Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek_xy_1980

nie chce miec w przyszlosci dzieci i przez to jestem calkiem sam

Polecane posty

Gość Bo depeche16 studiuje zagranic
a , nie to co wy cwoki :D

Gość tomek_xy_1980
Paszli w sraku cwele!!!

Gość udw788
" więc role społeczne muszą się rozmywać siłą rzeczy. Ale to nie przez dzieci , moi panowie, robią się z was cioty Oj nie przez dzieci" no to przez co się robia z facetów cioty z ginekomastia, jak nie przez dzieci ?. pzrez UFO, pzrez Św. Mikołaja ?. Nie pojmuje twojego wywodu. I pzrestań przyrównywać obecnych ludzi do jakiegos debila z czasów PrzedEgipskich. Każdy facet z dziećmi to fajfus grubas -brzydal i śmierdziuch. dzieci zmieniaja chemię mózgu a ona robi z facetów grubasów brzydkich. Chcesz coś dodac? nie czaje twojego wywodu

Gość dopodszywa sie laska depeche16
Taa? :D No to chuja wiesz o mnie/nas 🖐️

Gość depeche16 z komorki
idzcie spac.

Gość becia166
Czyli wnioskuje ze wasi rodzice to śmierdziele i grubasy skoro was na swiat wydali...pieknie bez komentarza

Gość becia166
jem kupe swojej starej

Gość _Czuły Wojtek_
becia166 Czyli wnioskuje ze wasi rodzice to śmierdziele i grubasy skoro was na swiat wydali...pieknie bez komentarza wiesniaro na 100% po urodzenu kadego z nas utracili na zwasze wigor i zmieniła im się gospodarka hormonalna i tak byli postzregani przez mlode bezdzoetne otoczenie w okresie ich mlodości. Jedne hormony zastpione zostały innymi na ich niekorzyść. I co myslałaś że nam zatkasz usta tym tesktem ?

Gość becia166
Nie zatkam was tym tekstem to wasz wybór i ja to szanuje.Ale nie musicie obrażać ludzi którzy maja lub chca mieć dzieci.Bo sama nie chce mieć.

Gość ---becia lepsi smierdziele od
twoich smierdzieli ;)

Gość biedronka i tesco
Ej ja mam takie pytanie kochani:D Czy wy jesteście poważni? Ten kolo udw to w ogóle wykręt nieziemski:D Ma ojca grubasa, który pewnie molestował go w dzieciństwie, w szkole nie miał kolegów, bili go i popychali to się chłopak chce wybić na starość:D I pierdoli te farmazony, wieśniak :D Widać ma jakiś uraz do grubych ,starych, śmierdzących dziadów:D Swoją drogą to ja zauważam inną zależność- faceci ,którzy mają dzieci są pełni wigoru, mają 100 pomysłów na godzinę, są aktywni i spędzają aktywnie czas. A grubasy z tłustymi mordami to tak po 40stce, kiedy dzieci wychodzą z domu:D Więc baranie, nie wiem, skąd ty się urwałeś, ale jest przecież rada na Twoje problemy. Ojca można odchudzić, a Ty na terapię się udaj,bo równo pod sufitem to ty na pewno nie masz:D peace

Gość SDLKBGSDKBK
Swoją drogą to ja zauważam inną zależność- faceci ,którzy mają dzieci są pełni wigoru, mają 100 pomysłów na godzinę, są aktywni i spędzają aktywnie czas. ALE KŁAMSTWA - SA ZERAMI KTÓRYM NIE STAJE. Spasione świniaki którym tłuszc wstaje spod swetra. Ubrani jak lachmaniareze. Zjeżdzajkłaczucho

Gość biedronka i tesco
ale świry, o jaaacie. udw nie odpisuj sam sobie, masz schizofrenie ? czy do waszych pustych mozgow dociera,ze prawie wszyscy mezczyzni sa ojcami? i co ?wszyscy sa spasionymi grubasami? Czy WSZYSCY ojcowie sa spasionymi grubymi fiutami?????????? PYTAM SIĘ>

Gość SDLKBGSDKBK
nie wszyscy idiotko sa ojacmi - ja nie jestem i nie mam zamiaru być. dzis połowa męzczyzn nie jest ojcami. A wielu z nich porzuca dzieci bo nie kochaja swoich zon.

