Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msrmaru

Jestem w ciąży i nie wiem czy z obecnym czy z byłym chłopakiem!!!

Polecane posty

Gość jedna tylko jedna rada
obraziła się szanowna pani, bo nie podeszlismy do niej z ODPWIEDNIM według niej zrozumieniem, myslała, że podamy jej receptę na oszukanie jednego... :/ obrzydliwe są takie kurwiszony bo ona miała złe dzieciństwo, kolezanki są be dobrze ci e ocenił były - jestes skrzywiona i nie potrafisz kochać. ja tez bez rodziców się wychowywałam i też nie była rozpieszczona, na studia mnie stać nie było, ale wyszłam na ludzi i nie kombinuję jak CUDZYM KOSZTEM wyjść w własnego bagna gratuluję, jesteś czuła ale tylko na swoim punkcie, pieprzona egoistko

Gość naatalkaaa
Ja bym wychowała sama, najwyżej zawiesiła szkołę na jakiś czas. I wiem, że jakbym musiała to dałabym sobie radę. Tak jak Ty raczej przez większość życia byłam zdana na siebie, ale właśnie z tego powodu wiem, że jakoś by to było, mimo, że musiałabym radzić sobie ze wszystkim sama. Tak jak ze wszystkimi cieżkimi chwilami. Zresztą miałabym trochę czasu zanim pojawi się dziecko wszystko sobie przemyślec i poukładać. No cóż ludzie różne głupstwa robią, ale to nie koniec świata. Pogadaj z byłym skoro mu ufasz, ale nie licz na za wiele. Raczej nastaw się na to, że będzie bardzo ciężko, a jego reakcja może być bolesna. Dasz radę.

Gość anonimowa79
tzn.ja nie mysle ,ze autorka chce kogos oszukac,inaczej nie mialaby takich watpliwosci co robic.Wtedy powiedzialaby jednemu i juz,drugiego by wykreslila.Ona po prostu nie wie co robic. Ja tak jak pisze na pewno zwrocilabym sie do pierszego,mysle ,ze on Cie nadal kocha i chcial nadal byc z Toba. Teraz to bardziej skomplikowane.

Gość niedługo przed 30stką
anonimowa79 - jesteś na prawdę taka głupia czy może jesteś autorką pod innym nikiem ? :D:D:D

Gość anonimowa79
moze nie doczytalam wszystkiego....

Gość gigugu
mysle ze dziecko jest bylego skoro uprawialiscie sex przerywany.lekarz ci powie ktory jest tydzien na podstawie daty ostatniej miesiaczki to nic ci nie wyjasni.przerabana sytuacja.z tym nowym jestes miesiac to chyba za wczesnie na tworzenie rodziny,z tym starym tez nie bylo bajkowo.nie wiem co bym zrobila na twoim miejscu.wiem tylko ze jak wmowisz temu nowemu a on nie bedzie ojcem to bedziesz zyla w stresie cale zycie. kiedy mialas ostatnia miesiaczke?wiesz jak dlugie mialas cykle?kiedy spalas z tym nowym kiedy z tym starym?mozesz mniej wiecej okreslic kiedy mialas owulacje i z kim spalas w tym momencie? jesli wrocisz do tego bylego on cie zajezdzi psychicznie czy wiesz o tym?bedzie ci zawsze wyrzygiwal ta zdrade,jesli zostaniesz z nowym a stary bedzie wiedzial o twojej ciazy rozpieprzy ci ten nowy zwiazek przez zasianie niepewnosci w tym nowym partnerze. trzymam kciuki ze nie jestes w ciazy to nie jest dobry czas ja chyba dokonalaby aborcji farmakologicznej no ale wiadomo ze poniesiesz psychiczne konsekwencje takiej decyzji. nie zazdroszcze sytuacji:/

Gość AUTORKO!!!ja ci szczerze
wspolczuje;( i nie uwazam ze jestes dziwka... mysle ze skoro po rozstaniu spaliscie ze soba to swiadczy o tym ze nie mozecie o sobie zapomniec i jakies nipeporozumienia da sie jakos wyjasnic;( daj znac jak porozmawiasz zbylym;( tak na dobra sprawe moglibyscie sie pogodzic i stworzyc szczesliwa pare i chuj z tym nowym.. nie znasz co i nie wisz jaki on jest naprawde

Gość jedna tylko jedna rada
ona nie wie co robić, żeby jej było wygodnie. tak można podsumowac jej wypowiedzi. nie kocha żadnego, poza sobą. nawet o dobro dziecka jej nie chodzi, nigdzie nie wspomina, że nie znioslaby pytań dziecka o tatę.... po prostu kurwa bez uczuć - sprzedająca się dla swojej eksytacji i wygody, w końcu zAWSZE MIESZKAŁA U CHŁOPAKA o przepraszam - początkująca kurwa, bo podkreslała, że miala tylko dwóch KLIENTÓW

Gość bestia z domowego ogródka
Nie ma co gdybac na podstawie ostatniej miesiaczki trza zrobić test na ojcostwo a ciążę powinna spedzić sama.

Gość AUTORKO!!!ja ci szczerze
bez przesady autorka sama pisala ze byly liczy na powrot.. poza tym nei zdradzila go nie byli razem i on wiedzial ze jest z innym.. gorzej byloby zostac z tym nowym..

