Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek_xy_1980

nie chce miec w przyszlosci dzieci i przez to jestem calkiem sam

Polecane posty

Gość umbraumbra
jestem obleśną matką z mordą jak kupa gówna :classic_cool:

Gość sledz nie podszywaj sie
;)

Gość umbraumbra
przemykam nocą w poszukiwaniu maski boryny z chłopów po czym udaję się na spoczynek śniąc o sponsorze który da mi na operację ryja

///////biedronka i tesco kocha sie po prostu, nie za coś, pustaku. ale nie pie**ol, że mąż zostawia żone, bo ta ma mniej jedrne piersi,bo to znaczy, że ów mąż to ciota i gnojek, a nie kochajacy mezczyzna.//////////// Jak mało znasz facetów . My kochamy kobiety za ich piękno fizyczne, http://www.wallpaperweb.org/wallpaper/babes/cara-michelle_1024x768_5916.htm za ich doskonałość: twarzy, bioder, brzucha, nóg, a nie za chęć posiadania dziecka. Zobacz ilu facetów porzuca swoje potomstwo. Bo dla faceta, liczy się: uroda, i piękno -atrakcyjność seksualna wybranki. Milość o której mówisz, to nie-erotyczna miłość ojca do córki. Miłość obcego faceta, jest miłością erotyczną, z zupełnie innej skrzynki. Kobieta tyje 10kg, - miłość się kończy. JASNE ?

Gość biedronka i tesco
Uuu, jakie wy macie smutne życie:( Nie wiecie co to szczęście, spełnienie,miłość.. Niczego dobrego w życiu nie zaznaliście. Żal mi Was, pięknisie bez grama tłuszczu, a zarazem mózgu :)

Gość biedronka i tesco
Uuu a mnie na nic nie stać i mam przewalone buuu. Z desperacji zrobiłam sobie bachorka a spermę wyciągnęłam z podziurawionej gumki buuuu :(

biedronka i tesco Uuu, jakie wy macie smutne życie Nie wiecie co to szczęście, spełnienie,miłość.. Niczego dobrego w życiu nie zaznaliście. Żal mi Was, pięknisie bez grama tłuszczu, a zarazem mózgu wsadź sobie gdzieś swoją litościwość. Nam żal ciebie. Zmarnujesz młodość przy pieluszkach, a i w nagrodę facet odejdzie do jędrnej i zadbanej :).

Gość biedronka i tesco widac zes
biedaczka i nigdy nie mialas paru tysiakow w dloni na wydanie w 1 dzien :Dpaluj sie styrana rapszlo :D

Gość mam ferie a wy wyjdzcie na dwo
r wszyscy:):)

Gość biedronka i tesco
Do kogos wyżej- ciężko być styraną mając tyle lat, ile mam ja:) nie mam dzieci, w najbliższej przyszłości nie planuję, ale wiem,co w życiu ważne, pustaku. Spełnianie zawodowe przynosi satysfakcję, ale nie wtedy, gdy mamy tylko KASĘ i tylko PRACĘ. Miłość, akceptacja, ludzkie uczucia, spełnianie się w różnych rolach- to dopiero przynosi satysfakcję:D

Gość biędronka i tesco
Jestem jebnięta w chooj z ryjem jak frankensztejn :classic_cool:

Gość Egoist
Za to widac zes biedaczka srako :)🖐️

Gość sledz paszol na dwor
:)

Gość biedronka i tesco to stara
matka która wstawia głodne kawłki żeby wybielić mamuśki i paszczury :D:D:D:D

studiująca, pracująca(!). chłoptasiu, zejdź na ziemię w końcu, a nie wszystkich od biedaków wyzywasz. widać, że sensem życia jest dla ciebie praca, pieniądze i nowe auta, którymi wyrywasz puste tipsiary-blachary, które miało całe miasto samców

Gość Bella Bella
nie chcesz mieć ich teraz w tym momencie, zcy jest to juz decyzja nieodwołalna na całe zycie? Bo jeśli tak jest to albo poszukaj kobiety, która mysli tak jak ty, albo poddaj się wazektomii.

Gość Bella Bella
biedronka- dlaczego obrażasz skoro nie chce mieć dzieci- ma do tego prawo

Gość Ricz z mody na sukces
Zapraszam do mnie 👄👄

dobra cioty. spadam do swoich obowiązków. a wy zapierdzielajcie do pracy,bo kasa ucieka... idę do biedronki na zakupy:D po drodze wpadnę też do tesco:D:D

Nam żal ciebie. Zmarnujesz młodość przy pieluszkach, a i w nagrodę facet odejdzie do jędrnej i zadbanej . znam kobiety po porodzie które są jędrne i zadbane.... dbają o siebie:) a co do dzieci nie każdy je chce mieć... nie każdy chce posiadać rodzinę i powinno się to uszanować

Gość tomek_xy_1980
biedronka wypierdalaj stad i nie wracaj !!

wrócę, wrócę, dlaczego by nie? naprawde nie sądziłam, że istnieją faceci-cioty, do tego stopnia ciapy jak wy. Naprawdę wchodząc tu docenia się innych facetów.

Gość Bella Bella
nie muszę czytać aby znać twój poziom

Gość biedaczka musiała sobie ulżyć
na kafeterii ;) biedronka i tesco po twoich postach można wiele się dowiedzieć. ale kituj dalej jakaś to ty zajefana. papa