Gość biedronka i tesco
a dlaczego nie kochaja zon ? bo maja mniej jedrne cycki po karmieniu i rozstepy na brzuchu ?to, kretynie, nie pierdol w takim wypadku o milosci,bo w dupie byles i gowno widziales, gnoju

Gość biedronka i tesco
"dzis połowa męzczyzn nie jest ojcami" - laiku, pokaz mi badania, ktore tego dowodza

Gość SDLKBGSDKBK
spierdalaj. Myślisz że faet koch a zone bo ona mu urodziła?- idiotka

Gość Białe ząbki
1 ojciec na 1000 normalnie wyglada , chyba ze ktos zachwyca sie taką urodą Idz do marketu ,stan w kolejce - ilu widzisz atrakcyjnych ojców ? Wsiadz do aubousu , pociagu - :O sytuacje pogarsza fakt ,ze Polacy to brzydki naród - wg beautifulpeople.com , wszystkie agencje modelek w PL ledwo sie trzymaja , bo nie ma ciekawych ludzi Naturą faceta jest poligamia

Gość biedronka i tesco
nie, kretynie. kocha sie po prostu, nie za coś, pustaku. ale nie pierdol, że mąż zostawia żone, bo ta ma mniej jedrne piersi,bo to znaczy, że ów mąż to ciota i gnojek, a nie kochajacy mezczyzna. idzcie smierdziec dalej swoim prostactwem, nic z zyciu nie osiagnal, nawet kurwa rodziny zalozyc nie potrafi,bo splodzenie dziecka i zadbanie o byt rodziny to za trudne zadanie. nieudcznik.

Gość niektorzy nie sa jak
Niektórzy maja inne zajęcia niż sznur na szyi w postaci malzenstwa zony i dzieci 🖐️ nudne zycie zostawiam ciapciom , ktorzy myslac ze maja rodzine czują się męsko :D patrzcie co to nie ja ! - zrobilem dziecko , mam zone i kredyt ktory splace za 20-30 lat :classic_cool: Myslcie tak dalej - za jakis czas tu wrocisz i zalozysz temat '' nei jest tak jak kiedys ,on ma inną '' :D:D:D:D:D:D dobranoc :classic_cool:

udw788 widocznie jesli jest taka sytuacja to ten schorowany tatuś za mało poświęcił czasu swiom synalkom,nie wpoił im zasad moralnych,wiary-nic!!!(tymbardziej jak synowie sie puszczają na lewo i na prawo tak jak piszesz) niech kazdy mówi za siebie bo ja np. w życiu swoich rodziców nigdzie bym nie oddała!!!Chociaż mieliby robić pod siebie-zajmę się nimi bo oni bardzo dużo mi dali! Aha popieram wypowiedz biedronki i tesco,oczywiście! Ale i tak większość z was to popierdzieleńcy,prawiczki itp. bo po cholerę się na mnie wyżywacie,co,w życiu się wam nie ułożyło?Niech się kazdy zajmię sobą,idzcie Tuska swojego oglądać i Komora.To wasze zajęcie na popołudnie

Gość spoko spokoooo
na moje przepocone śmierdzące kupą oko nie ma się co bulwersować sądząc po wypowiedziach Szlachetne Plemie UDW wymrze niedługo i pozostaną same tłuste śmierdzące cioty w starych samochodach :)

Gość SDLKBGSDKBK
"niektorzy nie sa jak Niektórzy maja inne zajęcia niż sznur na szyi w postaci malzenstwa zony i dzieci nudne zycie zostawiam ciapciom , ktorzy myslac ze maja rodzine czują się męsko patrzcie co to nie ja ! - zrobilem dziecko , mam zone i kredyt ktory splace za 20-30 lat Myslcie tak dalej - za jakis czas tu wrocisz i zalozysz temat '' nei jest tak jak kiedys ,on ma inną '' dobranoc" No i to jest to. Uwielbiam ludzi o takich pogladach. Tatuś ma 30 lat pachnie łojem i moczem dziecka. jest spasiony i spłaca kredyt w ciagu nastepnych 50-ciu lat. Sex z zona ma raz 1,5 roku bo ona w niczym mu nie ustępuje . i to jest męskie zycie? Poziom hormonów jak u dziada 70-letniego? Idzcie w cholerę ze swoimi spasionymi facetami

Gość SDLKBGSDKBK
kijankaa123 Ale i tak większość z was to popierdzieleńcy,prawiczki itp to w takim razie ty po ciąży staniesz sie wtorna dziewica mąż cię juz nie tknie. Dlaje marz sobie pzrez następne 30 lat o nawrocie zycia seksualnego.

Gość biedronka i tesco
Jako kasjerka biedronki mam rabat , w tesco tez . Zarabiam 1300 to co mi zostalo z zycia. Narobilam bachorow to musze na nie robic w stodolach 😭

Gość biedronka i tesco
przechodząc po raz kolejny aleją krasińskiego obok biedronki, staram oprzeć się pokusie by wstąpić i kupić pudło draży kokosowych by później włożyć je sobie w przepchany niczym rura wydechowa samochodu kutasem mojego konserwatywnego spasionego ojca odbyt

Gość glos prawdy
chcialabym miec takiego faceta jak ty naprawde wiesz jak ciezko jest kogos takiego znalezc

Gość do glos prawdy
Musisz wyjechac z polski, tu nie znajdziesz szczescia. Tam zagranica mysla inaczej. Tu musi uplynac z 10 lat zeby cos sie zmienilo. :D

Gość ale to już było......
nie tylko ty musisz

Gość umbraumbra
wyjedź wyjedź koniecznie jakbyś mógł zabrać ze sobą kilku innych popaprańców byłoby bosko