Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonadogranicmozliwoscimama

Wydarlam sie na syna bo nie poszeld na studniowke!

Polecane posty

Gość echu echu echu
to jakies prowo nie ma tak durnych bab

Gość ta o którą jest zazzzdrosny
ja będąc w liceum też nie chciałam iść moja mama spytała tylko czy napewno i powiedziała, że jak zmienię zdanie to dostanę pieniądze i będę mogłą iść najgorsza była wychowawczyni klasy i mamuśki inne, które na wywiadówce się wkurzały i uznały, że każdy ma iść, że sala wynajęta na tyle i tyle osób itd że za późno na takie decyzje moja mama się na nich wkurw... i dała im pieniądze i powiedziała, że mogą sobie je wziąć a ja jak nie będę chciała to i tak nie pójdę i koniec i za to szanuję moją mamę stała za mną i zrozumiała, że nie mam ochoty iść "bawić" się z ludźmi, których nie lubię zawsze byłam rockowa dusza w liceum i nie lubiłam tego typu zabawy a koleżanki w klasie były fałszywe i nie miałam ochoty na bale z nimi

Gość Zahari
jesteśą babą i to maksymalnie, nie chciałam bym miec takiej tępej matki

Gość Zahari
zawsze lubisz rozkazywać wszystko do okoła? mąż cię jeszcze nie zostawił? jak nie to już niewdługo

Gość bgbgbgbg
To prowokacja, teraz licea są trzyletnie, więc niby jak "umilali mu życie" przez 4 lata?

Gość ale technika są 4letnie
:)

Boze jaka ty jestes p***************a babo. Daj mu spokoj bo jestem pewna ze juz teraz Cie nienawidzi. Ma problem a Ty zero prob zrozumienia. Zastanow sie, jak ma takie leki przed ludzmi to skad mu sie to wzielo? Jak za byle co go walisz po twarzy. A dokladniej to jak mozna bic kogos za to co czuje? Z obozu faszystowskiego sie wzielas czy co? Chcesz zeby synek na zawolanie tanczyl I spiewal?!??? Myslisz tylko o sobie I tylko wymagasz.

Gość ruanda
No wybacz, ale zachowałaś się jak ostatnia sucz. Chłopak ma problemy z nawiązywaniem kontaktów, nie jest lubiany - a mamusia na silę chciała go wysłać na imprezę, chyba po to, żeby czuł się jeszcze gorzej patrząc jak się inni bawią. Bo mamusia chce, żeby wszystko bylo "normalnie" i ma w dupie czego chce jej dziecko. Dania w twarz chłopakowi, bo śmiał się przeciwstawić mamusi, już w ogóle nie da się skomentować cenzuralnie. Nic dziwnego, że nie ma znajomych mając taką mamuśkę. Koszmar.

studniowka nie jest obowiazkowa,jesli nie chcial isc,to nie trzeba go zmuszac. Moze powuinnas sie zainteresowac,dlaczego tak sie dzieje,ze on nie chce isc...

Gość willemina wandom
szkoda ze ci nie oddał tępa strzało

Gość seniorita lemoniados__
droga mamo niekomunikatywnego syna, nie mam dzieci, więc teoretycznie nic nie powinnam wiedzieć o ich wychowaniu. na podstawie kilku słów, które napisałaś wygląda na to, że Twój syn potrzebuje pomocy i wsparcia i Wy jako jego rodzice powinniście być pierwszymi osobami,na które mógłby liczyć. Mógłby ale z tego co piszesz, wynika, że nie może. Jeśli Ty nie umiesz z nim rozmawiać i nie rozumiesz jego problemów, zaprowadź go do psychologa. jestem pewna że mimo wszystko Twój syn otworzy się jeszcze na ludzi, być może na studiach, być może w pracy a może gdy zajmie się nim jakaś dziewczyna. ale nie powinnaś go skreślać z tego powodu że ma problemy z nawiązywaniem kontaktów. najprawdopodbniej jest nieśmiały, wrażliwy, nie rzuca wulgarnych tekstów, nie bawi go chamstwo. a dziś ciężko takim ludziom się odnaleźć w grupie zwłaszcza młodzieży, która jaka jest, każdy wie

Gość ciesz się że ci oddał te pieni
ądze.

Gość przypadkiem
Ostatni komentarz wygrał!!! ;D

Gość john__
Ja nie byłem na studniówce. Miałem dobrych znajomych, ale po prostu nie dla mnie były i są takie imprezy. Czy żałuje? Nie, nie żałuje. Każdy jest inny. Ja chadzam własnymi ścieżkami i nie lubię, jak ktoś mi rozkazuje. Najgorzej to poddać się normom społeczeństwa i odgrywać rolę trybika. Każdy człowiek ma własną swobodę i granice wolności, których nikt inny nie powinien bez pozwolenia przekraczać. Czy nie lepiej mieć jednego zaufanego przyjaciela, niż wielu pseudoznajomych? Nie liczy sie ilość, a jakość. Jak w gospodarce tak i w zyciu społecznym. Przykre, ale prawda.

Gość WWWWEEE
Trzy razy ten sam temat? Ja również nie byłam na swej studniówce i nie żałuję.