Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topic_reaktywacja

który prawik ma największe szanse zerwaćz prawictwem ? ranking

Polecane posty

No do sauny koedukacyjnej to bym nie poszła. Siedzę na ręczniku, owinięta drugim ręcznikiem i raczej nie patrzę na inne kobiety, które oczywiście świecą po oczach obwisłym biustem i cellulitem na tyłku

Do kościoła nie chodzę. A to, że nie lubię się rozbierać przy obcych to chyba nie jest objaw choroby. No przy facecie się krępuję, ale jak jest fajna atmosfera to daję na luz

Naastoletniaa-Widziałem twoją sylwetkę,bo ktoś wkleił twojego bloga.Ale masz rację że tylko przez ubranie,więc musisz się rozebrać i dać mi zdjęcie;) (Żart) Nie jesteś gruba,jesteś piękna i seksowna

Dobra jest sposób dużo sexu to będziesz w oczach chudła po maratonach. Inna metoda tylko trzeba systematycznym być to jazda na rowerze zimą stacjonarny a latem na zwykłym.

Bagno - z pieknem i seksownoscia to ja nie mam nic wspolnego. Jak bede cale zycie taka gruba to sie przed zadnym facetem nigdy nie rozbiore

Boratka-A po za tym robił ci minetę a ty mu loda,i nadal się krępujesz nagości przy nim?

Gość to moze czas schudnąc
przeciez to łatwizna tylko checi potrzebne

Naastoletniaa-Nie musiała byś sie rozbierać,sam bym cię rozebrał:P

chociaż kiedyś jedną dziewczynę wykończyłem jazdą na rowerze... Następny dzień dla niej to była męka takie zakwasy miała

No na niego to lubię popatrzeć. Jego nagość bardziej mnie ośmiela. Bo to tak jest, że kobieta zastanawia się czy dobrze wygląda, czy jakaś fałdka albo inne coś nie rzuci się facetowi w oczy i tym podobne bzdurne ograniczenia. A facet raczej takich dylematów nie ma

Natoletnia-Na seks nie jesteś za gruba tylko idealna,ale masz rację że za młoda.Przy mnie to byś za tydzień przyszła do anoreksji:P

Gość Boratka.
gdy uprawiamy oral to oboje jesteśmy szczelnie nakryci przescieradłami a jedynie w miejscu pochwy/członka mamy wycięte otwory:classic_cool:

ja czasem w domu na stacjonarnym pedałuje. Latem to po 50km jazda bez przerwy. A teraz latem mi ukradli rower spod marketu:(

moja ostatnia jazda na rowerze skonczyla sie tym ze mialam polowe asfaltu z ulicy pod skora w rece. Wyciaganie tego nie bylo zbyt mile. Ja sobie tego sama nie wyciagalam bo mnie bolalo za bardzo. :D

kapselko -Też dużo pedałuje,kiedyś przez cały rok to 20 km w jedną stronę do pracy robiłem.Trochę Polski na rowerze zwiedziłem.Ale też dużo chodzę

Naastoletniaa-Ale to egoistyczne i nie sprawiedliwe,ty siebie nagą możesz zobaczyć a je już nie mogę na ciebie popatrzeć