Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna__23

nadmierna potliwość

Polecane posty

Gość smutna__23

Witajcie, moim problemem jest jak już wspomnialam w temacie nadmierna potliwość. Mam 18 lat i normalna budowę ciała. Wypróbowałam już wiele antyperspirantów.. nivea dove garnier .. Nic nie skutkuje :( Problem jest w tym że ja się pocę przy praktycznie każdej sytuacji.. Tzn niepotrzebuję wysiłku ani stresującego bodźca .. Jest do dla mnie strasznie krepujące i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Objęło to mój umysł do tego stopnia że jak idę na zakupy po jakiś ciuch od razu odrzucam w głowie te bluzki na których widac będzie plamy mojego potu .. Pomóżcie mi prosze :)

Gość wiesz co..... .. .
pij co wieczor herbatke z szalwii

herbatka z szałwii wiele nie zdziała. Polecam używanie antidralu + perspiblock w tabletkach. Miałam taki okres w życiu, gdy potliwość byla moim problemem :)

Gość etiaxil...............
mialam ten sam problem. u mnie sprawdzil sie wlasnie etiaxil. w aptece kosztuje ok 50zl.

Gość etiaxil...............
na dzien dzisiejszy stosuje go raz w tygodniu i zapomnialam jak to jest miec mokre bluzki pod pachami.

Poczytaj sobie w internecie na temat wstrzyknięcia botoxu. Ostatnio rozmawiałam z Panią z krakowskiej estetici. Obowiedziała mi jak to wygląda. Zabieg trwa dosłownie kilkadziesiąt minut. Polega na wstrzyknięciu botoxu pod pachami lub w dłonie. (uczucie podobno lekkiego ukłucia, jak po ukąszeniu komara). Efekt "blokady" pojawia się po kilku dniach i utrzymuje około pół roku, przy czym stopniowo "odpuszcza".

Gość shadow2511
Witam serdecznie Osobom z okolic Bytomia, Rudy Śląskiej, Świętochłowic, Katowic, Chorzowa, Tarnowskich Gór,Zabrza, Gliwic, Siemianowic Śl., Czeladzi, Będzina wypożyczę sprzęt do Jonoforezy na nadpotliwość rąk, stóp, pach i twarzy firmy MEDISUN GS10 Mocne strony urządzenia: - Brak konieczności używania farmaceutyków -brak skutków ubocznych, - Terapia jest szybka i efektywna, - Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze, - Doskonałe wyniki leczenia. Oto link do ogłoszenia - skopiuj go w całości: http://tablica.pl/oferta/wypozycze-aparat-do- jonoforezy-na-nadpotliwosc-medisun-gs-10-IDw6I3.html mail: shadows2511@wp.pl Zapraszam