Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka matołka

facet ma cztery żony - dzis program TLC

Polecane posty

Gość Autorka matołka

facet ma cztery żony, kilkanaścioro dzieci, mieszka w USA one utrzymują że są szczęśliwe i że traktują się jak przyjaciółki widzieliście to ? czy są kobiety które na prawdę ze szczerego serca tego pragną, być jedną z wielu?

Gość zdecydowanie nie
nie wyobrażam sobie. Są kobiety, ktore mw tak żyja - jak mąz ma kochanke albo będąc tą kochanką, żyja w tym z różnych względów, ale nie sa w tym nigdy szczęśliwe, cała kafeteria jest tego najlepszym dowodem.

Gość Autorka matołka
ja myślałam ze poligamia jest karalna w USA a tu ooooo jak najbardziej legalna ciekawe jak sobie grafik na seks z nimi ustawia

Gość Autorka matołka
afera nie ale jak można mieć pragnienie dzielić ukochanego z innymi ???

Gość opole
a ja mam jedna i to bez popedu

teraz to jest?? Czy kiedy ? Bo wlasnie widzialam reklame.. tzn slyszalam i myslalam ze to zapowiedz jakiegos komedio-dramatu :D a potem patrze a to kogoś żyucie :o

Hehe, mój tata ma znajomego Araba, który ma kilka żon i ostatnio mówił, że chętnie by je oddał, bo czasem musi wynosić śmieci 4x dziennie (w każdym domu). W PL pewnie wyglądałoby to tak, że facet tyje przed TV a żony mu nadskakują z piwkiem, ale to inna mentalność. Tam, żeby facet mógł mieć żonę, a co dopiero kilka, musi być bogaty. Reszta zależy od rodziny, nie każdy Arab to barbarzyńca. Z drugiej strony słyszałam od kolegi-Turka historie o Arabach w 5-gwiazdkowym hotelu, którzy rozpalili w pokoju ognisko. Podsumowując, nie ma co generalizować :)

Gość Autorka matołka
było o 17 ale w tygodniu są powtórki ogólnie to jest to reality show więc co tydzień nowy odcinek ! sprawdzałam na wikipedi - zgodzili się na udział w drugim sezonie

Gość Autorka matołka
u Arabów to wiadomo to inna kultura ale w USA???? gdzie kobieta ma takie same prawa jak facet ...

Gość a czy było tam powiedziane
na czym zarabia ten facet? jest jakimś prezesem banku, czy co?

co tam 4 żony :D Mój znajomy jeździł po różnych krajach jako kierowca z cyrkiem i kupił sobie żonke za krowe :D Teraz sobie w polsce żyją:) Taka śliczna mulatka.. Ale po polsku ledwo co gada :D Jak babki się zgadzają, jak faceta stać na tyle żon to nie widze nic w tym złego :)

Ogladała ten program. PATOLOGIA. Facet puka 4 babki. One durne i naiwne wpatrzone w niego jak w obrazek. Szkoda mi ich dzieci. Niektórym z nich widać, ze ta sytuacja dołuje i przerasta.

Gość Autorka matołka
ten facet -Kody Brown- jeździ sobie Lexusem ( nie wiem , może to w stanach nic takiego...) nie było mowy o tym gdzie pracuje tu ich fota http://www.poptower.com/kody-brown-sister-wives-picture-31528.htm ja nie uważam że to coś złego jeśli każemy jest dobrze w takim układzie tylko nie mogę sie nadziwić że kobietom właśnie jest dobrze gdy się muszą dzielić

Gość Autorka matołka
skoro zgodzili się to pokazać w TV to zapewne akurat w tym stanie USA legalne