w dzisiejszym świecie kompletnie nie do utrzymania w tak skrajnej formie, jak to było kiedyś, choćby dlatego, że panowie nie sprawdzają się już w typowo męskich rolach ("gdzie ci mężczyźni, orły, sokoły?" jak śpiewała danuta rinn :) ), więc role społeczne muszą się rozmywać siłą rzeczy. Ale to nie przez dzieci, moi panowie, robią się z was cioty :) Oj nie przez dzieci udw788 będzie zawsze mydłkiem i złamasem do kwadratu :)

Sram.

Gość tomek_xy_1980
Sram do wanny

Gość kwestia tych hormonów to
stara wariatka ktora nie moze przebolec atakow i pisze co rusz pod innymi nickami:D spr und potw :D

Dobra, spadam, niepotrzebnie próbowałam dyskutować, skoro gim-gówno ma ferie. Miłej zabawy, dzieci :) 🖐️

Wezmę wszystkim do ryja z połykiem :)

jestem pierdolnięta i mam schizofrenię paranoidalną

Jestem gimgównem z mordą jak kupa, a to pech :)🖐️

Obciągam kolegom ich nierozwinięte jeszcze fajfusy w szkolnej ubikacji. 🖐️

Gość podszywa sie laska depeche16
i inne co leca na tego durnia:D:D:D:D:D:D:Dsprawdzone und potwierdzone:D:D:D:D