Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tictac123

POBIERACZEK.PL...............

Polecane posty

Gość tictac123

hej. Mam nie dosc miłą sytuacje ze stroną pobieraczek.pl otóż założyłam tam konto i nic nie sciągałam z tego nic zupełnie nic tylko raz sie zalogowałam a tu mi przychodzi powiadomienie że musze zapłacic 94,80 zł. zupełnie nie wiem za co . okazało sie ze ta strona płatna jest owszem moja wina bo nie przeczytałam całego tego regulaminu no ale dajcie spokój komu sie chce czytac najmniejszym druczkiem po kilka stron niezrozumiałych słow, mogli w nagłówku dac znac ze płatne czy cos... wiec wysłałam odstąpienie od umowy i tamta nadal truje dupe zebym płaciła.. ktos mi pomoze??? co mam zrobic, przeciez ja z tego nawet nie korzystałam

Gość tictac123
nikt nic nie wie na ten temat..?

Gość tictac123
a jak mi komornik przyjdzie czy cos... jak bede miała klopoty?

Gość do Hmmm-wierzyc-nie-wierzyc
jestes pojebana jak mozna nie sprawdzic chociaz czy jest płatne czy nie?? wez sie pierdolnij w łeb

Tak to jest jak się nie czyta regulaminu. O tym wsiurskim portalu było głośno w mediach i nadal ludzie nie zmądzeli. To teraz płać jak że durny.

odradzam ta strona to oszustwo na maxa ja na niej wlasnie znalazlam dwa filmy na ktore od dawna choruje sa swietne a nigdzie ich poza ty nie ma ale odpuscilam pobieraczek to oszusci

jestes pojebana to plac na na na na na

a tak w ogole to na glownej stronie jest taki jebany napis, ze 10 dni darmowego testowania to potem chyba logiczne, ze sie placi ale jak cytac nie umiesz to juz inna sprawa

Gość tictac123
po tych 10 dniach nie pobierałam juz nic wy muły

cipo bez szkoły musisz pisemnie odstapic od umowy!! A po drugie to jest jak z telefonem na baonament czy Cyfrą plus korzystasz czy nie trzeba płacić cipo niedorobiona

Gość tictac123
chuju niewyrosniety napisałam juz odstąpienie od umowy dawno temu , smieciu jeden taki mądry przez neta gówniarzu ?! weź sie do roboty jakiejs zajmij sie czyms a nie smark jeden siedzi zbeszta ludzi i mysli że jest fajny i wszyscy mają sie go bac. debil

Nic im nie płać, mój chłopak dostał to samo na swojego e-maila, a też się tylko zalogował. To oszuści. Po prostu ich olewaj, jeszcze trochę sobie popiszą, postraszą Cię komornikiem, a później dadzą Ci spokój. Podałaś swoje prawdziwe dane? To głupota. Jak oni mogą mówić w ogóle o jakiejś umowie, której nawet nie podpisałaś? A jeśli na pobieraczku zaloguje się dziewczynka w wieku lat 9, np., to co? Też będą od niej wyłudzać pieniądze? Naprawdę nic im nie płać, nie ma sensu marnować kasy :)

Gość tictac123
dziękuję :)