Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topic_reaktywacja

który prawik ma największe szanse zerwaćz prawictwem ? ranking

Polecane posty

"jestem dziewcicą z wyboru, jestem katoliczką. " Ale katoliczką już nie z wyboru. Mamunia z tatuniem wiedzieli co do główki wtłoczyć jak byłaś mała. I tak się tego trzymasz do tej pory.

Gość jasne meskosc rowna sie
ilosci lat na recznym

aopkoikmjo będąc przykładną katoliczką powinnaś pomagać innym w potrzebie. A że jesteśmy na temaciku prawików to możesz pomóc nam;)

Gość jasne meskosc rowna sie
ale nie przez tyle lat

"aopkoikmjo będąc przykładną katoliczką powinnaś pomagać innym w potrzebie. A że jesteśmy na temaciku prawików to możesz pomóc nam" Daj spokój. Wierzysz w jej wersję? Pasztet jakich mało i tyle.

Gość aopkoikmjo
darker moi rodzice byli alkoholikami. Widuję się z nimi bardzo rzadko bo mieszkam daleko od nich. Ich wpływ na moje wychowanie to tylko wiedza co mam nie robić żeby wyjść na ludzi. Tak zostałam ochrzczona i do komuni poszłam, bo rodzice tak chcieli. Długo nie chodziłam do koscioła. A od 1 roku studiów na nowo zaczęłam chodzić. Jest to mój świadomy wybór. Tak więc panowie czas może w końcu wyłaczyć komp?

Darker takie są najgorsze. Grają porząne katoliczki i jakie to mają wymagania. Prawda jest taka żę częśto faceci mają je w d...... to łapią pierwszego lepszego dorabiając historyjkę o wielkiej miłości.

Gość jak panowie wylacza komp
to nie bedziesz miala do kogo gadac.

Gość aopkoikmjo
"pasztet jakich mało", być może jestem pasztetem. Ale się spełniam, jestem szczęśliwa, mam znajomych. i wszystko idzie w jak najlepszym kierunku. Jeśli tak wygląda życie paszteta to jest mi z tym dobrze:)

aopkoikmjo co nas to obchodzi żę miałaś rodziców alkoholików? nie graj na litości. Nie wyłączymy komputerów bo niby czemu to mamy zrobić ?

"Tak więc panowie czas może w końcu wyłaczyć komp?" A co w zamian? Szlajanie się po klubach i dyskotekach, imprezy? Takiego wała. Wolę audiobooka w ciszy i spokoju posłuchać gdy to piszę.

Gość spelniasz sie na kafe
udzielajac porad prawikom. wzniosle.......

aopkoikmjo a skąd mamy wiedzieć czy nie tworzysz? na niecie wszyscy sąpiękni bogaci a przy monitorze siedzi Krystyna z gazowni

"spelniasz sie na kafe udzielajac porad prawikom. wzniosle......." To takie katolickie :D Pokazać, że jest się lepszym i zgrywać mądralińską :D

Gość aopkoikmjo
kapselko, bagno na wszystko macie jakieś uspraiwdliwienie:) "najgorsze sa takie katoliczki" "najgorsze sa nieszanujące się kobeity" "najgorsze jest wszystko.." Kapselko poznałeś jakąs kobiete katoliczkę? byłes z nią, że taką opinię wysnuwasz? i nie złapałam pierwszego lepszego. Tylko moim zdaniem pomyliliściewartości, może się myle, teraz zaspokajanie potrzeb jest na 1 miejscu. Ale naprawde długość penisa, ilość przelecianych kobiet nie stanowi o męskości.

Gość 2n2
"zarobiłam na ruletce korzystając z rachunku prawdobodobieństwa" gdybym mial konto na mistrzowie.org to bym wrzucil twoj tekst :classic_cool:

Gość aopkoikmjo
Darker nie uważam sie za lepszą. Ale skoro narzekają, myślałam że choc troche pomogę.

Gość aopkoikmjo
kapselko no to ok, skoro byłeś to ci wierzę na słowo:)

"gdybym mial konto na mistrzowie.org to bym wrzucil twoj tekst" Dawaj na demoty :D

Gość za to brak przelecianych kobie
stanowi o meskosci ?

Gość aopkoikmjo
2n2 hehe naprawdę da się wygrać:) ale te platformy są podkręcane, i w sumie ktos gdzieś dowiódł że nei można korzystać z rachunku prawdopodobienstwa. Ale raz zagrałam wygrałam, zrezygnowałam i jest dobrze:)

aopkoikmjo jesteś katoliczką a ile razy w miesiącu śmigasz do kościoła? Ta co ją znałem co niedziela w kościele co miesiąc do spowiedzi.

"Ale skoro narzekają, myślałam że choc troche pomogę" Ale jak? Dotąd dowiedzieliśmy się, że masz chłopa, jesteś dziewicą i zgarnęłaś na ruletce 3000 tyć. Czy istnieje jakiś związek logiczny między tymi rzeczami który ma być dla nas wybawieniem, bo ja go nie dostrzegam?

Gość aopkoikmjo
i grałam metoda prgresji, ale na numery 1-12, 13-24, i 25-36.

Gość oj darker jaki ty malo
spostrzegawczy jestes. Czytac nie umiesz? Nie przeleciales kobiet to jestes meski. jak bys przelecial to bys przestal byc meski. na recznym jedziesz - to dla zbawienia. wez sie w garsc , wyjdz do ludzi, pracuje nad soba to moze wygrasz w ruletke z rachunku prawdopodobienstwa. proste.