Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

catterinka_catterinka

Lumpki Lumpeksy chodzicie?

Polecane posty

Witam !! Wiem że był tu kiedyś podobny temat, ale chyba zginął, więc może zacznijmy od nowa.... Piszcie co ostatnio upolowałyście nowego , wklejajcie zdjęcia, piszcie lub pokazujcie z czym będziecie dany ciuch nosić.

Gość dobra rada dla ciebie...
O ja ostatnio kupiłam skórzaną brązową torebkę za 10 zł:-) chyba nowa bo bez żadnych śladów użytkowania i fioletowy krótki sweterek z rękawamy 3/4 (tylko guziki sobie wymienie bo mi nie pasują)

Ja ostatnio trafiłam piękny szary sweterek z wiązaną kokardą przy szyi i z żabotem i paroma małymi guziczkami . za 5zł :) i tunikę na ramiączkach czarną, ciasną w biuście i rozszerzaną ku dołowi. za 8 zł, oraz swetr dla męża w zielono beżowe pasy, jest z takiej ciękiej wełny , i z dekoltem w kształcie litery v za 25zł.

Gość malaczarna930
ajś chodze:) ostatnio upolowałam piękny płaszcz za 15 zł... szpilki na platformie za 18 tunike w fantazyjne wzory i duzo wiecej:)

Ostatnio nie mam czasu na buszowanie po lumpkach.. mam małą córeczkę , więc wiecie pewnie że ciężko wszystko pogodzić :) ale niedługo wybieram się na '' polowanie '' :) mam nadzieję że znajdę coś ciekawego, chciałabym znależć parę ciekawych bluzeczek , na lato :)

Gość warzywniara
Ja jakiś czas temu sporo chodziłam, ale zauważyłam, że ten instynkt lowcy jakoś mnie za bardzo ogarnia i kupuję dla samego kupowania - rzeczy , których mi własciwie nie potrzeba albo mają jakieś mankamenty, ale "za tą cenę". I jednak bardziej potem lubię chodzić w tym ubraniah, które kupiłam w normalnym sklepie. Jakos lepiej mi wychodzi kupowanie np. dla mamy. Kupiłam jej w lumpie pare rzeczy, które bardzo chetnie nosi. Jakis płaszcz, dżinsową, lekką koszulę, pare tunik i bluzek

Gość juleczkaaa765
tez tak mam chodze co tydzien ale nie dlatego ze czegos potrzebuje ale za taaka cene to az szkoda nic nie kupic nie powie wiekszosc to zakupy udane ale po co mi 40sukienka? nie mam pojecia ale przynajmniej mam na kazdy dzien inna:)

Gość malaczarna930
niekiedy zakup jest nieudany przyznam ale uczylam sie szperania od kolezanki i gdy pojde z nia zaden zly ciuch nie przejdzie:) szokuje mnie jedynie zachowanie ludzi ktorzy rzucaja sie na biedne panie gdy te donosza ubrania. po prostu szok...

Gość xnhvcjkhfsoxzdjvic
up

Gość gość
Oczywiście, że chodzę. Przede wszystkim dlatego, że mam figurę typu "kręgiel" i każdy, kto choć trochę zna się na modzie wie, co to znaczy, po prostu ciężko na mnie coś w normalnym sklepie dostać. Mojemu facetowi, który pracuje w budownictwie i jest dość gruby też tam kupuję rzeczy zwłaszcza do pracy, ale i dżinsy mu tam kupowałam. A ostatnio kupiłam sobie 2 kurtki i cieniowaną koszulę, a mojemu mężowi też kurtkę i spodnie.

Gość Katerina16
Hej! Nie chodzimy! Ja wolę sklepy internetowe. W szczególności porównywarki cenowe. Są super. Polecam najbardziej http://www.cozacena.pl Odkąd siostra mi poleciła pokochałam zakupy online. Polecam serdecznie.

Gość gosiek856
Ostatnio znalazłam super sweterek h&m w second hand online http://ootdstore.pl/. W bardzo fajnej cenie za 10 zł :)