Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daisy19

Mój DUKANOWY temat - zapraszam!!! - dieta od 15.01.2011

Polecane posty

Jestem na dukanie więc jem zgodnie z tą dietą, jem mięso, ryby, nabiał i piję dużo herbat w tym zielona, i biała, kawę piję jedną dziennie z reguły, czasem wogóle..., ale za rady grzecznie dziękuje :)

Gość mało wiesz bo
owoce maja bardzo pożywna glukozę i fruktozę :) a tyje się od białego cukru lub słodzików!!!!

Gość a dobra rob se swoje
pa

czesc daisy;-) widze ze zazdrosne pomarancze musialy sie wtrynic!!! zal mi ich... ja dzisiaj zjadlam w pracy twarozek teraz pieke kuraka w ziolach;-) ogolnie nie odczuwam głodu mam duzo energii i nie czuje zmeczenia;-) dzisiaj rano waga pokazala mi 86,4kg;-) ja tez pije minimum 3 kubki zielonej herbaty do tego sporo wody ze 2-4l na dzien;-) ja jak juz pisalam faze uderzeniowa zrobie sobie dluzsza, chociaz po tescie dukana wyszlo mi ze ma to byc 6 dni;-) nie moge tez sie doczekac warzyw, zrobie sobie zupe porowa;-) znalazlam tez super przepisy dukana, zobacz sobie http://dukan.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?727109

Skasowało mi odpowiedź :/ Witaj Bajkowa Mama :) Z pomarańczkami już się w dyskusje nie będę w dawać bo nie ma sensu :) Gratuluje, super Ci idzie :) Ja też odnotowałam spadek wagowy, po 4 dniach waga 77,4 czyli prawie 2kg zleciały. Według testu powinnam mieć 5 dni uderzeniówki ale przedłużam do 7, a potem warzywka, też mi juz tęskno ja planuje sałatkę cesar :) Dzięki za link zaraz obczaje nowe przepisy... Ja dziś zjadłam sernik dukanowy z kawą a teraz robię wątróbki po węgiersku na obiado - kolacje. Ponadto dużo wody i herbat :) Bajkowa Mama a ćwiczysz będąc na tej diecie? Czytałam że w I fazie trzeba się oszczędzać, ja się czuje dość dobrze, robię lekkie cwiczenia typu brzuszki (codziennie więcej o 10) i jakieś przysiady i skłony :) Zakupiłam też hula hop z takimi wypustkami co mają pomagać w rozbijaniu tkanki tłuszczowej... więc czekam na kolejne ćwiczonka :)

jednak nie będzie wątróbki - wyszło średnio, jakoś nie bardzom mi smakowało, takie gorzkie bleeeeee. Nie mam pomysłu co mogłabym dziś zjeść :/

witam cie kolezanko;-) u mnie dzisiaj waga pokazala spadek kolejnego kilograma, normalnie motywacja rosnie z dnia na dzien;-) na sniadanko jadlam omlet z jajek i szynki z indyka na 2 sniadanko serek lekki wiejski a na obiad watrobke drobiowa gotowana na parze z cebulka i pietruszka z kolorowym pieprzem i odrobinka soli - wyszlo pyszne;-) a do tego czuje straszna suchosc w ustach i ciagle pije, dziisaj juz obalilam baniak 5l wody mineralnej;-) sikam i pije;-) snieg u mnie sypie wiec nie mam jak isc na spacer a dzieckiem, wiec bede musiala na rowerku dzisiaj pojezdzic z 30 minut;-) do uslyszenia;-)

Witaj :) Gratuluje kolejnego spadku, u mnie pół kilo mniej... czyli obecna waga 76,9, cel pierwszy zobaczyć 6 - z przodu :) Super nam idzie, oby tak dalej :)

u mnie kolejny spadek wagowy, 85,2kg;-) ale co ja od wczoraj przeszlam to tylko moje,,, wczoraj wieczorem strasznie rozbolal mnie zoladek i bolal tak do dziisaj do okolo 15;-( koszmar bo wymiotowalam sama zółcią;-( dzisiaj rano zjadlam danio bo juz nie moge patrzec na twarozki, na obiadokolacje pieczona nozke i oszukany rosolek, tzn piers kuraka ugotowana zkostka rosolowa i koperkiem;-) od razu mi przeszlo... ja do niedzieli faze protal trzymam od poniedzialku komopnuje w ten nabial warzywa i tak po 7 dni naprzemiennie planuje;-) a jak u ciebie?

a co tu taka cisza? u mnie dzisiaj waga 84,6kg jeszcze jutro protal i od poniedzialku wlaczam warzywka;-) juz mi sie marzy rybka pieczona w folii z warzywami i surowka z kapustki kiszonej

Hej, ja jestem na Dukanie od 25.02, startowałam z wagą 85 kg, obecnie jest 80, ale waga od 3 dni stoi w miejscu.. Jem zgodnie z dietą, pije ponad 1,5 litra płynów dziennie (woda i czerwona herbata ), zastój wagi jest normalny?

Gość Dieta Dukana
baileysik, ja mam właśnie ten sam problem . Jestem na Dukanie 7 dzień, przez pierwsze 5 dni spadało po troszku-w sumie 4kg, natomiast od tamtej pory zupełnie nic. Tylko co prawda od bodajże 3 dni się nie załatwiałam.. A tak w ogóle jestem na fazie I. Czy to znów ruszy? Jakieś rady? A Moze sposoby na to? Bo sie denerwuje ze to już koniec mojego spadku, a zależy mi bardzo aby zrzucić jeszcze ok 10 kg..

witam ! dziewczyny jestem na diecie od środy popielcowej 5kg mniej Warto się poświęcić.Trzymam za wszystkie kciuki