Gość anonimowa79
wiadomo ze byly ja nadal kochal jak go zostawiala-smutne bardzo. Zycze Tobie abys byla w ciazy z bylym jak juz pisalam. Napisz jak po rozmowie z bylym. Czy masz jeszcze jakies uczucia do niego?Czy calkiem jestes juz zapatrzona w nowego?

Gość bestia z domowego ogródka
Były liczy a na co ona liczy. On może i ją kocha , ale trzeba się zgodzić , że ona żadnego z nich nie kocha.

Gość anonimowa79
Ja powiem tak Ty nikogo na kolanach nie blagaj jak pisalas.Powiedz bylemu com asz do powiedzenia,ze masz nadzieje ze to jego dziecko.Mysle,ze jakos zawsze z nim bedziesz bardziej zwiazana.On jednak na prawde chcial byc z Toba. A z nowym kurde glupia sprawa budowanie zwiazku od wpadki.Nie wiem czy to ma dalej sens.

Szkoda dziecka, pewnie pójdzie kanałem, no bo nawet nie ma jak sie bronić. :( Szczury zjedzą tą zygote.

Gość Uważam....
że nie nam oceniać postępownie autorki i ubliżać kobiecie. Dziewczyna ma ciężki orzech do zgryzienia i bardzo jej współczuje, ona od nas nie potrzebuje obelg, porad tylko potrzebuje się wygadać, wyżalić bo jej ciężko. Uważam różnież, że nie jedna kobieta i nie jeden mężczyzna w tym samym czasie sypia z dwoma partnerami więc nie bądzmi tacy świętoje.....wi.

Gość pokAzcieSie...
msrmaru ja toi bym ci najebal po mordzie szmato jebana

Gość dzisgfsfsfsfs
nie nam oceniać? ale ona ich nie kocha!!!!

Gość *************************bęc
Uważam Mów za siebie a fakt faktem, że najgorzej będzie miało dziecko :(

Gość anonimowa79
wiem autorko,ze gdybys nie zostawila bylego ,on teraz bylby najszczesliwszy na swiecie dowiadujac se ,ze bedziecie miec dziecko. Jednak mysle ,ze to jego!Powiedz jemu ,ze z tamtym sie zabezpieczalas.

Gość dzisgfsfsfsfs
"dziewczyna cięzki orzech do zgryzienia" sorry ale nie jest mi jej Wcale żal żal mi: 1. dziecka 2. nowego 3. bylego jej w spisie nie ma. To jej ciało, potraktowała sie jak worek na spermę. Chuć była dla niej wazniejsza, a że potem przestała, może malo ekscytująco było, bo z tego co widzę to brakowało jej czegos po wypaleniu i zafundowala sobie niezłą atrakcję A teraz chce się wymigac od cierpienia i odpowiedzialności

Gość w4gtert56y7890-
Autorko jeśli chcesz pogadać to napisz na gg 31572165

Gość dzisgfsfsfsfs
anonimowa - każesz jej klamać ona nie wie czyje to dziecko, dopiero po teście się dowie tak zeszmaciła siebie i swoje dziecko, że dopiero po teście biologicznym będzie znała prawdę

Gość pokihaaaaaaaaaa
przez takie idiotki pozniej dzieci maja zjebane dziecinstwo w sierocincach . zygac sie chce

Gość Uważam....
"kto jet bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem" ciekawe czy ktoś z was się odważy i przestańce być tacy święci

Były też jest niezły gagatek bo posuwał ją a jednocześnie wiedział że ją posuwa ktoś jeszcze. Sceny jak z mody na sukces! :D A wystarczyło nie rozkładać nóg, tak niewiele sprawiło tak wiele, przesada...

Uwaga: Zapierdala kamnień mój! Tnie powietrze niczym gorący nóż masło! :)

No będzie miała nieciekawie, zwłaszcza, że to ona będzie musiała niestety urodzić, a nie wyżej wymienieni panowie, którzy co najwyżej mogą sobie pozwalać na nieprzyjemne epitety pod jej adresem. Ona będzie musiała chodzić i znosić niedogodności w ciąży, urodzić a potem odkarmić i odchować maleństwo.... miejmy nadzieję,że nie bliźniaki .....

Gość Uważam....
niedługo..... uważaj aby ten kamień nie wrócił niczym bumerang do ciebie Ja kamieniem nie rzuce bo miałam podobną sytuacje tylko, że nie ja z dwoma sypiałam tylko mój z dwiema i w dodatku jedna zaszła w ciąże.

Uważam a sorry, że pytam ale jaki to ma związek ze sprawą? Wybaczyłaś, to twoja broszka:D

Gość Eleeene
panowie -nie krzyczcie tak .Bo czytalam gdzies , ze 20% minimum ojcow , wychowuje w nieswiadomosci nie swoje dzieci. Jest to bardzo przykre, ale niestety statystyki podobno nie klamia. Takze co 4-5 ojciec wychowuje dziecko obcego mezczyzny . Takze , zycie przynosi czesto takie niespodzianki i tak naprawde kazdy z Was moze byc w tej sytuacji. Ze jest to zle , to kazdy wie ale nie zmienia to faktu tego.