Gość Kb Tośka Napisano Grudzień 19, 2016 Mam laptop Toshiba - Tecra zakupiony w 2006r. (10 la temu) na potrzeby firmy. Wymieniłam baterię, zasilacz, gniazdo zasilania i 3 razy była czyszczona z powodu przegrzewania się. Brakuje jednej litery w klawiaturze. Do dzisiaj jednak działa, choć oczywiście dosyć wolno. Poza tym nic się nie działo. Stanowiła rzeczywiście narzędzie pracy w różnych warunkach, ciągle była przemieszczania. To tyle na temat laptopa tej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2017 W budżecie na poziomie 3k, warto jeszcze to - https://www.morele.net/wiadomosc/toshiba-satellite-pro-a50-dane-techniczne-wydajnosc-czy-warto/4083/ Popatrz na wyniki w grach. Na spokojnie wystarczy pod biuro, nawet przy zaawansowanych programach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2017 Zależy od modelu - tak jak w przypadku każdego innego sprzętu. ALe ogólnie popatrzcie - http://techfresh.pl/jaki-laptop-do-3000-zl-top-5-najlepszych-laptopow W budżecie do 3 ttysięcy można bez większych problemów znaleźć kawał solidnego sprzętu, tak więc nie ma co wydziwiać. A to jaką markę wybierzesz nie ma znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gabrielgabriel Napisano Marzec 12, 2017 toshiba to według mnie najlepsza firma produkująca laptopy, swoją toshibe kupiłem w sfeirsie x lat temu, a nadal działa jak nowa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie_wiem_jak_sie_nazwac Napisano Lipiec 27, 2017 Obecnie mam Toshibe, i narazie jest z nią spoko, nie wiem jak będzie dalej, ale narazie to polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VrsBlinQVrs Napisano Sierpień 8, 2017 największe g****o jakie kiedykolwiek wyprodukowano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2018 mam Toshiba kupiłem ją w 2009r.,jak dla mnie bomba, zero awarii działa bez zarzutu i oby był tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach